Відгуки покупців про Настільна гра Hasbro Монополія німецькою (5010993916719)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Games and Fun. Мова: Українська
Дуже класна гра. Єдине, що пограти ми встигли декілько разів, бо потім почалась війна, окупація і орки її вкрали. Сподіваюсь вона згоріла разом з всратими окупантами. Смерть рашистам! А гру ми ще купимо після нашої Перемоги!
- Мирослава Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Дуже гарна гра! Дитина залишилася задоволеною. І що важливо, гра українською мовою.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!
- Христина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Всі помилки виправлені, всі картки співпадають з секторами на полі. Всі матеріали якісні, гроші також нормальні. Всім задоволені.
- Переваги:
- Якісні матеріали
Ціна (враховуючи знижку)
- Алина К***
У вас такая коробка, как на картинке или другая? Можно фото?
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Купувала в подарунок. Всі у захваті!
Вдало оформлено, чудові металеві і пластикові фішки, поле гри з цупкого картону.- Переваги:
- Якість. Особливо радує те, що це українська версія - з українськими містами і українською мовою).
- Недоліки:
- Трохи затонкі і ніжні "гроші", але не критично.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Порадувало ігрове поле - тверда і рівна поверхня. Карточки і фішки теж класної якості. Гроші могли бути і кращі, але вони не погані.
- Переваги:
- Гарна гра. Гарна якість.
- Недоліки:
- Є помилки в перекладі на українську мову.
- ПокупательВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Отличный товар, за свои деньги.
- Переваги:
- Украинский язык, металлические фишки
- Недоліки:
- Не заметил
- Anna B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Сину подарували на Миколая. Гра дуже сподобалася йому.
- Лілія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Гра прийшла в повній комплектації, окремо також йшла посилка з продубльованими картками (в котрих були вірні назви 3-х ігрових полів, про які йшлося в попередніх коментарях).
Фігурки достатньо деталізовані. Друк на всіх картках та ігровому полі яскравий та якісний. Отож, все чудово - можете сміливо замовляти. Покупкою задоволена, в п`ятницю затестимо з друзями :)- Переваги:
- Цікава настрільна гра для компанії
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Летом племяшка привезла свою игру - играли с удовольствием всем семейством. Решили купить и себе, но после большого к-ва негативных отзывов о переводе и комплектации передумали - заплатить почти 1 т. грн и получить некачественный товар совсем не хотелось.
На тот момент на Розетке не было данной игры и я добавила ее в список "уведомить о наличии" (как-то так).
Как только пришло уведомление, первое, что сделала - пошла в отзывы. Там уже был вопрос о качестве и ответ от представителей, что все поправили. Решила подождать, возожно, кто-то подтвердит то, что исправили перевод, но так и не дождалась, решила рискнуть, заказала игру себе и пока не разочаровалась :)
К обычной коробке дополнительно идет комплект исправленных карточек. Исправленные карточки добавила ниже.
Остался небольшой вопрос по "костям", но, я думаю, на это можно закрыть глаза - это больше как хотелка на будущее, чем недостаток.
Так что можно смело покупать - она того стоит :)- Переваги:
- Очень интересная игра, захватывает так, что невозможно оторваться. Достаточно качественное толстое поле для игры.
- Недоліки:
- Режет слух перевод слова dice - можно было использовать привычное для нас "кубики" вместо "костей". Тонкая бумага для денег, но, думаю, можно будет заменить со временем - где-то в магазинах видела в продаже наборы денег для игр.
- Елена Б***
Мне сегодня привезли доставку и я как раз хотела узнать что за колода дополнительная) Спасибо, узнала из вашего отзыва)
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Норм
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- OksanaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Хорошая игра для всей семьи!
- Переваги:
- Интересная, качественная, красивые фишки
- Недоліки:
- Хотелось бы лучшего качества денег
- Tanya M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Подарували дитині на 8 років. У такому віці іграшки вже не дуже цікаві, а хочеться відволікти дитину від планшета та PS. Грали години 3 поспіль, цікаво було і дитині, і дорослим. Інструкція зрозуміла, але деякі моменти висвітлені не дуже детально, тому читали інструкцію в інтернеті.
Останнім часом ми захоплюємость настільними іграми і Монополія поки що одна з найкращих.- Переваги:
- Цікава гра, можна грати декілька годин
- Недоліки:
- не знайшли
- Олеся Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Дуже гарна розвиваюча гра для дітей та дорослих. Прийшла дуже швидко, ніяких проблем не виникло
- Кость Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Гра дуже сподобалась, якісно зроблена. Діти і дорослі в захваті.
- Переваги:
- Оновлена гра
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Чи можна докупити пачку грошей для гри? Малувато купюр, якщо народу трохи є. А так гра дуже крута :)
- Переваги:
- Дуже крута гра :)
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Є невеличкі проблеми з перекладом, але задоволенню від гри це не заважає.
- Екатерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Товар пришел с карточками исправленными и правилами - приклеили снаружи к коробке
- Екатерина Д***
Хочу добавить к своему комментарию, что внутри колоды уже так же исправлены карточки попались
Так что все ок - можете смело покупать
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Отлично сделанная классическая "Монополия"
- Переваги:
- Качественно сделана. Приятная цена (учитывая скидку)
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Пришла со всеми исправлениями, никаких нареканий нет:) волновалась что будет тоже лажа с карточками, но всё ок) смело покупайте)
- Переваги:
- Качественная
- Ирина
Не могли бы Вы показать, как выглядит коробка сверху? Хотела бы тоже получить игру с исправленными ошибками, потому интересно, есть ли какие-то отличия во внешнем виде коробке.
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Дуже класна гра! Граємо всією родиною.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашим дітям !
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Легендарна та цікава гра,яку можна грати як дорослому так і дитині))
- Надежда Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Син в захваті. Неможливо відірвати від гри, хоч спочатку було трохи складно з правилами.
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
По началу показалась сложной, но в процессе довольно все просто.
Покупал в конце декабря 21го, проблемы с карточками НЕ заметили, играли уже раз 8-10.
Покупали на НГ ребенку, почти 7ми лет, игра ЗАШЛА НА УРА! Играем очень много, первый раз почти 4 часа :-)
Однозначно рекомендую.- Переваги:
- Хорошее исполнение игры в целом, упаковка, фигурки, карточки, все нормальное, не одноразовое.
- Недоліки:
- В инструкции есть одна опечатка, по памяти не помню, но она есть :-)
- Тарас С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Все гуд, вся комплектація, проблеми з картками пофіксили. Лишилося лише отримувати задоволення від гри
- Переваги:
- Легендарна гра для будь-якого віку
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: ActionToyStore. Мова: Англійська
Было сложновато найти эту игру в Украине на английском языке, поэтому очень довольная покупкой в этом магазине. Рекомендую!
- Переваги:
- Быстрая отправка. Товар качественный и полностью соответствует описанию.
- Вячеслав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Отличная игра!
- Переваги:
- Игра супер, поле твёрдое, удобно складывается, крутые фигурные фишки, украинские улицы - играем с детьми с удовольствием
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Игра достойная, интересная и для детей, и для взрослых. С дешёвыми копиями типа а-ля бизнес и т д не сравнить. Не пожалела ни разу за потраченные деньги.
- Переваги:
- Интересная, логичные, продуманные правила
- Недоліки:
- Дорого
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Чудова гра!!! Українська версія дуже цікава, грали всією сім’єю - ми в захваті!) Всі написи на картках співпадають! Дуже вдячна за таку швидку доставку!!!
- Переваги:
- Якісне ігрове поле, прикольні фішки, цікава гра для всієї сім’ї)
- Недоліки:
- Купюри залишають бажати кращого.. Ну дуууже тонкі
- Евгений Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Мы в восторге от игры. Всей семьёй играем целыми вечерами. Очень увлекательная. Дочка 6 лет учится считать по этой игре- всё время нужно давать сдачу или платить по счетам. Всем советую. Очень качественно сделана. Денег на 3-5 играков хватает.
- Переваги:
- Отличное качество
- Недоліки:
- Не нашли
- Nataliia K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Пам'ятаю цю гру з дитинства. Гра класна, захоплює всю родину. Дуже круто, що гра українською з назвами український вулиць.
- Переваги:
- фішки, картки, ігрове поле
- Недоліки:
- хиленькі купюри
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Очень понравилось качество изделия. #мояраспаковка
- Переваги:
- Рекомендую для детей, взрослых. Играть в компании очень весело. Мы в первый же день после получения позвали компанию и начали играть #мояраспаковка
- Недоліки:
- Недостатков нет.
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
- Переваги:
- Гра чудова! Син замовляв у Діда Мороза. Граємо по кілька разів на день. Ігрове поле парної якості, цупке. Фішки металеві, картки відповідають написам на ігровому полі. Гроші трохи затоненькі, але якщо акуратно використовувати, думаю хвости т на довго. Рекомендую!!
- Недоліки:
- Тонкі гроші
- Вадим Р***Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Все сподобалось, граємо з донькою із задоволенням.
- Переваги:
- Якісно зроблена гра, металеві фігурки, відсіки для кожного номіналу купюр.
- Недоліки:
- Поки не знайшов.
- Богдан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Товар пришёл в тот-же день когда заказывал, к коробке шёл пакет с карточками, но они не пригодились так как в нутри уже все было исправлено.
- Переваги:
- Качество и скорость доставки
- Марта Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Купляла 07.04.21. Зразу прислали виправлені карточки, були прикріплені до коробки. Поки що інших помилок не знайшла. Я покупкою повністю задоволена.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Купували на подарунок. Непогана якість. Наш товариш задоволений.
- Переваги:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію!)