Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Крісло для геймерів HATOR Arc 2 XL Fabric Black (HTC2100)

Оцінка користувачів 3.7/5
  • Павло

Брав через вказане навантаження до 180кг
    Але мою тушу в 140кг не витримує та рветься...

Переваги:
    Велике
    Недоліки:
    За 1 рік один шов порвався, другий почав рватися
  • Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Персиковий

Все ок. Брали для людини з вагою 160 кг. Все витримає. Важке, сталеве добротне крісло. Одне зауваження- тканина прям дуже страждає від кігтів кішки. Нитки так і висмикуються...сердце стигне...

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Світлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Смарагдовий

Брала на подарунок. Чоловік в захваті!

Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Після 4 місяців користування в мене є що сказати про це крісло. І саме питання не тільки до конкретної моделі, а до підходу компанії Hator в цілому.

Отже, компанія Hator офіційно вже понад 10 років "робить" крісла (чи просто замовляє їх у Китаї, тут як подивитись). І за весь цей час вони умудрилися зробити крісло, яке підходить максимум людям до 175 см росту. Я серйозно. В описі на сайті написано - "до 195 см підійде". Повна брехня. Реальна висота сидіння - 49,5 см, але коли сідаєш, просідає до 48 см. Для людини з ростом 180+ це просто катастрофа. Це називається обман клієнта в лоб.

Чому так сталося? Тому що вони зробили занизький газліфт. Всі сантиметри пішли тупо "в підлогу", а не в корисну висоту крісла. І це перший момент, де Хатор показує свою "професійність".

Далі - подушка на магнітах. Вона настільки тонка, що з нею, що без неї - різниці нуль. Це навіть не подушка, а просто шматок тканини для галочки. Довелося докупляти іншу, бо на рідній сидіти неможливо.

Через низьку висоту я реально отримав проблеми з колінами, довелося йти до лікаря і платити 400 грн за консультацію. Думаєте, Хатор щось компенсує? Та ні, їм все одно. У підсумку, щоб взагалі користуватись кріслом, я зняв хрестовину зі старого крісла (пластмасову, до речі) і поставив її сюди. Лише так підняв сидіння до 53 см, і тільки тоді стало нормально для мого росту 182 см. Коліна перестали боліти - але це я сам вирішив проблему, а не виробник.

Ідемо далі. За 4 місяці використання на спинці почали лізти нитки (див. фото з позначкою "1"). Це взагалі як? За такі гроші? Потім на фото "2" видно інший момент: бокові заокруглення. За логікою вони мали б доходити до самого краю крісла, але ні - їх зробили коротшими. В результаті, коли сидиш, ці заокруглення тиснуть прямо в лопатки. Постійний дискомфорт, від якого нікуди не подінешся.

І тепер рахуємо: крісло за 16 000 грн, де:

-висоти немає (довелось ставити іншу хрестовину),
    -подушка повний нуль (довелось купити окремо),
    -нитки лізуть через кілька місяців,
    -купу нервів та витрат на лікаря,
    -боки впиваються в тіло й тиснуть так, що неможливо розслабитись

І це все від компанії, яка 10 років "робить крісла". Серйозно? Це рівень? Це досвід?

Це крісло - не готовий продукт. Це - прототип, який випустили в продаж. І замість виправити - вони пишуть брехню в описах, щоб продати.

Але найстрашніше - це не проблема одного крісла. Це - стиль роботи HATOR. Вони роблять (замовляють з Китаю) продукти, де економія на якості приховується маркетингом. Де описи не відповідають реальності. Де здоров’я клієнта - не пріоритет!!

Висновок: компанія Hator - це компанія обману.

І кожен їхній продукт може виявитись таким же розчаруванням. І якщо ви хочете зекономити нерви, гроші і здоров’я - обходьте їх стороною.

Переваги:
    +- нормальна тканина, не Anda Seat але якісна
    Недоліки:
    Їх дуже багато все в коментарі
  • Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Тільки сьогодні доставили товар, упаковка була ціла. Виявили вм'ятину на підлокітнику, якось можна замінити ???

Переваги:
    Поки не ясно
    Недоліки:
    Вмятина на підлокотнике

• Макарій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Лопатки регулювання вироблені не по розміру, відповідно їх дуже складно встановити. За пару місяць газліфт перестав функціонувати.

Вітаємо! На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Всім доброго дня. Купив це крісло 1 квітня 2025 р. За чотири місяці експлуатації можу сказати, що крісло хороше. Хоча конструкція не продумана остаточно. При моєму зростанні 185 см і вазі 120 кг. сидіти не зовсім зручно, через низьке розташування газліфта, мені не вистачає висоти підйому для регулювання, від сюди отримую не комфортне розташування ніг та постійні болі в колінних суглобів, якщо компенсую висоту подушкою, то болі йдуть. Про що думали виробники не зрозуміло, крісло за таку вартість і при цьому я маю ще використати подушку! Вважаю цю особливість дуже не зручною і хто купуватиме, зверніть увагу на це. Може виробник знає, як вирішити це питання технічно?

Переваги:
    Хороше крісло але є нюанси
    Недоліки:
    Дуже мала відстань від підлоги до газліфту, постійні болі в колінних суглобів.

Вітаємо!
      Щиро дякуємо, що поділилися детальним відгуком. Нам приємно, що загалом крісло справило хороше враження, але водночас шкода, що його конструктивні особливості виявились не зовсім зручними для вас.
      Положення газліфта в даній моделі прораховано для забезпечення максимальної стійкості під час експлуатації. Водночас комфорт посадки — це суто індивідуальний фактор, який залежить від анатомії користувача та звичок під час роботи чи гри. Саме тому ми завжди рекомендуємо, якщо є можливість, протестувати крісло перед покупкою. А також із радістю надаємо всі технічні характеристики кожного товару під час консультацій.
      Якщо у вас залишилися додаткові запитання, ви завжди можете звернутися до технічної підтримки через онлайн-чат або форму зворотного зв’язку на офіційному сайті hator.gg.
      Дякуємо за вибір продукції HATOR!

• Андрій П***

так в мене також зріс 182 і мені не хватило висоти, вони всю висоту газліфту в підлогу спустили а не в корисну висоту. Компанії 10 років+ досвіду роботи над кріслом а такі помилки.. В і тозі я хрестовину з старого ккрісла зняв і поставив на це. І так вона пластмасова. В мене крісло за 16000 грн з пластмасовою хрестовиною. Тільки так вдалося його підняти до нормальної висоти щоб коліна не боліли.

Але потым вилізла інша проблема шо вони на сідушці заокруглення по країх закороткими зробили до краю пару см не дотягує і зза цього тисне в ноги. Кароче як я зрозумів супер неудачне крісло. 1 версія ARC була набагато краща. на жаль вже цього бренду крісла купляти не буду

• Павло Р***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

На спинці під надписом ARK 2 є перпехід де є наповнювач і де його нема і це не по всі ширині а тільки під надписом (шо і дає сильний дискомфорт томущо тобі постійно шось тисне в хребет) скоріш за все ви це не будете відчувати за годину другу але при довгому сидіні спершись на спинку це приносить біль який при щоденому довгому сидіні просто не зникає. Рахуючи шо це топ крісло від HATOR і єдине яке офіційно витримує 100+ кг використовувати його за призначення не можливо
    хіба сидіти як на табуретці.
    А підтримка на найвищому рівні, все шо ви почуєтесь.
    Це ваші проблеми (це просто крісло з особливістю) требуло краще вибирати
    Підставляй подушечки (ті шо в комплекті) при тому що нижня не кріпится а якшо верхню опускати так низько а це якраз максимум то так не тисне перехід на спинці а тисне перехід подушки

Переваги:
    Є але одине недолік перекриває все
    Недоліки:
    Перехід на спинці

Добрий день!
      Розуміємо, що комфорт — індивідуальне відчуття, і жодне крісло не може бути однаково зручним для всіх. Саме тому ми завжди рекомендуємо, за можливості, протестувати такий тип товару перед покупкою, адже це дозволяє уникнути подібних ситуацій. Нам шкода, що у вашому випадку це було неможливо.
      Також звертаємо увагу, що для правильної та ергономічної посадки в кріслі дуже важливо використовувати комплектні подушки. За умови коректного розташування вони беруть на себе основне навантаження та забезпечують належну підтримку, знижуючи навантаження на спину під час тривалого сидіння.

• Данііл Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Можливо мій випадок це виняток і в вас все буде добре, але дуже прикро що крісло без ремонту/обслуговування протрималось лише 3 місяці ( за 16к гривень мда...)

Переваги:
    Приємний матеріал, добре регулюються ручки, надійний газліфт і впринципі легка збірка
    Недоліки:
    Через 3 місяця спинка крісла перестала тримати кут нахилу, тепер можу користуватися ним у положені 90 градусів

Вітаємо!
      Рекомендуємо звернутись до тех. підтримки виробника, що на офіційному сайті HATOR.

• Анна П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Мені є з чим порівняти, і на жаль це китайський Anda Seat Kaiser 3. Було вирішено не підтримувати виробника який продає продукцію на росію, і тому вибір впав на Hator, але по при те що його збирають на тому ж заводі матеріали тут інші, твердіші, що вплинуло на зручність. Це стосується не лише наповнювача а і підлокітників, хоча вони і мають певний ступінь м'якості, але всеж не такі м'які як хотілося б. Коротше я не в захваті як і моя спина. Повертати не хотілося б, але мені в ньому просто не зручно.

Переваги:
    Якісні шви. Гарна геометрія. Вага та відчутя надійності.
    Недоліки:
    Зірка була поцарапана з заводу. Жорстка спинка та і наповнювач в цілому. Дуже широко розташовані підлокітники навіть в максимально вузькому положенні.
  • Дима В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

От кресла ожидал намного больше за такую цену. Ручки на газлифт даже с мазутой со смазкой не налазят,на спинке ужасная выпуклость,которая не даёт толком сидеть. Прежде чем брать кресло за такую сумму,советую много раз подумать. Халатное отношение к продукту от сборников

Переваги:
    Эргономика
    Недоліки:
    Магниты на боковых покрышка залиты клеем,его не оттереть. На спинке выпуская часть

Вітаємо!
      Будь ласка, зверніться до нашого відділу тех. підтримки для консультації та оперативного розв'язання проблем з якими довелось зіштовхнутись. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Дима В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
    Переваги:
    Только собрал кресло,вроде все хорошо,но катании спинки ощущать дерганность движений,как будто переходная фаза в газлифте и после её пересечения все хорошо.
    Недоліки:
    На магнита клей,который не даёт кретиться. Может так и надо,но не понятно,кто может подсказать,почему так?
  • Іван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Придбав крісло і вже користуюся деякий час. Загалом враження позитивні, але є декілька нюансів. Коли обирав, дуже хвилювався що до ширини спинки, так як я людина досить габаритна і мені здавалося, що 30 см між боковою підтримкою то мало. Можу сказати, що розмір підійшов ідеально. Дуже дякую за швидку відповідь від підтримки бренду! Стильне, без скрипів та сумнівних люфтів. З подушками сидіти взагалі кайф. Магнітне кріплення для подушки голови супер, подушка під поперек без магнітів. Тепер що до нюансів: газліфт ну дуже близько до підлоги, тому мабуть колеса 75 мм, а не 65. Тож поміняти на силіконові 65мм не вийде, бо газліфт упреться в підлогу. Також варто дуже ретельно дивитися що до його встановлення в хрестовину, бо може бути невеличкий перекос, який потім призведе до болі в спині. Також крісло мало трохи хімозний аромат, але за 2 тижні наче як вивітрилося. З мінусів можу виділити лише не дуже зручний формат інструкції, яка до того ж не дуже детальна. У людей які будуть збирати таке крісло вперше можуть виникнути складнощі. Встановлення ручок керування висотою та механізмом гойдання - без того щоб погріти їх, навіть не намагайтеся їх натягнути. Вони скоріше луснуть від того. Після прогріву встали на місце добре. Досить слабенькі магнітні кріплення накладок. Краще було б їх всеж кріпити болтами. Ну і мабуть мені просто так повезло, чи я якось не так зрозумів, бо на правому підлокітнику була наліпка L, а на лівому R. Трішки завис від того)

Переваги:
    Якісне крісло, виглядає стильно, зручне і немає ніяких скрипів.
    Недоліки:
    Дуже мала відстань від підлоги до газліфту, неможливість натягнути ручки без їх прогріву, не дуже детальна інструкція, слабенькі магнітні кріплення.

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)
      Для надійнішого кріплення бокових накладок, радимо скористатись додатковими прокладками, що йдуть в комплекті, їх потрібно помістити під гвинти кріплення спинки. Дякуємо за ваші зауваження, побажання користувачів будуть враховані під час роботи над новими моделями.
      Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

Продавець: Rozetka. Колір: Персиковий

Ніхто ще цього не написав но фото не відповідають дійсності, а саме форма сідушки купленого крісла по боках вужча чим на фото виробника. Як я зрозумів так компанія економить кошти, на практиці також нехватає зекономлених 4 см зліва і справа. Ногам не так комфортно

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Крісло сподобалось, красиве, зручне. Правда на фото товару сіре крісло світліше, в дійсності воно темне. Має нейтральний дизайн, не виділяється своєю "ігровитістю" як більшість ігрових крісел. Підійде до більшості інтер'єру та як в офіс та дома. Хотів ще уточнити для чогт круглі самоклеючі наліпки в комплекті з гвинтами?

Переваги:
    Класне крісло, якісно зроблене, рекомендую
    Недоліки:
    Інструкція на англ мові, проблеми не має, але якщо укр бренд заявляє що він укр, то будь ласка вже в китайців замовляйте з перекладом якщо не можете самі це робити..

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Наліпки/заглушки для маскування гвинтів на боковій панелі. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Доставили крісло доволі швидко, зібрав легко та бистро зрозуміла інструкція, зручне та приємне на дотик крісло, рекомендую

Переваги:
    Зручне, м'яке та з якісних матеріалів
    Недоліки:
    Вказано в характеристиках що підлокітники 4D а в інструкції вказано що насправді 3D

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Ця модель має функціональні підлокітники, що мають 4 види регулювань. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Валерий И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кресло просто топ, давно мечтал о таком!!!
    Для больших людей типа меня подошло просто идеально!!!

Переваги:
    Качество конструкции
    Недоліки:
    Пока не выявил

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Валерія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крім перерахованих мінусів більше особливо нічого немає. Від себе хочу додати, що за заплачені гроші воно повинно було «саме зібратися». Якби не ВД40 і колготки дівчини, то скрипів би до моєї смерті

Переваги:
    Комфорт, матеріал, зрозуміла збірка
    Недоліки:
    Скрип спочатку пружини газліфта, а потім пластика об тканину. Дуже важке закріплення ручок регулювання висоти і нахилу
    • Данііл Ш***

А що за скрип пластика об тканину?

• Сергій
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Щось малувато відгуків, а відео оглядів взагалі декілька..
    Що можу сказати:
    Досить та приємний матеріал, в міру жорстке, без ефекту «перини».
    На 183см підходить як рідне.
    Усі шарніри працюють добре, не гримлять, колеса по ламінату майже безшумні.
    Подушка для попереку тримає добре, після 5 годин роботи за ПК поперек взагалі не відчувається.
    Підголівна подушка на магнітах тримається дуже міцно, від йорзання по кріслу не відпаде.
    Загалом від експлуатації крісла одне задоволення, дуже кайфове крісло!!
    Основа (зірка) алюмінієва.

Не зрозумів для чого там пакетик з якимось гелем чи змазкою, та куди вкручувати 2 саморіза?

Переваги:
    Відмінне пакування, та матеріали крісла. Збита конструкція. Металева основа.
    Недоліки:
    Попри те що крісло made in Ukraine інструкція якось біса на англійській мові

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Мастило призначене для змащування рухомих металевих частин та механізмів, після того, як нанесене фабрикою мастило відпрацює свій ресурс (можлива поява слабких вібрацій чи зайвих звуків через 3-4 роки використання). Наносити мастило треба на місця які будуть джерелом цих вібрацій чи звуків. Пара саморізів може використовуватись при транспортуванні зібраного крісла, для більш надійної фіксації бокових накладок, але це більше, як опція, а не необхідність. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Андрій Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір: Персиковий

Брав попередню модель, але фактично все однакове з цією. Шукав на зріст 190см, і щоб витримувало вагу в 100кг, все підійшло ідеально, одне що підголовник і поясничну подушку не юзав, оскільки не вдалося зручно виставити. Основна проблема це матеріал, не купуйте в "єкошкірі", яка по факту є дермантином, який через рік періодичного використання стає дубовим, а через 2 роки починає лопатися. В мене це співпалось з закінченням гарантії, тому звертався до офіційного представника з цим питанням і мені нічим не допомогли, немає запчастин) Тобто купивши крісло за такі гроші, через 2 роки потрібно купляти нове, так собі інвестиція)

Переваги:
    Якісна основа, гарно підходить на зріст 190
    Недоліки:
    Оббивка крісла типу екошкіра рветься
  • Дмитро А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крісло прийшло в ідеальному стані, все що має бути в комплекті, все є. Дуже зручне і класне крісло. Дякую

• Андрій Ч***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

180 см, 85 кг - дуже зручно сидіти. осанку тримає, спина не болить все гуд, всім раджу

з мінусів - 1.погано тримаются магнітні заглушки 2. що б прикрутити регулятори висоти і механізму довелось нагрівати їх феном) по іншому вони взагалі не заходять в пази

Переваги:
    10\10
    Недоліки:
    дуже важко прикріпити регулятори висоти і механізму гойдання

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбали крісло на подарунок до дня народження сина. День народження 1 квітня, подарунок почали збирати ввечері 31 березня і тут " подарунок" вже був для нас - батьків. Одну сторону скрутили , а на іншу виробник не поклав болти. На годиннику 21.08 , бігти в магазин не на часі. Настрій у всіх зіпсований, чекаємо ранку , тато з ранку let's go. Тепер не знаю, що і очікувати від цього крісла, якось зразу не склалося. Зовні крісло гарне, відповідає ціні. Щодо відстані між ліфтом і підлогою, як по мені трохи не продумано виробником. Протестуємо ,як до купи зберемо, напишу! Відверто - НЕ ПРИЄМНО, ЩО ЛЮДИ НЕ УВАЖНІ! На таких дрібницях, так зіпсували настрій!!!!

Переваги:
    Поки,що не знаю
    Недоліки:
    Не повна комплектація. Низький ліфт
    • ІТ

Кількість болтів навіть на коробці вказана - 16 шт. Це болти для кріплення механізму гойдання (4 шт), підлокітників (2х4) та спинки із однієї сторони (2 шт).
      А тепер увага !!!
      Ще 2 болти для кріплення спинки вкручені у саму спинку із правого боку.

• Ольга Д***

В тому то і справа, що у нас нічого вкрученого не було.

• Євгеній К***

Писав оф сервісу питання щодо низької посадки, теж цікавився, бо на роботі звичайне офісне крісло набагато вище. Тож сказали, що така висота норма. Також я поцікавився чи можна поставити якісь проставки, щоб вище стало - звичайно не рекомендують, але вони не пробували. Зріст 1м 88 см.
      Через місяць спинка почала трохи скрипіти, поки не напрягає, але вже звертаю увагу. Загально крісло зручне і прикольне, але є нюанси)

• Данило Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купив це крісло нещодавно, залишився ним задоволеним як і автори які відгукувались до мене, але після декількох днів користування помітив ліф крісла знаходиться дуже близько до підлоги, приблизно 1-2 міліметра, хотів дізнатись в питаннях до виробу чи це ок мені нажаль ще відповіли, по вазі крісло повинно легко тримати мою вагу оскільки вона 120 кг -
    Другий неприємний момент який якраз повпливав на оцінку це не дуже зрозумілі коливання в ліву сторону коли ти знаходишся в положенні погойдування. Це відбувається коли ти сидиш під 45° приблизно і при невеликому нахилі в ліву сторону крісло трохи просідеє в цей момент і в результаті можна трохи похитуватись в сторону, не знаю наскільки це критично намагався на відео це зняти щоб це було видно але ці коливання складно роздивитись на відео.
    В цілому якщо підсумувати все то крісло доволі непогане але є невеличкі питання, і я не знаю чи це брак чи проблеми самої моделі які можуть можливо повпливати на майбутні несправності, але не факт.
    Крісло вартує своїх грошей, сидіти на ньому приємно, воно доволі тверде але це більше на любителя а також діло звички.
    Підлокітники приємні та великі на них дуже зручно класти руки і регулюються під будь які задачі.
    Механізм розгойдування це щось неймовірне після старого крісла це прям топ, дуже плавно і кожен раз провалюєшся з насолодою

Переваги:
    Зручність, ціна
    Недоліки:
    Незрозуміла проблема в механізмі нахилу сидіння, мала відстань від ліфту до підлоги
    • Данило Д***

А ну і ручки газоблоку про які писали також не надягаються вручну

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Хороше зручне крісло, якісні підлокітники не гримлять в міру м'які, спинка більш рівна ніж ківш, верхня подушка на магніті відмінна, нижня просто накладна можна було трохи товше зробити. Коліщата просто пластмаса, але претензій немає, матеріал на дотик як джинса, льон щільний. Підійде для невисоких людей від 170... думаю норм, нижнє положення сидіння досить низьке (мій ріст 175 см комфортно ногам). Сидушка жорстка відносно, але сидіти довго зручно.

Переваги:
    Усе вище перечислене. Легко збирати. Ціна з урахуванням знижок.
    Недоліки:
    Ручки на механізм мультіблок потрібно прям чимось забивати, дуже туго одягаються, менші бічні магнітні накладки можуть не дуже добре магнітити.

• Ростислав Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Смарагдовий

Мало відгуків на це крісло, тому поділюсь своїм досвідом. До цього вже було крісло від Hator і були тільки позитивні емоції. Зовнішній від - як ковш автомобіля, виглядає дуже стильно. Колір темніший ніж на фото і виглядає значно краще. Механизм гойдання по відчуттям не надто сильно відрізняється від попередньої моделі - так само круто працює, нарікань немає. На цьому кріслі не сидиш як на подушці, воно доволі «збите» і особисто для мене це плюс. Окремо відзначу матеріал, можна спокійно сидіти в коротких шортах, спекотно не повинно бути, хоча потрібно тестувати влітку. Підголовник щільно тримається на магнітах, падати не повинен. Колеса не прям супер мʼякі, на ламінаті все одно буде чутно, але гриміти точно не будуть. Гарно змазані, з коробки прям літають. Так що покупкою максимально задоволений. Трошки прогадав і взяв не по такій великий знижці, як зараз. Думаю за 16к це топ вибір

Переваги:
    Якість матеріалів, легкість збирання, зовнішній вид, комфорт
    Недоліки:
    Інструкція тільки англійською (але це не критично, вона величезного розміру і фото максимально інформативні), бокові магнитні накладки, які ховають кріплення спинки, не дуже надійно тримаються

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Для надійного кріплення бокових накладок потрібно розмістити гумові прокладки під гвинти, які тримають спинку. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Николай К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Смарагдовий

Кресло супер.Купляли сину,сподобалося дуже.

Переваги:
    Найкраще крісло яке може бути
    Недоліки:
    Відсутні

• Козак А***

Підкажіть, будь ласка, сидіння має залізний каркас по боках, чи воно м'яке?