- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 450 мл. Колір: Натуральний з білим
Очень стильно и качественно, покупкой довольна
- Переваги:
- Хорошее качество, стильный внешний вид
- Недоліки:
Представитель брендаДобрый день, Ирина!
Спасибо за отзыв и фото.
Очень рады, что вы остались довольны покупкой.
Пускай служит в радость;)
с уважением, Harley and Cho
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 450 мл. Колір: Чорний
Підставка дуже класна, якісно зроблена, стильно виглядає. Взяла каменну, чорного кольору. Єдине що не сподобались тарілочки, які йшли в комплекті, тому поміняла на свої,є. Так навіть більше подобається.
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 450 мл. Колір: Коричневий з чорним
Смотрится очень здорово
Ещё понравилось, что миски достаточно стандартные - от фирмы трикси, при необходимости можно будет без проблем заменить, или докупить дополнительные, если это необходимо- Переваги:
- Отличная подставка
- НиколайПродавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 450 мл. Колір: Натуральний з білим
Аккуратный прибор для питания для животного, отличного качества
Представитель брендаДобрый день, Николай!
Спасибо за отзыв!
Очень рады, что вам понравилась подставка.
с уважением, Harley and Cho
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 450 мл. Колір: Коричневий з білим
Гарна підставка, стильна
- Переваги:
- Стильна, якісна
- Недоліки:
- Наталія Ч***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 450 мл. Колір: Натуральний з білим
Нашому пухнастому другу миски дуже сподобались)
- Переваги:
- - класний вигляд
- зручно мити
- хороша якість
- Валькирия Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 450 мл. Колір: Білий
Наконец-то нашла миски которые впишутся в интерьер кухни, как будто маленький столик с тарелочками для Босика. Очень довольна радуют глаз, сделаны качественно.
- Переваги:
- Внешний вид, качество.
- Недоліки:
- За качество и комфорт нужно платить, не пожалела что купила 5+
Представитель брендаДобрый день, Валькирия!
Спасибо за такой теплый отзыв!
Мы очень ради, что Босику комфортно та что вы оценили качество;)
с уважением, Harley and Cho
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 450 мл. Колір: Натуральний з чорним
Підставку доставили вчасно, дякую розетці за сервіс. Дуже засмутила різниця між довжиною отворів у підставці і діаметром мисок. Різниця складає приблизно 2 см, і мисочки не фіксуються належним чином. Маю проблему, шукаю миски більшого діаметру..
- Переваги:
- Гарний вигляд, якісна доставка
- Недоліки:
- Розмір отвору у підставці не співпадає з діаметром мисок.
Представник постачальникаДобрий день, Людмила.
Нам шкода, що так сталося.
Ми можемо замінити вам мисочки, щоб підставка вас радувала надалі.
Напишіть, будь ласка, на електронну пошту, яка відображена в нас сайті, яку саме позицію замовляли та надішліть фото.
Спасибі.
- Люда В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 450 мл. Колір: Білий
Я просто в захваті
- Переваги:
- Насамперед миски дуже красиві і якісні. Виготовлені із дерева та металу, стійкі.
Можливо вибрати колір, який пасуватиме до інтер’єру. - Недоліки:
- Не має
Представитель брендаДобрий день, Люда!
Спасибі за відгук.
Ми дуже раді, що ви в захваті від підставки та оцінили функціональність.
Нехай служить із задоволенням;)
з повагою, Harley and Cho
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 450 мл. Колір: Натуральний з чорним
На мисках обсяг 0,350, а в описі 0,450. Це не те прислали чи в описі помилка?
- Переваги:
- Металева
- Недоліки:
- Опис не відповідає
Представник постачальникаВітаємо, Олег
Спасибі за фідбек.
Ми використовуємо миски різних виробників та об'єм може коливатися залежно від поставки. Обов'язково візьмемо до уваги та змінимо інформацію в описі.
- Vitaliy P***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 450 мл. Колір: Натуральний з чорним
Після отримання товару, знайшов дірку на одній мисці