Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Реструктурувальна маска Inebrya Restructuring Mask з кератином 500 мл (8008277263113)

Оцінка користувачів 4.27/5
  • Калишенко К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Классная маска. Прсле ее очень удобно расчесывать волосы, которые становятчя мягкими, убирают пористость/пушистость. Нужно держать около 5-7 мрн дабы был эффект

Недоліки:
    Цена
  • Савчук В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Аромат неймовірний, маска на тонке та посічене волосся - підійшла. Після використання м'яке та насичене.

• Аліна К***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Отличная маска!!!!!!
    Не пожалеете.

• Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Купую не вперше, чудова маска.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не має.

Доброго дня, Оксано.
      Щиро дякуємо за ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що ви вже не вперше обираєте реструктурувальну маску Inebrya з кератином. Ваша лояльність та оцінка 5 з 5 це найкраще підтвердження ефективності лінійки Inebrya Ice Cream Keratin.
      Нехай ваше волосся завжди залишається міцним та доглянутим.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya

• Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Чудова маска для волосся,купую неодноразово.

Переваги:
    Якість
  • Семенкина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Гарна маска,гарний обʼєм зі скидкою взагалі топ,беру не в вперше,тому в якості впевнена
    Наношу на волосся та під плівкою ще можу походити,коли є час
    Гарне ,мʼяке волосся добре прочісувати

Доброго дня, Валеріє.
      Ми вдячні вам за детальний та позитивний відгук про реструктурувальну маску Inebrya Restructuring Mask з кератином. Нам надзвичайно приємно, що ви обираєте цей продукт вже не вперше і впевнені в його якості. Ваші слова про те, що волосся стає гарним, м'яким та легко розчісується, - це найкраще підтвердження ефективності серії з кератином.
      Окремо дякуємо за чудову пораду. Використання маски під плівку (створення термо-ефекту) - це професійний підхід, який дозволяє гідралізованому кератину ще глибше проникати у структуру волосся, що дає максимально виражений результат відновлення та зволоження.
      Щиро дякуємо за ваш вибір Inebrya та за те, що ділитеся своїм досвідом. Вітаємо з Різдвом та бажаємо миру, а вашому волоссю здоров'я та блиску!
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.

• Інна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Чудова, полюбляю цю маску, волосся після неї м'якенькі, гладенькі...

Переваги:
    Якість на висоті! Приємна акційна ціна

Доброго дня, Інно.
      Дякуємо за ваш чудовий відгук про реструктуруючу маску Inebrya Restructuring Mask з кератином.

Нам надзвичайно приємно, що ви полюбляєте цю маску і відзначаєте, що волосся після неї стає м'якким та гладким. Ваші слова про те, що "якість на висоті" є найкращим підтвердженням переваг нашого продукту.
      Відсутність недоліків та висока оцінка 5 з 5 є найкращим підтвердженням якості та ефективності косметики для волосся Inebrya.

Щиро дякуємо за ваш вибір продуктів Inebrya.
      З найкращими побажаннями,колектив бренду Inebrya.

• Марія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Маска супер! Волосся не жирнить.

Переваги:
    Волосся супер!
    Недоліки:
    Відсутні.

Доброго дня, Маріє.
      Дякуємо за ваш чудовий відгук про реструктурувальну маску Inebrya Restructuring Mask з кератином. Ваше лаконічне, але таке ємке "Маска супер!" - це найкраща похвала для нас.
      а ще нам надзвичайно приємно, що ви відзначили, як маска робить волосся "супер" і не жирнить його. Це є дуже важливим показником ефективності для догляду за волоссям. Відсутність недоліків та висока оцінка 5 з 5 є найкращим підтвердженням якості нашого продукту.
      Щиро дякуємо за ваш вибір Inebrya та за ваш відгук.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.

• Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Маска хорошая, а розетка опять не выполнила условия акции. Входит уже в правило

• Инна

Для получения в подарок кристального флюида Inebrya Fluid Star 60 мл необходимо добавить в корзину косметику по уходу за волосами Inebrya на сумму от 600 грн и кристальный флюид Inebrya Fluid Star с маслом льняного Семени 60 мл.
      Подробнее: посилання

ві добавляли подарок в корзину при заказе?

• Марина

Маска хорошая!
    Заказывала и шампунь такую, по акции должен был быть в подарок спрей-кондиционер. Ну не положили!
    Зачем тогда делать акции?!

• Гость

Спасибо, кондиционер довезли!

• Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

У мене пористе волосся. Після цієї маски воно пушиться ще більше, ніж без маски.

Недоліки:
    Для пористого волосся абсолютно не підходить
  • Яна Р***

Волосся пушиться

• Оксана С***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Маска ні про що.
    Але може і не варто від неї очікувати вау ефект...звичайний мас маркет.

Переваги:
    Недоліки:
    Після використання взагалі не бачу змін.

Доброго дня, Оксано.

Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам прикро, що маска не виправдала ваших очікувань, проте дозвольте допомогти розібратися в її дії, оскільки за складом цей продукт суттєво відрізняється від мас-маркету.

Серія Inebrya Ice Cream Keratin-це професійний продукт, спрямований на глибоке внутрішнє відновлення, а не лише на поверхневий візуальний ефект.
      На відміну від побутових засобів, які часто просто покривають волосся силіконами для швидкого блиску, ця маска містить гідролізований кератин та комплекс керамідів. Саме кераміди заповнюють порожнечі в структурі волосся, відновлюють міжклітинний цемент та зміцнюють захисний бар'єр у волоссі.
      Реструктурувальні маски працюють на зміцнення волокна зсередини. Якщо волосся дуже пошкоджене або пористе, компонентам потрібен час, щоб накопичитися в структурі. "Вау-ефект" (надмірна слизькість та блиск) зазвичай притаманний лінійкам для розгладження, тоді як кератинова серія робить волосся щільнішим та міцнішим.
      Для активації компонентів керамідинного комплексу рекомендуємо прибрати рушником з волосся зайву вологу, після нанесення маски витримати її 5–10 хвилин, а для посилення дії прочесати волосся гребінцем.

Якщо ви шукаєте засіб для миттєвого візуального сяйва та м'якості опишіть структуру та стан вашого волосся, ми з радістю допоможемо підібрати альтернативну лінійку.

Ми цінуємо вашу думку, адже вона допомагає іншим клієнтам зрозуміти специфіку роботи професійних відновлювальних засобів.
      З найкращими побажаннями, команда бренду Inebrya.

Заказала на 800 грн, а обещанного подарка не получила. Сама маска хорошая

• Оксана

Для получения подарока необходимо добавить в корзину акционную косметику на сумму 650 грн и реструктурирующий уход Inebrya Velvet Keratin Cream с кератином против сечения кончиков 100 мл .
      Подробнее: посилання

вы добавляли?

У меня заказ был на 800 грн, все я добавила

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Где мой обещанный флюид? Зачем делать акцию и обманывать покупателей?

Недоліки:
    Продавец обманывает
    • Олена Д***

Флюїд? Там подарунком був реструктурувальний догляд. Чи я чогось не розумію?

• Наталия Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

На отзывы даже не реагирует! Получается, что прислали недокомплект и даже не извинились.

Недоліки:
    Обслуживание
    • Олена Д***

Може ви переплутали і додали до замовлення якийсь інший?
      Додати треба було конкретно цей: посилання
      Код товару 44837744
      Саме про нього йде мова у акції.
      Перевірте в особистому кабінеті, чи все сходиться і відпишіть про результат.

• Jliya V***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Заказывала на момент акции. Шампунь и маску 1000 мл прислали а акционный флюид нет.

Эксперт Rozetka

Добрый день, Jliya Vakulenko! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.