- Валерія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Гарна якість і ціна
- Зоя Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Дуже класний спрей. Рекомендую
- Переваги:
- Гарно працює
- Недоліки:
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Гарний засіб. Дуже виручає на тренуваннях.
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Чудовий засіб
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Хорошо охлождает.
Представник брендуДоброго дня, Михайле! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас. Завдяки йому, ми щодня покращуємо якість нашої продукції.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Вже вчора навіть спробував, коли отримав травму на треньці. Все супер.
Представник брендуОлександр, дякуємо за відгук, з повагою компанія "High Tech Aerosol".
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Все подобається, футбольній команді підходить на 100%, у випадку мікро травм
- Переваги:
- Добре охолоджує
Представник брендуДякуємо за відгук. З повагою компанія HTA.
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Дуже сподобалося.
- Мар'ян Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Відповідає фото.
- Переваги:
- Є
- Недоліки:
Представник брендуДякуємо за відгук))))
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Мало того, що замовлення формується більше доби, так ще й товар буде доставлений через 6 днів!!! Розетка, так буває?
- Переваги:
- Де?
- Недоліки:
- Самі недоліки
- Егор
это мист экспрес обычно так доставляет
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
- Валерий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Хорошо-бы было если-бы он не пах экволиптом и мятой....
- Переваги:
- Приятно и быстро охлаждает
- Недоліки:
- Быстро заканчивается.
- Світлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Приятно и быстро охлаждает, но при этом оставляет налёт
- Переваги:
- Охлаждает
- Недоліки:
- пока не нашла
- O'Brien'sВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Для занятий спортом/тренировок/да и просто в быту - самое оно! Охлаждение + ментоловый эффект, применение на ходу, быстро и удобно без посторонней помощи, снова "в строю".
Спасибо Розетке за быструю и качественную доставку, все запаковано супер.- Переваги:
- Скорая помощь, форма спрея, запах
- Евгений А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Прикольная штука. Должна быть в аптечке, когда дети есть дома. Хорошо охлаждает кожу приятно . Попробуйте
- Переваги:
- Полезные свойства
- ПавлоПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Не щастя, я використовую цей спрей дуже рідко, але все неодноразово оцінив всі його аереваги. Недорогий, проте досить довговічний, він об'ємний, вистачає надовго. Спрей швидко охолоджує та має прекрасний ефект. Надзвичайно надійний і повністю безпечний. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість, недорогий, зручний, ефективний
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Комора GalaBall
Товар отримала вчасно, пакування надійне та акуратне. Дякую за швидку доставку!
- Максим Х***Відгук від покупця. Продавець: Комора GalaBall
Прийшло зовсім не те що замовляв. Забрала дружина. Я перевірив після роботи.
- Продавець Комора GalaBall
Максиме, так, помилились на пошті при відправці, переплутали посилки. Так іноді буває. Ми одразу оперативно вислали Вам повторно потрібний товар.
- Максим Х***
Дякую за швидку реакцію) Швидко все вирішили і відправили мій товар)
- Давид К***Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab. Колір: Сірий
Гарна заморозка . Советую
- Недоліки:
- Не на йшов
- Діна К***Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab. Колір: Сірий
Гарне співвідношення якість/ ціна
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab. Колір: Сірий
Добре знеболює при травмах
- Переваги:
- Спрей дуже добре охолоджує, рекомендую
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab. Колір: Сірий
Спрей супер і не лише для спортсменів, а і для наших захисників.
- Переваги:
- гарно охолоджує і знеболює, навіть при переломі
- Недоліки:
- не виявлено
- Ковтанюк Д***Відгук від покупця. Продавець: Комора GalaBall
Все супер. Продавець зразу відправив товар. Надійно запакував.
- ДРАБИК В***Відгук від покупця. Продавець: Комора GalaBall
Дякую за гарний засіб. Постійно користуємся.
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Комора GalaBall
Отличное средство. Выручает в самых разных ситуациях.
- Переваги:
- Качество/цена