- AI аналіз відгуків27 відгуків: 92% позитивних, 5% нейтральних, 3% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Павленко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращий засіб для зволоження, я просто у захваті, шкіра моя жирна, схильна до запалень, з цим засобом запалення не провокуються, шкіра просто сяє
- Переваги:
- Клас
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё Прекрасно!!! Спасибо Вам!!!
- Переваги:
- Качество.
- Недоліки:
- Нет.
- Ирина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
вирішила спробувати вперше,
перше враження гарне - швидко поглинається шкірою, не липне, можна не закривати кремом. Чекаю який буде результат по шкірі)
Із мінусів для себе - маленька пляшечка, використовую вранці і вечором, тому вистачає не на довго. І мені не дуже подобається аромат, хоч він відчувається лише коли наносиш сироватку.- Представник постачальника
Дякуємо, що ділитесь враженнями та результатами :)
- Лілія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сироватка чудова, не очікувала на такий гарний результат. Маю суху та чутливу шкіру, тож засіб себе добре зарекомендував.
- Переваги:
- Чудовий зволожуючий засіб
- Недоліки:
- Не виявила
Дякуємо за зворотній зв'язок та бажаємо, щоб результат від використання косметики HILLARY завжди викликав у Вас захоплення!
- Наталия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В опалювальний період відчуваю сухість шкіри обличчя,використовувала різні косметичні засоби і от вирішила спробувати цю сироватку. Отримала,спробувала на ніч ... і в ранці теж нанесла - сподобалась ,запах як на мене норм. Шкіра гладенька...якщо ще ,,помолодшаю,,то взагалі супер!
- Переваги:
- Гарно зволожує мою шкіру.
- Недоліки:
- Сподіваюсь їх не буде...
Дякуємо, що обираєте нас! Рекомендуємо закривати сироватку кремом, це дозволить максимізувати результат :)
- Наталия В***
Дякую і вам,який крем порекомендуєте?
Рекомендуємо обирати крем за типом шкіри. В асортименті є для жирної та проблемної, для нормальної та комбінованої шкіри також для сухої та чутливої.
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перший раз брала саме таку. Дуже гарно зволожує мені підійшла.
- Переваги:
- Ціна,швидка доставка.
- Недоліки:
- Ще не знайшла
Дякуємо, що обираєте нас!
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже швидко поглинається шкірою, не залишає липкості.
До обличчя після сироватки дуже приємне на дотик.
Хто пише про специфічний запах- хто користується даною косметикою, знає,що є ще специфічніший запах)) тому в даній сироватці я взагалі не відчую специфічного запаху.- Представник постачальника
Дякуємо за відгук. Звернемо увагу, що сприйняття ароматів є індивідуальним :)
- Никита И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав цю сировотку на днях, результатом задоволений. Після її застосування шкіра стає більш "живою" та приємною на дотик. Повністю задоволений покупкою
- Переваги:
- Зволожує шкіри
- Недоліки:
- Непомітив
Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не ожидала особо много за такие деньги, НО… лицо стало как-то светлее аж, действительно увлажняет, поэтому я довольна)
Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати
- НаталіВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для мене найкраща сиворотка. Ціна та якість гарна. Шкіра доглянута та пружна.
- Переваги:
- Ціна та якість
- Алина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість за свою ціну, користуюсь косметикою Hillary вже давно, шкіра гладенька, дуже ухожана, рекомендую
- Переваги:
- Якість, доступна ціна, результат, багато акцій та новинок, що дуже подобаєтся
- Недоліки:
Дякуємо за відгук, хай використання приносить Вам користь :)
- Позовікова В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пляшечка змінила дизайн! Але вміст той самий) улюблена сироватка, використовую замість крему. Швидко поглинається шкірою, не залишаючи плівки. Гарно зволожує і прибирає відчуття стягнутості.
- Переваги:
- Гарне зволоження, немає ефекту плівки
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь з літа. Бутилочки вистачає місяця на 3. Шкіра стала виглядати значно краще, а в комплексі з пінкою, тоніком та кремом взагалі сяє.
Стало значне менше висипів, зникли сліди після прищів.- Переваги:
- Стан шкіри
- Недоліки:
- Не знайшла
Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати :)
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Люблю всю продукцію Hillary! Вже рік користуюся сироватками для обличчя, дуже задоволена.
- Переваги:
- Ціна/якість
Раді, що Ви задоволені! Бажаємо приємного користування
- Левченко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гіалуронова сироватка для обличчя від Hillary , це ідеальне зволоження , сяйво та молодість вашої шкіри .Сироватка має приємний аромат , та легка у в користуванні .
- Переваги:
- Зволоження .
- Недоліки:
- Не виявлені .
Дякуємо, що обрали нас та гіалуронову сироватку для обличчя від Hillary
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую вже не перший раз. Я наношу сироватку зранку і на протязі дня моя шкіра зволожена і немає відчуття сухості( для мене це важливо адже не кожен засіб мені підходить)
Я відчуваю легкий трав'яний запах.
Консистенція прозора і досить густа і потрібно декілька крапель щоб зволожити.
Баночка склянна з піпеткою.- Переваги:
- Купую постійно, чудовий продукт
Дякуємо за відгук та фото. Радіємо Вашим результатам!
- Лідія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сироватка добре зволожує й захищає шкіру обличчя. Після тривалого використання зморшки стають менш помітними. Адекватна ціна на даний товар.
- Переваги:
- Ціна/якість
Вдячні за відгук
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
До мене приїхала пляшечка вже в іншому дизайні - білому. Гарний натуральний склад. Гелева консистенція (певно за рахунок пропандіолу), швидко вбирається, не залишає плівки. Для мене важливо, що шкіра не жирніє через кілька годин після нанесення, а якщо наносити увечері, то зранку обличчя в жирний блин не перетворюється. Наношу на трохи вологу шкіру, як радять при використанні засобів з гіалуронатом
- Переваги:
- Натуральний склад, обличчя не жирніє після нанесення
Дякуємо за Ваш відгук та фото! Також рекомендуємо закривати дану сироватку кремом, тоді отримаєте максимальний ефект ;)
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легко розподіляється, не лишає липкого шару, непогано зволожує. Не викликала висипань, забитих пор. Здається навіть обличчя менше жирніє після сироватки. Мінус для мене це тара. Я можу забути закрити баночку, а потім ще і перевернути, тому більше люблю тару з дозатором.
- Переваги:
- Зволожує, не викликає подразнення.
- Недоліки:
- Тара.
Людмило, дякуємо, що поділились своїми враженнями! А також за рекомендацію щодо тари. Вашу пропозицію передали у відповідний відділ.
Й радіємо, що Вам сподобалася якість сироватки. Приємного використання!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сироватка ніби хороша, має трохи незрозумілий запах, але це не критично
Текстура гарна, добре вбирається, не робить плівки та липкості- Переваги:
- Швидко вбирається, не липне
- Недоліки:
- Можливо запах
Дякуємо за зворотний зв'язок. Хочемо звернути Вашу увагу, що сприйняття ароматів є індивідуальним. Зрештою сироватка має легку не нав'язливу запашку: ефірна олія іланг ілангу, ефірна олія грейпфрута.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
замовляю вже вдруге, дуже задоволена сировоткою.
- Переваги:
- дуже добре зволожує
- Недоліки:
- не виявила
Дякуємо, що обираєте нас та бажаємо, щоб результат Вас завжди тішив!
- Михайличенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная сыворотка. Хорошо питает кожу, быстро уходит сухость. За несколько применений хорошо справилась с раздражением. Не липкая, хорошо впитывается. Запах нейтральный.
Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволена
Дякуємо за відгук!
- Марина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся декілька днів. Після першого використання - шкіра неймовірно гладенька.
- Переваги:
- Швидко поглинається, шкіра не липне.
- Недоліки:
- Мені не дуже подобається запах.
Дякуємо за відгук, зауважимо, що сприйняття ароматів є індивідуальним. Запашка в засобі легка та не нав'язлива, основа: ефірна олія іланг ілангу, ефірна олія грейпфрута. Раді, що маєте гарні результати :)
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я в захваті. Замовила тут, результат видно з 1 разу. Шкіра ніби сяє . До цього я користувлася значно дорожчими сиворотками ренью,бабарія.. Але ця просто неймовірна. Для моєї зневодненої комбі шкіри з невеликими висипаннями просто знахідка. Використовую з вечора. Рекомендую.
- Переваги:
- гарно зволожує
Дякуємо за відгук! Для максимізації результату рекомендуємо після вбирання закривати сироватку кремом ;)
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сироватка дуже добре зволожує і розгладжує шкіру, завжди використовую під макіяж, мій улюблений косметичний засіб.
- Переваги:
- Максимальне зволоження, натуральні інгредієнти.
- Недоліки:
- Не знайшла.
Дякуємо за відгук та фото. Користуйтесь із задоволенням!
- Марина Н***Продавець: Rozetka
хорошая сыворотка
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!
- СветланаПродавець: Rozetka
Очень хорошая сыворотка
- Анна Г***Продавець: Rozetka
Купую продукцію вже не перший рік
Дуже задоволена- Представник постачальника
Дякуємо, що обрали нас
- Анна С***Продавець: Rozetka
Хороший засіб, мені сподобався.
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити наступні Ваші замовлення :)
- Ольга Г***Продавець: Rozetka
Подарувалимені цю сиворотку. Спочатку не повірила що вона настільки гарно працює з обличчям. Сухість пройшла. Якість гарна.
- Переваги:
- Немає алергії
- Недоліки:
- Хотілось би більше флакон і за такою ціною.
Дякуємо за зворотний зв'язок!
- Анатолий М***Продавець: Rozetka
Приятное действие на кожу, понравилась. Единственно, запах немного странный.
- Переваги:
- Отлично.
- Недоліки:
- Нет.
Дякуємо за Ваш відгук та зауважимо, що сприйняття ароматів є індивідуальним. Запашка в засобі легка та не нав'язлива, основа: ефірна олія іланг ілангу, ефірна олія грейпфрута.
- Евгения Б***Продавець: Rozetka
Прекрасно увлажняет. Быстро впитывается. Не оставляет липкий след. Имеет густую консистенцию, хватает на долго.
- Переваги:
- Увлажняет
- Олександра С***Продавець: Rozetka
- Олександра С***Продавець: Rozetka
Чудово зволожує шкіру
- Переваги:
- Удобна піпетка
- Недоліки:
- Швидко закінчується