Відгуки покупців про Маска Hillary Serenoa & PP Hair Loss Control проти випадіння волосся 200 мл (232314989034870/4823116600461/4823116601635)
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобалось. Користуюсь 2 неділю. Волосся після маски чудове,добре розчісується, щодо зменшення сезонного випадіння поки не скажу, пройшло мало часу. Хотілось трохи більший об'єм
- Переваги:
- Чудова маска
- Недоліки:
- 200 мл малувато, якщо брати шампунь 500мл
Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Переваги:
- Непогана маска. Приємне волосся на дотик після використання
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже приємні відчуття після використання. Допомагає, коли волосся пошкоджене. Рекомендую!
Дякуємо за зворотний зв'язок, радіємо Вашим результатам!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масочка дуже приємна. Дозатор зручний, на відміну від шампуню цієї ж серії. Ефект зменшення випадіння волосся поки не помітила, було лише пару використань, але подобається вигляд і на дотик волосся після неї.
- Переваги:
- Гарний аромат, зручний дозатор
- Недоліки:
- Поки відсутні
Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати :)
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В мене довге волосся, зараз стало сильно випадати, тому замовила цю чарівну маску. Маска чудово бореться з випаданням, ламкістю, відновлює волосся. Взагалі раджу замовити всю лінійку Hillary проти випадання та догляду за волоссям.
- Переваги:
- Приємний аромат, зручний дозатор.
Вдячні за зворотний зв'язок
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масочка крута, волосся після використання має здоровий вигляд, наповнене, блискуче, шовковисте. Склад чудовий. Окрім нікотинової кислоти, вона багата корисними екстрактами і оліями рослин, і направлена на зміцнення волосся, активацію його росту та бореться з випадінням. Також я користуюся кондиціонером цієї серії. Засоби мені підходять і дуже подобаються.
- Переваги:
- Гарний склад, видимий ефект, зручний формат - з дозатором, дуже приємний аромат.
- Недоліки:
Дякуємо, що ділитесь результатами, дуже раді, що все подобається!
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
З продукцієї Hillary знайома була вже раніше. Брала собі з лінійки проти випадіння волосся шампунь, зараз ще замовила маску. Гарно живить кінчики, має приємний аромат. Дуже подобається, що флакончики йдуть з дозатором, тому зайвого точно не використаєш.
Всім у кого є проблеми з випадінням волосся рекомендую спробувати цю лініку.- Переваги:
- Дуже добре живить кінчики волосся
- Недоліки:
- вони відсутні
Дякуємо, що обрали нас та рекомендуєте :)
- Олена К***Продавець: Rozetka
Маска хороша, волосся після неї приємне і шовковисте з лекгим, ніжним ароматом.
- Переваги:
- Текстура, легкий, приємний запах.
- Недоліки:
- Через густу текстуру не видавлюється через дозатор і це дуже не зручно.
Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати :) Щодо дозатору - ми працюємо над вирішенням даного питання.