- Удовенко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набором користуюсь 3 роки, як для домашнього користування то супер набір, є все необхідне
- Недоліки:
- Потрібно змасти тришітки
- Иван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набор в мене з 2019 року. Все крім тріщіток добре. Тріщітки розлетілись . Тому саме цього виробника не рекомендую. Докупив потім окремо, й заплатив за них, як за пів набора. Тому якщо на подарунок, то не поганий
- Переваги:
- Хороші головки
- Недоліки:
- Погані тріщитки
- Тарас В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
хороший набір
- Переваги:
- немаю з чим порівняти. Але з моменту купівлі, жодного разу не пошкодував. Користуюсь в приватаних цілях вдома і біля авто. Все з необхідного є. Купівлею задоволений. Товар якісний. І що важливо, що українська компанія. Свій до свого , по своє.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Саша Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок.
Задоволений - Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Так то комплект не поганий, для дому думаю вистачить. Ціна =якість.
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купував набір в листопаді 2021 року, тоді коштував по актуальному курсу 35 доларів. Власне, за цю суму непоганий набір.
Брав для приватного користування, не для СТО і тому подібного.
Відкручував колесо на машині, обидві головки на 21 зламались. Тріскачки слабенькі, та що менша - взагалі ніяка, більша протрималась до недавньго часу, на обох вже потрібно міняти ремкомплекти. Хрестоподібні насадки на викрутки м'які, при більш менш нормальному зусиллі облизались.- Переваги:
- ціна, для велосипеда, шафок, чогось легенького не поганий набір, гарний набір головок
- Недоліки:
- Тріскачки слабі, кейс хоч і цілий ще, але насадки в ньому рухаються і випадаюсь з посадкових місць, яка ціна така і якість
- Саша Б***
Відкручував колесо тріщіткою))) Ви, хоч розумієте для чого такий набір
- Виталина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляла чоловіку на подарунок,набір сподобався
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
Відправка швидка - МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Угода пройшла успішно. Рекомендую.
- ЛизаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала на подарунок, набір супер
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала на подарунок, залишилися задоволені
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість сумнівна на перший погляд… Багато головок вже в глибоких царапинах, таке відчуття що набір був вже в експлуатації …
Представник брендуДоброго дня! Нам дуже шкода, що інструмент не виправдав Ваших очікувань. Ми прийняли до уваги Вашу скаргу та зробимо все можливе для покращення цієї моделі у майбутньому. Дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр П***
Ремонт ходової витримав, хто знає що таке відкрутити десятиліттями не кручені болти той зрозуміє)
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набор для автолюбителя в самый раз. Профессиональный ремонт им не производится конечно (О чем пишет инструкция!!!) Но для повседневных задач подходит на ура, темболее за такие деньги. Была замена сайлентблока переднего рычага, использовал длинную рукоять, так как трещеткой никто не крутит такие вещи! А то читаю коменты ниже, про то как крутят трещеткой такие гайки и удивляются, почему оно ломается… Читайте внимательно информацию что написано, на что он способен, а не рвете как богатыри.
За свои деньги набор пойдет это не Топтул конечно- Переваги:
- Большой набор для данной цены. Для повседневных задач справляется.
- Недоліки:
- Не вздумайте трещеткой крутить сильно закисшие гайки и болты, особенно детали ходовой
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тріскачка велика навіть і одну гайку не викрутила. Мала трохи краще. Відкрутила 2 гайки, і почала клинити, а потім перестала працювати. Так що якість сумнівна.
- Переваги:
- Гарний кейс
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня! Нам дуже шкода, що Вам довелося стикнутись з такою неприємною ситуацією. Для вивчення можливості обміну або повернення товару будь-ласка зверніться до чат боту Rozetka у Telegram.
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набір отримав швидко, якістю на перший погляд задоволений, комплект повний. Брав для ремонту автівки. Буду пробувати в роботі.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Ще не знайшов
- Кізера М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший набір. Задовільняє всі потреба по дому/господарству та самостійному дрібному ремонту авто.
- Иван З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не пользовался, но выглядит всё уверенно хорошо. Розетка сработала быстро. Все элементы в наличии.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
З технічних причин замовляла набір повторно. Все супер!
Всі деталі на місці, чудова якісь.- Переваги:
- Різноманіття деталей, ціна, якість
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний набір за свої гроші, але прийшов без маленької тріскачки
- Переваги:
- Багато інструментів в наборі, гарна якість, нормальна ціна
- Недоліки:
- Набір прийшов без одного інструменту
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже шкода, що Вам довелося стикнутись з такою неприємною ситуацією. Для вивчення можливості обміну або доукомплектування набору будь-ласка зверніться до чат боту Rozetka у Telegram.
- Ольга Л***
Звʼязалася з службою підтримки, оформила повернення, повернули кошту за короткий термін. Зробила ще одне замовлення цього набору, все чудово, все на місці, все працює.
Дякую
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для дому саме то! Все працює.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший набір інструментів.
- Переваги:
- Ціна-якість. Хороший помічник дома, в гаражі та автомобілі.
- олег м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Получил все на месте
Ещё не пользовался - Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обрала чоловіку для подарунку перечитала багато відгуків і хороших і поганих. Але вирішила купити. Кейс з досить грубої крепкої пластмаси. За якість ключів не можу сказати, бо ще не користував чоловік. Але не виглядають елементи набору як дешеві і неякісні. Я задоволена. Вважаю що оптимальний варіант на такий бюджет.
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не фонтан, но брызги есть
- Переваги:
- Цена и комплектность
- Недоліки:
- Головка на 14 оказалась с дефектом. Защелки оказались пластиковые, а не металл
- Брянцев Р***
Это вы еще видимо гайки не крутили. Я когда прокачивал тормоза , головка на 13 треснула сразу же ) так это откручивал новый суппорт
- Ігор
Так в описании нигде и не написано, что защёлки должны быть металлические))
- ТимурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказ № 793495761. В пункті видачі не звернув увагу на відсутність двох предметів (фото додаю). Напевно треба бути більш уважним.
А так набор на вигляд якісний. Тільки замки на кейсі якісь хлипеньки.- Переваги:
- На вигляд якісний
- Недоліки:
- Не вистачає 2 предметів
- Тимур
Звернувся в пункт видачі. Подивились по камерах. Дійсно був некомплект. Зробив повернення. Вчора заказав новий набір, сьогодні отримав. Все добре.
Дякую!
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для дому підійде
- Саша Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний набор за свої гроші. Купив бо, просто вже задувбався просити ключі у знайомих. Купив для моїх цілей Класний варіант
- Переваги:
- Недоліки:
- В, кейсі погано тримаються, торкси Деякі просто випадають , із, свого місця
- КириллВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шикарный набор.
Розетка огромное спасибо!- Переваги:
- Крутой набор
- Наталя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала чоловікові на день народження, дорікань немає... Купа всього.
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Большое спасибо за товар
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Самый лучший инструмент
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Один з найдешевших китайських тіпа під наклейкою Україна наборів якість така собі на велике навантаження не розраховане а так тільки для домашніх потреб підійде.
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Китайский хлам! Вороток погнулся, половина головок лопнули, большая тресщетка сломалась. Пользовался раз 10, Дэу крутил. Металлолом!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Ламается всё без всяких усилий
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що Вам довелося стикнутись з такою неприємною ситуацією. На силові елементи набору діє гарантія 12 місяців. Для оформлення гарантійного випадку, будь ласка зверніться до продавця.
- Сергей О***
Ви купили інструмент по ціні блоку сигарет а хочете від нього якості професійного набору. Скупий платить двічі!
- Костянтин О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все дуже добре