- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Норм, вперше таке використовую, мене влаштовує, набагато краще ніж серветки для монітору
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я б порадив це тільки людям з дуже брудними екранами, тоді буде відчуватись результат. А так залишає розводи які треба дополіровувати мікрофіброю. Просто пшикнути і протерти не вийде, а хотілось би.
- Переваги:
- Видаляє бруд,
Додають мікрофібру в ковпачку - Недоліки:
- Залишає розводи
- Зоряна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якщо очікувати такого дива, як наніс піну, витер і в результаті, ніяких розводів, то можна розчаруватися. Потрібно однією ганчіркою вимити забруднення(із цим завданням добре справляється), а іншою сухою, вже полірувати і не один раз, а декілька пройтися по екрану телевізора. Не знаю, чи то у мене замала і не дуже ефективна мікрофіброва ганчірка, але ідеалу взагалі без розводів я таки не досягла. Я ще спробую змінити ганчірку. Цей засіб кращий за просто жахливий спрей Patron для дисплеїв, але йому все ж не зрівнятися із спеціально упакованими індивідуально салфетками 2в1(суха і мокра), які я колись мала. І після використання яких, був ідеальний без розводів екран.
- Переваги:
- Із забрудненнями, навіть із жиром на рідкокристалічному екрані духовки добре справляється.
- Недоліки:
- Потрібно добре відполірувати поверхню іншою сухою ганчіркою. Невеликі, але все ж розводи таки залишаються.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас. Завдяки йому, ми щодня покращуємо якість нашої продукції.
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний! ТВ як новый.краще паперовим рушником.
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Михайле! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас. Завдяки йому, ми щодня покращуємо якість нашої продукції.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично вытерся матовый экран микрофибровой тряпочкой. Оттерлись брызги и старые следы. Главное чистить холодный монитор.
До этого влажные салфетки для монитора плохо справлялись- Переваги:
- Без разводов
- Недоліки:
- Не найдено
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна
Представник брендуДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук, з повагою компанія "High Tech Aerosol"
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращий засіб для очищення, який у мене був.
- Переваги:
- Відмінно чистить, жодних слідів
- Бошняков В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошее удобное средство. Очищает экраны на ура
- Переваги:
- Не растекается, не оставляет разводов
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не знаю що зі мною не так, може є якась особлива техніка протирання дисплеїв :) Але результат «такий собі». Використовував як мікрофібру, так і м’який папір - все одно залишаються сліди. До цього використовував гелі та спреї, чесно кажучи було краще. Фото після протирання піною додаю
- Недоліки:
- Ніяких переваг в порівнянні з традиційними засобами
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не вказано дати виготовлення на флаконі
- Переваги:
- Не лишає розводів на екрані
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Саша Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасный очиститель! Хорошо удаляет загрязнение с монитора и ТВ.
Нанёс пену, протёр специальной мягкой тряпочкой и как экран новый)- Переваги:
- Хорошо очищает, нормальная цена
- ЮлияПродавець: Rozetka
Отличное средство. Покупали специально для тв, так как другие средства не особо помогали в уборке а только усложняли. С данным средством все просто, быстро и никаких разводов. Пользуемся с мягкой микрофиброй для экранов. Способ приминения впринципе не отличается сильно от обычных средств. Все просто. По акции еще приятный бонус.)
- Переваги:
- нет разводов
- АlexanderПродавець: Rozetka
Качественное чистящее средство!!! Пена хорошо справляется с различными загрязениями. Удобно пользоваться
- Переваги:
- Хорошо чистит, стоит недорого
- Недоліки:
- Не обнаружено