Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Зарядна станція Houny HY-500 / 750 Вт / 512 Вт⋅год / LiFePO4 (7150004)

Код:  367620750
Оцінка користувачів 2.2/5
  • Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отримав. Станція якісна та міцна на вигляд. Виглядає краще, ніж на фото. Дуже гарно запакована і навряд чи може пошкодитись при доставці покупцю.
    Спробував у використанні. У її розетках на 230 вольт фаза на обох контактах, що є нормою для таких пристроїв. Враховуйте це, у кого фазозалежний котел чи інша техніка. Мій газовий котел завівся без "танців з бубном". На станції при цьому показувало, що котел споживає до 115 ват, як і передбачено у його паспорті. Поки мився зникло 4% батареї.
    Провів короткий експеримент. При постійному середньому навантаженні у 150 ват / 230 вольт за 33 хвилини станція розрядилася на 20%. Виходячи з цього можна порахувати, що реальна її ємність при використанні в такому режимі становить близько 400 ват/год. Тобто, для мого котла, який в середньому споживає 90-100 ват, повного її заряду повинно вистачити десь на 3,5-4 годин роботи.
    В ході вказаного експерименту ввімкнувся внутрішній вентилятор. Трохи гуде. Відчувався запах пластику чи то клею. Та гадаю, з часом все вивітриться.
    Порти USB працюють нормально. Швидкість заряджання самої станції відповідає заявленій. Зовнішній блок живлення при цьому помітно гріється.
    Прилад важкий. Сміявся з реклами, де дівчина з такою станцією в руках радісно іде на пікнік.

Переваги:
    Якісно зроблена. Літій-залізо-фосфатний акумулятор.
    Недоліки:
    Нема ліхтаря. Нема режиму безперебійника.
    • Владимир

"Виходячи з цього можна порахувати, що реальна її ємність при використанні в такому режимі становить близько 400 ват/год. "(c)
      Получается, что тех. характеристики полностью правильно и говорят.
      Заявленная мкость 512 Вт*ч
      Минус обычное потребление самой станцией (от 7,5 до 15 % обычно)
      Так и получается, что потребилельская емкость и получается примерно 430-450 Вт*ч, что полностью подтверждено и Вашими показателями.
      Спасибо

• Захарчук С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доброго дня. Забрав сьогодні станцію.
    Забирав з відділення Розетки.

Переваги:
    Тільки отримав
    Недоліки:
    У відділенні на все увагу не звернув і після детального огляду дома побачив що на коробці пише 160.000 mah. В оголошенні вказано 200.000 mah. Чому так?
    • Igor

На самом деле его емкость 20 000 mAh при напряжении 25,6V (наклейка на задней части корпуса). Смотрите не на mAh а на реальную мощность в Wh которую с него можно снять. Хотя 200 000 mAh тоже можно, если брать с него напряжение 2,5V. :) Можно даже было 300 000 mAh указать, без напряжения эта характеристика нечего не значит.

• Дмитро Д***

Зараз би, в 2024 думати, що вказані десь міліампер-години щось значать.
      Ніколи не звертайте увагу на цей параметр.
      Дивіться ват-години. Бо без параметра напруги міліампер-години не значать нічого. А враховуючи напругу ми як раз і отримуємо ват-години.

• Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купляв для холодильника.При вкюченнІ холодильника набираЄ 292 вт І йде в захист.Де обІцянІ 750 вт я не знаю.Буду повертать на жаль.

Переваги:
    ЗовнІ виглядаЄ добре.
    Недоліки:
    Не працюЄ

Віктор, доброго дня!

Скоріше за все, проблема не в зарядній станції, а у тому, що у момент включення компрессор холодильника короткостроково може споживати до 1кВт. А можливо і більше в залежності від типу і моделі холодильника. Це стосується не тільки холодильника, а й кондиціонера, мікрохвильової печі і т.п. Саме тому у зарядній станції спрацьовує захист. Для таких цілей радимо вибирати зарядну станцію більшої потужності, наприклад - Houny HY-1000.

• высоцкий к***

представник постачальника, у цієї станціі пікова 1500 , ви пишете що холодильник при запуску споживае 1квт, то виходить вона повинна запускати холодильник

• Ігор

У мене така ж ситуація з більш потужною станцією (в моєї потужність 1 кВт, пік 1,5 кВт, холодильник при старті видає десь 1,3-1,5 кВт) і вона взагалі його не запускає. Теж показує до 300 вт і вирубається. Це напевно у них у всіх таке, ніякого піку вони не витримують (

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовила для військових зарядну станцію з 26 тисяч, тиждень клянчила у людей гроші на неї...отримала, вона не працює, вже тиждень як відправила назад і тиша....

Недоліки:
    Не працює

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Гриша С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отримав станцію і вона навіть не вмикається

• Руслан Д***
    Продавець: Rozetka

Купив декільки тижнів тому. Нікому не рекомендую. Для прикладу, підключаєш телевізор ( sony 42 діагональ) працює максимум 10 - 15 хвилин та вибиває, покає помилку "овер лоад". Якщо підклбчити ще світильник то починає тріщати щомь в середині та вимикається. При чому з цією проблемою звертався до продавця, замінили на аналогічний - результат без змін!

Руслан, доброго дня!

Де саме ви придбали дану зарядну станцію? У цьому році в цілому по Україні не було ЖОДНОЇ гарантійної заміни даної моделі зарядної станції і жодних звернень до нашого Сервісного центру не поступало.

• Валерий Т***
    Продавець: Rozetka

Не берите её,купил на 2кв сдохла,толком не работала. Пробег минимальный,сейчас не держит,не правильно заряжается.связаться с сервисом розетки и официального заводчика не удалось

• Олег

Я б відправив за гарантією: посилання