Відгуки покупців про Промо набір упаковка ласощів для собак Half&Half у формі м’ясних паличок з яловичиною 2 шт x 100 г (2700000037263)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Анастасія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класні смаколики. Норм ціна. Я купую їх частенько своїм.

Дякуємо за відгук! Нехай кожна м'ясна паличка Half&Half буде маленькою хвостатою радістю.

• Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Палички були просроченні, аж зацвивші

Переваги:
    Недоліки:
    Просрочений товар

• Вікторія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не знаю в чому ваш секрет, та моє панство божеволіє від смаколиків half&&half...причому від будь-яких чи то палички, чи монетки, чи кубики...

Переваги:
    Хвостику подобається
    Недоліки:
    Швидко закінчуються і пакетик без застібки, тому перекидаю в пакетик від монеток чи кубиків

Дякуємо, що поділилися досвідом! Ми постійно працюємо над тим, щоб всі смаколики Half&Half були смачними й корисними для хвостатих та суперзручними для петперентів.

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Собаці сподобалось. Коту мабуть теж, бо намагався виривати у неї з-під рота, а не тому що він любить її подражнити.

Дякуємо за довіру! Хай кожен смаколик Half&Half стане смачним приводом для щасливих хвилин із хвостиками. Дві половинки – одне життя!

• Лілія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Моїй собаці дуже сподобалося.Рекомендую.

Переваги:
    2 упаковки і в кожній 10 штук якщо я не помиляюсь.Вигідно.
    Недоліки:
    Нема,але швидко закінчуются.

Дякуємо за відгук! Бажаємо гавчику багацько смачних моментів із Half&Half та здоров’я, щоб щодня тішити вас енергією виляй-хвоста!

• Юрій Д***

Для песика смачно

Дякуємо, що обрали Half&Half! Палички з яловичиною — смачний додаток до збалансованого раціону для щастячка хвостатого!

• Наталія С***

Собаці сподобалися,всі задоволені)

Дякуємо, що тішите свого хвостатого ласощами Half&Half!

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Палички не тверді, тож їх зручно смакувати, мої обидві собаки люблять їх.

Дякуємо за відгук! Робити кусь, махати хвостиком і просити ще – це все про смаколики Half&Half. А якщо хочеться ще варіацій – м’ясні монетки чи кубики теж стануть чудовим доповненням до меню гавчиків.

• діана

дуже сподобались

Переваги:
    швидкість доставки
    Недоліки:
    не закривається упаковка

Супер, що мʼясні палички зайшли на рррав! Коментар про застібку прийняли до уваги – дякуємо, петфренде! Уже працюємо над тим, щоб зберігання смаколиків Half&Half було ще зручнішим.

• Поденежная С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже смакують ці ласощі собачкам. Мої примхливі дівки, і ті їдять.

Переваги:
    Якісні та смачні для песиків ласощі
    Недоліки:

Дякуємо за чудовий фідбек! Бажаємо гавчикам ще багато смачних моментів із ласощами Half&Half!

• Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все прийшло в хорошому стані, дякую

Раді, що доставка пройшла гладко! Тепер лишається головне — робити смачнючий кусь м’ясними паличками Half&Half й радісно махати хвостиком!

• Юля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купуємо для собачки на дачі, хомячить їх тільки так)

Сезон літніх гав-пікніків зі смаколиками Half&Half офіційно відкрито! Дякуємо за відгук!

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відмінні смаколики, ми беремо їх постійно.

Дякуємо, що обираєте Half&Half знову і знову! Нехай гавчикам смакує та приносить користь!

• Анна К***

Смачне,собака ість

Дякуємо, що обираєте смаколики Half&Half для свого гавчика! До нових кусь!

• Єсенія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мій пес прям фанат цих штук, заслуговують 5 зірок без питань.

Дякуємо за високу оцінку та вибір смаколиків Half&Half! Нехай кожен кусь приносить гавчику рррав-щастя!

• Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Собаці палички дуже подобаються. Кожного разу приходять свіжі й апетитні. Дякую!

Ласощі Half&Half – це про свіжість, користь, смак і задоволене “гав!” після кожного шматочка. Дякуємо, що ви з нами!

• Яна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Навіть наша велика пані готова й стрибати, і кружляти ради цих м’ясними паличок. Дуже їх любимо, замовляю постійно.

Дякуємо, що обираєте Half&Half для своєї хвостатої пані! Радіємо, що м'ясні палички із яловичиною смакують гавчику, адже саме для таких моментів насолоди й хвостатого щастя ми їх і створювали.

• Алла Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якість не гірша за імпорт і ціна приваблива. Беремо часто для своїх собак смаколики цього бренду.

Якість, яка смакує, і ціна, яка не кусає – це все для улюблених гавчиків і їхніх суперпетперентів. Дякуємо, що обираєте Half&Half знову і знову!

• Наталья Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мої пухнастикі дуже обожнюют такі ласощі .

Переваги:
    Акційна ціна, зручна фасовка
    Недоліки:

Дякуємо за ваш відгук! Нехай гавчикам завжди смакують ласощі Half&Half!

• Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

паличка велика, але з’їдається за секунду. прям дуже смачно

Коли смачно настільки, що не встигнеш помітити. Оце справжнє схвалення! Нехай перекуси Half&Half приносять лише радість та користь гавчикам!

• Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шукав щось для чутливого шлунка собакена. Ці вкусняхи підійшли. Все супер.

Ми цінуємо вашу довіру і дякуємо за вибір Half&Half. Нехай гавчику смакує!

• Ганна П***

Все добре дякую

Коли у гавчиків та їх петперентів усе добре - ми щасливі. Нехай смаколики Half&Half наповнюють хвостате життя найсмачнішими митями!

• Кочеткова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Они изменили наполнение. Кто покупал этот продукт раньше, будет разочарован. Жаль, что нормальное качество, продержалось так недолго.

Недоліки:
    Другой продукт.
  • Денис

Моєму псу не сподобались
    А він мало перебирає

• Наталья К***

Песику дуже подобається

• Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Собачки (мальтези) їдять з задоволенням , порадувало що мʼясні палички ще й Українського виробництва !
    Дякую !
    Купуйте , смачні для малечі !

Переваги:
    Смачні для собачок
    Недоліки:
    Можна більшої ваги
  • Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пес їсть із задоволенням, рекомендації мої.

• Даша Л***
    Продавець: Rozetka

Щось новеньке і дуже цікаве! Беру з собою на заняття з дресирування і Курт готовий зробити усі команди, аби наприкінці отримати винагороду. Мені подобається, що ласощі не лише смачні, а ще й натуральні