Картка Rozetka

Відгуки покупців про Клавіатура дротова HyperX Alloy Origins 65 HX Red USB Black (4P5D6AA)

Оцінка користувачів 3.86/5
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: HyperX Red. Розкладка: Англійська / Російська

Класика жанру, пройшло 2 місяці від закінчення гарантії та третина кнопок перестала адекватно реагувати на натискання. Підкажіть до якого сервісного центру звернутись, бажано в м.Вінниця?

Переваги:
    Компактна і приємне відчуття від натискання кнопок ( плавний хід, достатньо тиха)
    Недоліки:
    Перестала адекватно працювати після закінчення гарантії. Особисте: для моєї руки замала - часто задіваю пробіл, коли не треба, а чутливість у вас клавіш добра (була)
  • Артур Т***
  • Віктор К***

Взагалі не оправдовує свою космічну вартість, гримить пробіл.

Переваги:
    Якісна збірка корпусу, норм свічі
    Недоліки:
    Дуже сильно гримить пробіл, надзвичайно погані стабілізатори.
      Представник бренду

Добрий день!

Шановний Віктор! Дякуємо, що поділилися цією проблемою з нами. Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження про одну з популярних наших моделей. Якщо Ви вважаєте, що щось працює не як потрібно - зверніться, будь ласка, до серввісу по гарантії.

• Віктор К***

Просто лютий овер, клава звучить як мембранка за 500 грн, немає можливості змінити свічі, просто огидні стабілізатори для пробіла, які гримлять дуже сильно.
    Сама клавіатура прийшла вся брудна в якійсь незрозумілий пилюці.
    І я нагадаю, клавіатура за 5 тисяч, це жах...

Переваги:
    Гарна збірка корпусу з металу. Гарний дизайн червоних кейкапів
    Недоліки:
    Стабілізатори, свічі, огидне скрипіння пробіла, ЦІНА.
  • Олександр К***

Дуже компактна конструкція, продовця рекомендую

Переваги:
    Компактна і тиха.
  • Святослав Г***

Классная клавиатура

• Татьяна Г***

Чудова, компактна, м'який хід клавіш. Син задоволений

Переваги:
    Безшумна, гарна, компакта, надійна
  • Дмитро В***

Дуже класна клавіатура

Переваги:
    Безшумна,гарна