Топи продажів

Відгуки покупців про Упаковка фруктового пюре HiPP органічного Слива-Яблуко 125 г х 6 шт (9062300440673)

Оцінка користувачів 3.2/5
  • Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Дуже смачне пюре, дуже зручне, для перших прикормів .Малюку подобається.

Переваги:
    Купуючи скляні баночки ви відразу бачите вміст.
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Не знаю как давать с 4 месяцев этот продукт, он же с сахаром. Помимо этого в банке 50% рисовой муки и крахмала, что не указано на странице.
    Вкус прямо мучной. Не советую брать.

Представник бренду

Добрый день.
      Полный состав указан на каждом нашем продукте и в описании на сайте.
      Органический сахар добавляется в небольшом количестве только в два наших фруктовых пюре - Абрикосы и Сливы. Эти фрукты от природы имеют кислый вкус из за чего дети раннего возраста, зачастую, отказываються их есть. Но приэтом сливы и абрикосы обладают выраженным послабляющим действием, что очень актуально для многих малышей со склонностью к запорам.
      Добавление крахмала позволяет связать излишки воды и получить желаемую консистенцию, при которой пюре не стечет с ложки. Кроме того, крахмал защищает слизистую желудка от агрессивного воздействия органических кислот и помогает организму усвоить фрукты без чрезмерного послабления стула и избыточного газообразования.

• Виктория Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Качество хорошее, но не много кисловато. Наш малыш любит сладкие фоукты)

Переваги:
    Натуральный продукт
  • Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Разочарование ожидало нас при открытии баночки этого пюре(. Внутри плесень(. По срокам все нормально, но вот по качеству промах(((. Брали это пюре здесь, на Розетке.

Недоліки:
    Плесень
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Ирина Кривуца! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.
      При возникновении дополнительных вопросов, Вы можете воспользоваться справочным центром

Представитель бренда HiPP

Добрий день.
      Для уточнения всех деталей ситуации свяжитесь с нами, пожалуйста, по телефону "горячей линии"ХиПП: 0800501512 (с 10.00 до 18.00 в рабочие дни, бесплатно по Украине).

• Лора Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Дитині дуже сподобалась слива, густа та смачна і мама посмакувала))

• Чуприна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Наша перша пюрешечка!!!...до 4 місяців залишалося тиждень. А так,як заздалегідь були куплені різні пюрешечки, то вирішили ризикнути і спробувати. Консистенція дуже хороша (і не дуже густа,і не дуже рідка, як читала у відгуках). Спочатку, трішки синочок скривився, а потім уплітав за дві щоки! Єдине що, перші дні давала потрішку по 20грам. А потім перейшли на 30грам,як і рекомендують педіатри. Дитина задоволена-я задоволена! Дякую Розеточкі за щедрі акції та якісний, швидкий та надійний сервіс!!!

Переваги:
    Доступна ціна завдяки акції від Розеточки та якісний продукт.
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Орися Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Смачно, дитина їсть із задоволенням

Недоліки:
    Цукор в складі пюре
  • Ольга Ш***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Пюре смачне,але склад не дуже…

Переваги:
    Смак
    Недоліки:
    Склад
      Представник бренду

Добрий день.
      Склад:органічні сливи 50%, вода, органічний цукор, органічне
      рисове борошно, органічний рисовий крохмаль, вітамін С.
      Органічний цукор додається в невеликій кількості тільки в два фруктових пюре ХиПП - Абрикоси і Сливи. Ці фрукти від природи мають кислий смак через що діти раннього віку, найчастіше, відмовляються їх їсти. Але прицьому сливи і абрикоси мають виражений послаблюючу дію, що дуже актуально для багатьох малюків з порушеннями травлення.
      Додавання крохмалю дозволяє зв'язати надлишки води та отримати бажану консистенцію, за якої пюре не стече з ложки. Крім того, крохмаль захищає слизову оболонку шлунка від агресивного впливу органічних кислот і допомагає організму засвоїти фрукти без надмірного послаблення випорожнення та надмірного газоутворення.