Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Лежак для собак Harley and Cho Dreamer 70х50 см з бортами Denim Velvet (3010064)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 54 відгуки
  • Юлия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 70 x 50 x 13. Колір: Бежевий

Отличная лежанка! Наш Коржик сразу же оценил :) , да и качество супер :)!

Переваги:
    Нравится собаке. Плотная обивочная ткань.
    Недоліки:
    Не нашли
    • Наталия А***

Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, какой размер брали для корги? Спасибо!

• Юлия В***

Добрый день ! Брали 70х50 для щенка. Уже почти 3 года, а лежанка до сих пор жива ))) Но у нас Корги Кардиган и он довольно крупный , так что для взрослой собаки лучше брать на размер больше.

• Наталия А***

Спасибо большое за ответ!!!

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 90 x 60 x 15. Колір: Сірий

Прекрасный лежак для собаки. Покупали для шелти. Немаленький. Обивка как у дорогого дивана, настоящий вельвет. Цвет взяли серый. Очень удачный, будет слабо пачкаться. Бортики мягкие, внутри тоже мягкий. Матрасик в основе лежака - достаточно толстый, зимой собаке будет не холодно. Подушки внутри лежака можно стирать, поскольку они вынимаются (имеется замочек). Собачка лежак прокусить не может, хотя сейчас все подряд жует (ей годик). Поэтому лежак для покупки рекомендую. Особенно в Розетке (доставка бесплатная, четко по времени).

Переваги:
    Качественный материал, толстый матрасик, имеются бортики, невозможно прокусить.
    Недоліки:
    Собака не нашла. После покупки сразу самостоятельно легла в лежак.
  • Тетяна

Рідко пишу відгуки , але мушу написати. Цей відгук про найкращий лежак в світі! Пережив декілька циклів прання , і сушіння в сушці ( сушу без проблем ) , постійне копання і гризіння завжди думала , що до цього матеріалу липне шерсть, але ні . І навіть коли шерсті трохи є, легко очищається липучим валиком. ПОРАДА: Якщо сумніваєтесь у розмірі , візьміть трішки більший , бо наносить туди іграшок , носків і тапочок , і не залишиться місця для пса

Переваги:
    Якість матеріалів та комфорт улюбленця

Вітаємо, Тетяно

Спасибі за такий приємний відгук!
      Всією командою радіємо, що ви задоволені лежаком. Нехай служить ще довго-довго та продовжує вас радувати!

• Валерий Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 120 x 80 x 18. Колір: Синій

Купили два таких: менше для французького бульдога, більше для ротвейлера.
    Ротвейлер гострими кігтями шматує все: ковдри, підстилки, крісло-мішок.
    А з цим лежаком як не дряпає, як не шматує - жодної подряпини.
    Коли був цуценям, кілька разів пісяв на цей лежак. Виймали наповнювач, прали у пральній машині.
    Я б з такої тканини заказав ще змінний чохол на цей лежак, щоб частіше прати. Бо собака на лежаку їсть своі вонючі смаколики)

Переваги:
    Дуже міцне та якісне
  • Наталия
    Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 45 x 10. Колір: Синій

Купили лежак 60×45, для нашего чихуахуа он свободный, но он любит разлечься во всю длину. Если собачка любит спать калачиком - лучше брать меньшего размера. Лежак удобный и красивый. Как будет в эксплуатации - время покажет. Но пока наш чих не может его разковырять, молнии все спрятаны. На ощупь - мягкий и приятный.

Переваги:
    Качество, приятный материал, красивый.
    Недоліки:
    Пока нет.
  • Лариса В***
    Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 70 x 50 x 13. Колір: Бежевий

Спасибо за приятное и быстрое обслуживание! Заказ доставили очень быстро. Лежанка отличного качества, испытания клыками и грязными лапами уже прошла. Ткань очень прочная, грязь легко вытирается тряпкой... Шерсть вообще не заметна, так как выбирали лежанку под цвет шерсти. Пёсель очень рад, сразу сообразил что это ему подарок и теперь "гнездится" там постоянно!) Для финской лайки весом 13кг заказывали размер 70*50см, так как он очень любит спать свернувшись "колачиком". В общем по размерам нам как раз...

Переваги:
    Качество и прочность
  • Андрей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 70 x 50 x 13. Колір: Синій

Шикарный лежак. Выполнен качественно. С первых минут корги облюбовала, и ее любимое место.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Дорого цена
  • Екатерина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 90 x 60 x 15. Колір: Синій

Брали до собани размером 90 на 60. У нас момент овчарки. Не смотря на то, что кот позавидовал и пописал на лежак, оказалось очень практичным то, что в каждом отсеке свой наполнитель. Вынул, забросил в стирку нужную часть, затем постирал сам чехол и все прекрасно. Сейчас спят по очереди на лежаке. Наглому коту своего места мало

Переваги:
    Материал, отсеки до каждого валика
  • Александр Л***

В восторге от качества лежака, от фактуры ткани и от цвета.
    Собачка цвергшнауцер, брал размер М. Меньше брать нельзя, точно подошёл по размеру. Я бы сказал самый натуральный диванчик, только для собачки. Упругий и комфортный. Наша Лаки очень довольна!!!
    Спасибо Розетке, вы лучшие!!!

Переваги:
    Мягкий, упругий, комфортный и КАЧЕСТВЕННЫЙ!!!
    Недоліки:
    Цена.
      Представитель бренда

Добрый день, Александр!

Мы в восторге, что Лаки довольна лежаком.
      Нам очень важно, чтобы наша продукция приносила радость нашим клиентам:)

с уважением, Harley and Cho

• Роман С***

Лежак супер! Пёс по началу боялся его но потом улёгся и уснул) рекомендую! Брал 90х70

Представитель бренда

Здравствуйте, Роман!

Спасибо за отзыв и фото.
      Мы рады, что песику понравился лежак.
      Пусть служит в радость;)

с уважением, Harley and Cho

• Олександра М***

Замовляючи, переживала, що собака не сприйме нове місце..
    Але, як можна не звикнути до такого м’якесенького ліжечка️
    Я сама вляглась і позаздрила))
    Загалом, ми в захваті

Переваги:
    Обирала товар зважаючи на якість наповнювача, чохла (для мене дуже важливо, щоб матеріали не викликали алергію та інші негативні реакції), зручність прання - та не прогадала:)
    Недоліки:
    Поки що не знайшла
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 45 x 10. Колір: Сірий

Отличный лежак! Кошка проводит на нем время с удовольствием :)

Переваги:
    Красивый, удобный, комфортный
    Недоліки:
    Отсутствуют
  • Евгения

Заказывали размер 70х50, нам подошёл идеально. Пёсель в восторге от нового лежачка️

Переваги:
    Качественные материалы
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 70 x 50 x 13. Колір: Сірий

Чудовий лежак для мого французика,майже за рік він йому нічого не зміг зробити)
    Особливо гарно реалізовані блискавки,до них доступ є тільки якщо вивернути лежак,малий свинтус не може повідгризати замки блискавок.

Переваги:
    Гарний та міцний чохол,наповнюввч тримає форму.
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 70 x 50 x 13. Колір: Графітовий

Зручний лежачок для цвергшнауцера.Гарна тканина,мʼякенький,зйомний чохол,що можна прати.

Переваги:
    Якість,зручність
  • Вікторія С***

Дуже гарний, м'якенький, наче зручний. Вже був колись лежак цієї фірми, тільки інший, шили на замовлення для першого собаки. Сподіваюсь цей буде таким же класним, витривалим, як і той)

Переваги:
    Гарний, м'якенький, наче зручний
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Аліна Ш***

Якісний лежак, виглядає ідеально.
    Але розмір М 70×50 для собаки 5,5 кг впритул. Хоча в описі від 6кг) Якщо собачка любить вільно розлягтись буде тісно.

• Анна

Дуже якісний лежак, легко чистити.

Переваги:
    Можна прати чохол окремо
    • Елена

Скажите пожалуйста какой размер лежака вы брали, и сколько весит ваша собачка?

• Анна К***

Розмір 90х60см) песик 11кг

• Иван П***

Спочатку сумнівався, бо ціна не мала, проте коли дивився товар на відділенні усі питання відпали. Дуже якісна річ, до того ж Український виробник.

Переваги:
    Якість, Скриті блискавки для виймання наповнювача під час прання.
  • Сніжана Х***

Користуємося вже 3 місяці, все круто і якісно, ще не разу не прали бо просто не треба , сліди від кальцієвих кісточок навіть не залишаються . Не вагайтесь с покупкою , не пожалкувала ні разу !

• Сніжана Х***

Любов с первого взгляда . Материал выглядит просто невероятно, а на ощупь плотный и нежный . Постелили любимое одеяло и теперь это её любимое место в доме. Ещё удивило и порадовало качество, всё швы очень аккуратные , ниточки не торчат , есть даже "кармашек" для бегунка на молнии, она ,кстати,внутри а не снаружи что очень удобно , чтобы любопытный носик не погрыз его. Набиты съёмные подушечки плотно. Брали 70× для Йорка 2,3 кг , чтобы было просторно

Переваги:
    Качество, материал и всё что я написала выше
    Недоліки:
    Был слабый запах при распаковке и немного кусочков ниточек
  • Валерия

Самый лучший лежак! Мой пес так полюбил его, что даже на диван не запрыгивает теперь! Рекомендую к покупке однозначно. Очень удобно стирать, шерсть не прилипает к материалу (из-за этой проблемы решила менять лежак прошлый). Качественно все сделано.

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40 x 10. Колір: Бежевий

Лежачок чудовий!!!! Але моєму котику не сподобався . Ігнорує, може лежати скрізь, але не на ньому. Коли дістала старий лежачок, а це згорнута стара ковдра, відразу вмостилася на ньому. Я залишила новий лежачок в надії, що киця все таки до нього звикне і оцінить його комфорт

Переваги:
    Тканина, дизайн
    Недоліки:
    Не бачу, але якби киця говорила, вона б сказала
    • Наталья

Попробуйте старый лежачоч положить в новый. Кошка привыкнет. Для кошки ещё очень многое значат запахи.

• Olga G***

Качество отменное) брали для таксы 7 кг размер 70*50 самое то! Наш Тедди в восторге)

Переваги:
    Качественные материалы, хорошо спрятаны молнии, собака любит свое место)
  • Olga G***

Отличная лежанка, качество супер! Покупали 70*50 для таксы стандарт как раз)

Переваги:
    Качество
  • Станислав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 90 x 60 x 15. Колір: Бежевий

Собаке очень понравился.Очень качественная обивка, денег своих стоит целиком и полностью. Высокие бортики, собаке удобно класть на них голову. При этом вся конструкция достаточно жесткая, толстая основа, что очень важно учитывая что на полу плитка. В особенностях написано про деревевынный каркас, его в этой моделе нет, надо либо докупать отдельно, либо покупать комплектом, но это будет дороже.

Переваги:
    Качество материалов, высокие и плотные борта, толстая основа, украинский производитель.
    Недоліки:
    Пока не выявлены, стирка съемных чехлов покажет.
    • Олеся о***

скажите, пжлст, вы 90х60 покупали?

• Євген В***

Ціна/якість — 10 з 10

• Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 110 x 70 x 18. Колір: Бежевий

Мʼякий і комфортний, міцний. Цуценя амстаффа дере і гризе,все супер. Чохол знімається, вже прала в машині

Переваги:
    Міцний, знімний чохол
  • Олена

Дуже гарна лежанка. Якість відмінна. Все легко дістається і можна прати в машинці. Блискавки заховані дуже гарно.

Переваги:
    Гарний матеріал. Можна прати в машинці.
  • Надія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 45 x 10. Колір: Жовтий

Лежанка супер масивна, добротна, якісна, гарне пошиття і колір. Приємно, що у нас шиють якісний товар. Приіхало в фірмовій упаковці з відповідною біркою з рекомендаціями щодо прання. Нашій дівчинці сподобався одразу перебазувалась у лежанку.

Переваги:
    Міцний, якісне пошиття, приємний на дотик симпатичний колір, гарний дизайн
    Недоліки:
    Як на мене іх немає
  • Наталя М***

Все супер

Переваги:
    Якість
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 45 x 10. Колір: Бежевий

Розмір 60х45 підійшов для великого кота. Якість лежанки хороша

• Инна К***

Лежанка супер

• Евгения Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 110 x 70 x 18. Колір: Коричневий

Гарний лежак. Вже другий купила, один на дачі, другий дома.

• Анастасія Д***

Чудовий та стильний лежак) Песик щасливий)

• Лилия С***

Дуже якісний лежак, дякую

Переваги:
    Якісна тканина
    Недоліки:
    Не знімається чохол

Добрий день, Людмила.

Спасибі за відгук.
      Раді, що вам сподобався лежак.

Чохол в цій моделі знімається. Для цього потрібно вивернути лежак на іншу сторону, щоб дно було спальним місцем. Потім знайти блискавку в прихованій кишеньці та відкрити чохол. Спеіцально ховаємо блискавки, щоб пеcик не знайшов.

Звертайтеся, якщо будуть ще питання;)
      з повагою, Harley and Cho