Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Настільна гра Hasbro Монополія німецькою (5010993916719)

Оцінка користувачів 4.16/5
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Games and Fun. Мова: Українська

Дуже класна гра. Єдине, що пограти ми встигли декілько разів, бо потім почалась війна, окупація і орки її вкрали. Сподіваюсь вона згоріла разом з всратими окупантами. Смерть рашистам! А гру ми ще купимо після нашої Перемоги!

• Мирослава Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Дуже гарна гра! Дитина залишилася задоволеною. І що важливо, гра українською мовою.

Дякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!

• Христина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Всі помилки виправлені, всі картки співпадають з секторами на полі. Всі матеріали якісні, гроші також нормальні. Всім задоволені.

Переваги:
    Якісні матеріали
    Ціна (враховуючи знижку)
    • Алина К***

У вас такая коробка, как на картинке или другая? Можно фото?

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Купувала в подарунок. Всі у захваті!
    Вдало оформлено, чудові металеві і пластикові фішки, поле гри з цупкого картону.

Переваги:
    Якість. Особливо радує те, що це українська версія - з українськими містами і українською мовою).
    Недоліки:
    Трохи затонкі і ніжні "гроші", але не критично.
  • Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Порадувало ігрове поле - тверда і рівна поверхня. Карточки і фішки теж класної якості. Гроші могли бути і кращі, але вони не погані.

Переваги:
    Гарна гра. Гарна якість.
    Недоліки:
    Є помилки в перекладі на українську мову.
  • Покупатель
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Отличный товар, за свои деньги.

Переваги:
    Украинский язык, металлические фишки
    Недоліки:
    Не заметил
  • Anna B***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Сину подарували на Миколая. Гра дуже сподобалася йому.

• Лілія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Гра прийшла в повній комплектації, окремо також йшла посилка з продубльованими картками (в котрих були вірні назви 3-х ігрових полів, про які йшлося в попередніх коментарях).
    Фігурки достатньо деталізовані. Друк на всіх картках та ігровому полі яскравий та якісний. Отож, все чудово - можете сміливо замовляти. Покупкою задоволена, в п`ятницю затестимо з друзями :)

Переваги:
    Цікава настрільна гра для компанії
    Недоліки:
    Відсутні
  • Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Летом племяшка привезла свою игру - играли с удовольствием всем семейством. Решили купить и себе, но после большого к-ва негативных отзывов о переводе и комплектации передумали - заплатить почти 1 т. грн и получить некачественный товар совсем не хотелось.
    На тот момент на Розетке не было данной игры и я добавила ее в список "уведомить о наличии" (как-то так).
    Как только пришло уведомление, первое, что сделала - пошла в отзывы. Там уже был вопрос о качестве и ответ от представителей, что все поправили. Решила подождать, возожно, кто-то подтвердит то, что исправили перевод, но так и не дождалась, решила рискнуть, заказала игру себе и пока не разочаровалась :)
    К обычной коробке дополнительно идет комплект исправленных карточек. Исправленные карточки добавила ниже.
    Остался небольшой вопрос по "костям", но, я думаю, на это можно закрыть глаза - это больше как хотелка на будущее, чем недостаток.
    Так что можно смело покупать - она того стоит :)

Переваги:
    Очень интересная игра, захватывает так, что невозможно оторваться. Достаточно качественное толстое поле для игры.
    Недоліки:
    Режет слух перевод слова dice - можно было использовать привычное для нас "кубики" вместо "костей". Тонкая бумага для денег, но, думаю, можно будет заменить со временем - где-то в магазинах видела в продаже наборы денег для игр.
    • Елена Б***

Мне сегодня привезли доставку и я как раз хотела узнать что за колода дополнительная) Спасибо, узнала из вашего отзыва)

• Сергей М***

Норм

Дякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !

• Oksana
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Хорошая игра для всей семьи!

Переваги:
    Интересная, качественная, красивые фишки
    Недоліки:
    Хотелось бы лучшего качества денег
  • Tanya M***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Подарували дитині на 8 років. У такому віці іграшки вже не дуже цікаві, а хочеться відволікти дитину від планшета та PS. Грали години 3 поспіль, цікаво було і дитині, і дорослим. Інструкція зрозуміла, але деякі моменти висвітлені не дуже детально, тому читали інструкцію в інтернеті.
    Останнім часом ми захоплюємость настільними іграми і Монополія поки що одна з найкращих.

Переваги:
    Цікава гра, можна грати декілька годин
    Недоліки:
    не знайшли
  • Олеся Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Дуже гарна розвиваюча гра для дітей та дорослих. Прийшла дуже швидко, ніяких проблем не виникло

• Кость Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Гра дуже сподобалась, якісно зроблена. Діти і дорослі в захваті.

Переваги:
    Оновлена гра
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Чи можна докупити пачку грошей для гри? Малувато купюр, якщо народу трохи є. А так гра дуже крута :)

Переваги:
    Дуже крута гра :)
  • Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Є невеличкі проблеми з перекладом, але задоволенню від гри це не заважає.

• Екатерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Товар пришел с карточками исправленными и правилами - приклеили снаружи к коробке

• Екатерина Д***

Хочу добавить к своему комментарию, что внутри колоды уже так же исправлены карточки попались
      Так что все ок - можете смело покупать

• Юрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Отлично сделанная классическая "Монополия"

Переваги:
    Качественно сделана. Приятная цена (учитывая скидку)
  • Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Пришла со всеми исправлениями, никаких нареканий нет:) волновалась что будет тоже лажа с карточками, но всё ок) смело покупайте)

Переваги:
    Качественная
    • Ирина

Не могли бы Вы показать, как выглядит коробка сверху? Хотела бы тоже получить игру с исправленными ошибками, потому интересно, есть ли какие-то отличия во внешнем виде коробке.

• Александр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Дуже класна гра! Граємо всією родиною.

Недоліки:

Дякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашим дітям !

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Легендарна та цікава гра,яку можна грати як дорослому так і дитині))

• Надежда Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Син в захваті. Неможливо відірвати від гри, хоч спочатку було трохи складно з правилами.

• Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

По началу показалась сложной, но в процессе довольно все просто.

Покупал в конце декабря 21го, проблемы с карточками НЕ заметили, играли уже раз 8-10.

Покупали на НГ ребенку, почти 7ми лет, игра ЗАШЛА НА УРА! Играем очень много, первый раз почти 4 часа :-)

Однозначно рекомендую.

Переваги:
    Хорошее исполнение игры в целом, упаковка, фигурки, карточки, все нормальное, не одноразовое.
    Недоліки:
    В инструкции есть одна опечатка, по памяти не помню, но она есть :-)
  • Тарас С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Все гуд, вся комплектація, проблеми з картками пофіксили. Лишилося лише отримувати задоволення від гри

Переваги:
    Легендарна гра для будь-якого віку
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: ActionToyStore. Мова: Англійська

Было сложновато найти эту игру в Украине на английском языке, поэтому очень довольная покупкой в этом магазине. Рекомендую!

Переваги:
    Быстрая отправка. Товар качественный и полностью соответствует описанию.
  • Вячеслав З***

Отличная игра!

Переваги:
    Игра супер, поле твёрдое, удобно складывается, крутые фигурные фишки, украинские улицы - играем с детьми с удовольствием
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Игра достойная, интересная и для детей, и для взрослых. С дешёвыми копиями типа а-ля бизнес и т д не сравнить. Не пожалела ни разу за потраченные деньги.

Переваги:
    Интересная, логичные, продуманные правила
    Недоліки:
    Дорого
  • Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Чудова гра!!! Українська версія дуже цікава, грали всією сім’єю - ми в захваті!) Всі написи на картках співпадають! Дуже вдячна за таку швидку доставку!!!

Переваги:
    Якісне ігрове поле, прикольні фішки, цікава гра для всієї сім’ї)
    Недоліки:
    Купюри залишають бажати кращого.. Ну дуууже тонкі
  • Евгений Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Мы в восторге от игры. Всей семьёй играем целыми вечерами. Очень увлекательная. Дочка 6 лет учится считать по этой игре- всё время нужно давать сдачу или платить по счетам. Всем советую. Очень качественно сделана. Денег на 3-5 играков хватает.

Переваги:
    Отличное качество
    Недоліки:
    Не нашли
  • Nataliia K***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Пам'ятаю цю гру з дитинства. Гра класна, захоплює всю родину. Дуже круто, що гра українською з назвами український вулиць.

Переваги:
    фішки, картки, ігрове поле
    Недоліки:
    хиленькі купюри
  • Юрий С***

Очень понравилось качество изделия. #мояраспаковка

Переваги:
    Рекомендую для детей, взрослых. Играть в компании очень весело. Мы в первый же день после получения позвали компанию и начали играть #мояраспаковка
    Недоліки:
    Недостатков нет.
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
    Переваги:
    Гра чудова! Син замовляв у Діда Мороза. Граємо по кілька разів на день. Ігрове поле парної якості, цупке. Фішки металеві, картки відповідають написам на ігровому полі. Гроші трохи затоненькі, але якщо акуратно використовувати, думаю хвости т на довго. Рекомендую!!
    Недоліки:
    Тонкі гроші
  • Вадим Р***
    Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Все сподобалось, граємо з донькою із задоволенням.

Переваги:
    Якісно зроблена гра, металеві фігурки, відсіки для кожного номіналу купюр.
    Недоліки:
    Поки не знайшов.
  • Богдан Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Товар пришёл в тот-же день когда заказывал, к коробке шёл пакет с карточками, но они не пригодились так как в нутри уже все было исправлено.

Переваги:
    Качество и скорость доставки
  • Марта Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Купляла 07.04.21. Зразу прислали виправлені карточки, були прикріплені до коробки. Поки що інших помилок не знайшла. Я покупкою повністю задоволена.

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Купували на подарунок. Непогана якість. Наш товариш задоволений.

Переваги:
    Якість

Дякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію!)