Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Вішалка для важкого одягу Idea Home 45х23х5 см (6584561)

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий. Ширина: 45

Яка ціна, така і якість. Марно очікувати за невеликі гроші, товар високої якості. Вішалка, як вішалка. Мені одна з трьох таких вішалок надійшла з браком.

Окремо зазначу про сервіс Розетки, яка врегульовує такі питання. В замовленні було багато різних вішалок, різного типу, різних виробників. Упаковані вішалки просто обмотані в багато шарів плівки. І так, кожна вішалка, потім обмотані по типах, а потім обмотане все замовлення вцілому. На ТВ Розетки, я не переглядав товар, тому що з огляду на пакування, та кількість вішалок це було б знущанням.

Вже вдома, при розпаковці однієї з вішалок виявився брак. Написав в підтримку Розетки, відразу скинув всі фото, де видно саме пошкодження, і що вішалка навіть повністю не розпакована. І тут починається серія безкінечних уточнень з боку Розетки. Тактика Розетки в таких ситуаціях, вони беруть ізмором. В даному кейсі вони перемогли, коли вони там щось, вчергове, узгоджували, я написав, що досить, я самоусуваюсь зі своїм питанням.

В цій ситуацію мене засмутив не брак однієї з вішалок, (потрібно просто замовляти такі вішалки з запасом), а витрачений час на спілкування з сервісом Розетки.

Переваги:
    Норм вішалка.
    Недоліки:
    Одна з трьох вішалок бракована.

• Юрій Ц***

Гарний товар, рекомедую

Переваги:
    Доволі якісна вішалка
    Недоліки:
    Не виявив
  • Анонім

Охайна; для важкого одягу те, що треба

• Ольга Г***

Не раз заказываю , довольна!

Переваги:
    Отличное!
    Недоліки:
    Нет!
  • Антонюк В***

Дуже гарна якість. Рекомендую!

Переваги:
    якість
  • Ігор Х***

Якість відмінна. Міцні, широкі.

Переваги:
    Якість відмінна. Міцні, широкі.
    Недоліки:
    Не знайдено... поки що.
  • Ігор Х***

Супер якість! Товар рекомендую!

Переваги:
    Якість матеріалу та виробу, в цілому.
  • Валерия

Отличный вешалки

Переваги:
    Приятные на ощупь, с широкие на концах ( удобно вешать пальто или пиджак). Материал очень качественный, вешалка тяжелая.
    Вещи с неё не падают и аккуратно висят
    Недоліки:
    Не заметила
  • Алевтина Г***

Хороший товар. Приятный внешний вид. Выдерживает шубу, пальто. Надеюсь прослужит долго.

Переваги:
    Выглядит крепко, красиво, акуратно.
    Недоліки:
    Пока нет
  • Маша Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий. Ширина: 45

Достаточно крепкий тремпель. Вешал даже зимнее пально, хорошо выдерживает. Действительно качественно изготовлено.
    По доставке все хорошо было, сервис на высоте.

• Вадим Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий. Ширина: 45

Хорошие вешалки, покупкой довольны, не оставляет зацепок на одежде

Переваги:
    Отличное качество
  • вікторія к***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий. Ширина: 45

плічка зручна і естетично виглядає.
    швидка доставка, зручно,що є упаковка і все на сім'ю супер.
    витримує вагу чоловічої дублянки,що є прекрасно!

Переваги:
    дерево,натуральне
  • Екатерина П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий. Ширина: 45

Покупала вешалки для верхней одежды, так как она имеет вес, вешалки со своей задачей справились. Приехали все целые, без каких либо повреждений или сколов. Удобно что поштучно, не нужно брать комплектом лишнего.

Переваги:
    прочная конструкция, натуральный цвет
    Недоліки:
    их нет
  • Ольга Д***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий. Ширина: 45

Ідеальні для верхнього одягу!якісно покриті лаком

Переваги:
    Ціна,якість
    Недоліки:
    Нема!