Відгуки покупців про Вібраційна платформа HMS SVP01 Gold (5907695542295)
- Анна З***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Платформа превзошла все ожидания! Много программ и в них меняется частота вибраций, что очень здорово. За такие деньги это просто супер.
- Переваги:
- Одни плюсы
- Недоліки:
- Поначалу запах пластика. Лучше вынести , чтоб выветрился запах.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Платформа перевершила всі мої очікування!Дуже класна штука! Рекомендую! Дякую вам!
- Переваги:
- Тихо працює.Багато режимів.Пульт,дуже зручно.
- Євгенія Р***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Платформою задоволена!Вона має гарний вигляд,з якісного матеріалу, багато програм та режимів,в комплекті інструкція,еспандери та пульт.Пульт на 2 батарейки міні пальчик(не входять до компетенції).
- Переваги:
- Багато
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Лариса В***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Платформа супер
Очень мощная реально есть ощущения массажа после применения чувствуется крепатура на ней нужно конечно заниматься а не стоять как минимум втягивать живот для проработки мышц пресса так же колени чуть сгибать есть много упражнений и стоек для лучшего еффекта и главное не сиарайтесь ставить на максимум что б голову колбасило больший еффект достигается как раз то на средних иинизких колебаниях а в целом крутая штука у меня сидячая работа времени на спорт итд нету рекомендую- Переваги:
- Мощность и количество программ
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Прошу вирішити дану проблему
- Переваги:
- Амплітуда коливань від 1см до 2,8+ металевий корпус
- Недоліки:
- Гарантійнного талона не було внаявності, сказали прийде на емейл за годину , але за за пів дня так і не має???
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Єдине якось одразу з першого використання почав протиратись еспандер внизу об платформу.
А так в цілому задоволена, працює як треба , добре трусить і руки і ноги.
Всім в родині сподобалась вібрація, розслаблює. Коли руками стоїш на ній, то в холку на шиї трусить добре, легше стає, якось і хруст в суставах зникає- Переваги:
- Достатньо важка, працює добре, зручні режими
- Недоліки:
- Пахне пластиком та резиною спочатку
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Швидка доставка товара. Хороший товар. Повна комплектація платформи
- Переваги:
- Доступна ціна
- Недоліки:
- Недоліків нема
- Цюпа С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Рекомендую!!!
- Горячева Е***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Вона дуже крута ,класно виглядає,дуже сбита та гарно вібрує режими від 1 до 999
Тестую ,класно робить масаж та розганяється метаболізм - Альона Ш***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Дуже сподобалась платформа. Чуттєво трусить все тіло. Подивимося через деякий час на результати
- Катерина С***
Вітаю, як ваші результати? Я теж хочу, але є сумніви в ефективності
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Прийшла в указаний час, все як в опису
- Переваги:
- Все працює, мені подобається
- КсенияВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Всё работает ка надо
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Прикольна річ. Дуже чудове відчуття після тренування.
- Переваги:
- Тренування дома
- ВикаВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
- Інна Н***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Спасибо большое ! Все Супер !!!
- Любовь С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Отличная платформа!!!! Работает супер!
- Юлія С***Продавець: RozetkaEU
Платформа прийшла швидко, все дуже якісно, і працює. Але немає в комплекті пульту, і за відсутності пульту дуже некомфортно тренуватися
- Переваги:
- Чудова платформа
- Недоліки:
- Немає пульту
- Олексій В***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Не приїхали ремені для рук
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- неповна комплектація
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Любов Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Привезли не в повній комплектації. Неможливо підключити до мережі. Немає шнура, пульта. Прийшла тількі платформа, неможливо перевірити її стан роботи.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не повна комплектація
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Тамара Б***Продавець: RozetkaEU
Платформа прийшла з крашеним корпусом. Не зрозуміло на якому етапі її пошкодили і покрасили, але зрозуміло те що якщо ти продаєш товар як новий то такий стан не припустимий. В такому випадку варіант продавати як пошкоджений з уцінкою.
- Переваги:
- Сама платформа працює без дорікань
- Недоліки:
- Товар приходить пошкоджений