- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
5/5 зірок однозначно, задоволений повністю.
Перше що хотів би виділити це пбт кейкапи, виявились дуже приємними на дотик(ще і з укр розкладкою). Давно собі хотів механічну клавіатуру, ще й шоб був оцей звук щолчку. Радий як дитина- Переваги:
- Дуже гарна підсвітка, яскрава, приемна на дотик, розмір ідеальний, стійка на столі, змазана з заводу. Ціна за такий якісний девайс
- Недоліки:
- Їх нема
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator!
- Назар К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова клавіатура. Круте натискання клавіш, неймовірна підсвітка. Рекомендую. 10/10
- Переваги:
- Усе
- Ярослав П***
А в комплекте идут дополнительные свичи?
- Микола Ш***Продавець: Rozetka
Просто дивовижний девайс! Я в захваті!
Буду по пунктам перераховувати:
1.Зовні дуже гарно та естетично виглядає, має яскраву підсвітку, та багатий її функціонал
2.Нові перемикачі власного виробництва - я просто в захваті з цих "світчів", ще й відразу змазані з заводу. Бум!
3.PBT кейкапи, ще й з Українським гравіюванням)
4.Дуже якісно зібрана, та крутезні матеріали.
5.Добре тримається на поверхні столу, устойчива)- Переваги:
- PBT, перемикачі, якість зборкі, підсвітка, ціна
- Vin V***
сделай обзор
- Михаил
А на ней есть хот свап ?
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені дуже сподобалась клавіатура. Світчі змащені нормально, приємна на дотик, дуже якісно зібрана. Сподобалось що на АБСах є укр гравіювання і воно підсвічується
- Переваги:
- Все перераховано в коментарі
- Недоліки:
- Поки не виявив явного, з часом доповню коментар
- Юра Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна клава всім рекомендую
- Віка С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крута клавіатура, змазано все добре, дуже приємна на дотик, користуюсь вже третій місяць і мені для роботи та ігор ідеально підходить, плюс не займає багато місця через відсутність нампаду і не ковзає по столу. Окремий жирний плюс за укр. гравіювання. Рекомендую до покупки!
- Переваги:
- Всі перераховані в коментарі
- Юра Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я не получив гарантій
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для тих хто хоче відчути себе "письменником" за друкарським станком.
Змазки майже немає. Стаб на спейсі живе своїм життям.
Буду повертати.- Переваги:
- Швидко приїхала
- Недоліки:
- Не змащена!
- Євген
Перша Ваша помилка була у виборі бренду... Хатор ніколи не відрізнявся якістю виробляємих товарів...
- Ярослав П***
Просто попалась бракованая партия, это не значит что сама клава плохая.
Представник постачальникаДякуємо, Ярославе за допис про нашу клавіатуру.
Ми завжди самокритичні до себе та визнаємо свої помилки, коли вони трапляються.
Але це точно не про цей продукт, який оцінили у своїх оглядах Макс Шелест та експерти з overclockers, які завжди нещадно висказують свої думки.
У вас такі глибокі технічні знання про клавіатури. Можливо ви маєте відношення до індустрії геймінгу? А можливо, навіть, багато хто знає вас як директора магазину, з яким ми зупинили співпрацю через вашу 99.99% схожість на такий же проект на московії, як назвою так і дизайном та архітектурою сайту?
Стосовно багаточисельних коментарів під вашим записом, то така випадкова активність або ж вона пов'язана з сьогоднішнім вихідним на болотах, що виття чутно аж в Україні?
Не переймайтесь, все буде Україна!
- Максим П***Продавець: Rozetka
Користувався клавіатурою тиждень, грав по 4+ години в день, з часом почав чути неприємний звук скрипу пружини та різний звук пробілу з двох сторін, з однієї глухий, з іншої дзвінкий, згодом вирішив звернутись до сервісного центру, але відповіді так і не отримав, тому вирішив перевірити та дозмастили світчі власноруч, після того, як розібрав світч, виявив, що змазка на стінках стема та на самому стемі відсутня, а пружина ледве змащена, також на пробілі лівий стабілізатор має люфт, через що звук клавіші відрізняється з різних боків, після подібних ситуацій відчуваю себе ошуканим, адже заявлено, що змащені перемикачі, а по факту отримав ледве змащену пружину, якби дізнався раніше, що буде така історія, не купував би, дуже дякую за мій витрачений час на розпайку та адекватну змазку перемикачів(
- Переваги:
- ПЗ
- Недоліки:
- ВІДЧУВАЮ СЕБЕ ОШУКАНИМ!!!І
- Великий Г***
Ого! Перебуваю в шоці після перегляду відео. Виглядає наче шахрайство з боку Розетки. Змащені перемикачі та трішечки змащені пружини перемикачів це геть зовсім не одне й те саме. Це як купувати авто та отримати замість повноприводної машини тільки передній привід. Обидві їдуть але досвід користувача різний.
Представник постачальникаДобрий день. Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись з негативним досвідом!
По Вашому випадком сервісним центром було відібрано та перевірено декілька нових екземплярів клавіатур, проблем зі змазкою стабілізаторів та перемикачів не було зафіксовано, можливо дістався такий екземпляр. Рекомендуємо звернутись до нашої тех. підтримки для обміну товару на новий. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті Hator.- Сергій Р***
Перший раз бачу, щоб нову клавіатуру розбирали, випаювали свічі, порушуючи гарантію. Та й вводячи людей в оману. Змазки навіть на вашому відео достатньо на фабричному рівні, а при випаюванні ви порушили температурний режим свіча що також могло вплинути на результат. Ручне змащування дійсно краще, але і ціна такого продукту не 2399 грн.