- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работает отлично, много разных режимов. Надеюсь надёжный.
- Переваги:
- Очень удобный, недорогой
- Недоліки:
- Пока не заметил
- Анастасія Й***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Другий сезон працює ідеально, на зиму просто його помила і продула
Металевий каркас, всі функції корисні, улюблені: сильно і душ- Переваги:
- Дешевий, якісний, функціональний
- Павло З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово працює
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работал отлично но не долго, удобный пистолет с конекторами, много режимов работы.
- Переваги:
- Увесистый, отлично сидит в руках, много режимов работы
- Недоліки:
- Поломался через 2 месяца использования
- Евгений Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Если увидит представитель компании Intertool мой отзыв и отзыв ниже - будет замечательно. Прикрепляю фото, сразу обращаю внимание на слабость этого узла. в такой же модели (покупал в 2021 году) подобного нету. Стенки элемента где сидит резинка толще и выше, а резинка меньше. 2 сезона и даже сейчас работает лучше чем новый. Новый поработал 2 месяца и сломался. Верните старое решение конструкции!!! Если Вы хотели занизить срок эксплуатации - ВЫ ЯВНО ПЕРЕСТАРАЛИСЬ! Intertool не занимайтесь ерундой, будьте честными! В сравнении качества вашей продукции сегодня и 2-3 года назад - разница существенная.
- Переваги:
- хороший, функциональный дизайн
- Недоліки:
- недоработки в конструкции
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що інструмент не виправдав Ваших очікувань. Ми прийняли до уваги Вашу скаргу та вже передали Ваші пропозиції співробітникам відділу модернізації. Дякуємо за Ваш відгук, саме завдяки цьому ми маємо змогу робити наш інструмент краще!
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Как удобно. Гарантия от розетки 14 дней
- Недоліки:
- Через полтора месяца использования издох
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не підходить для шлангу 3/4. Не вистачає режиму для швидкого наповнення посуди
- Переваги:
- дизайн
- Недоліки:
- Не підходить для шлангу 3/4. Не вистачає режиму для швидкого наповнення посуди
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наполовину металева. Загалом не задоволений, з усіх режимів реально потрібні 1-2, інші просто по приколу. Краще звичайний круглий розпилювач.
- Жека С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Загалом товаром задоволений, добре переключаються режими, хороший напір води
- Переваги:
- Ціна, комплектація,якість, можна замінити штуцер якщо зноситься
- Недоліки:
- Невиявив, час покаже
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Режими не якісні та не зовсім чіткі. В порівнянні з іншим розпилювачем іншого виробника, який прийшлось замінити на цей у зв'язку з механічним його пошкодженням то взагалі по якості роботи режимів можна сміло за шкалою 10 оцінити на 5
- Переваги:
- Добротне виконання
- Недоліки:
- Режими не якісна та не чітка робота режимів.Стосується саме розпилення, а не переключення
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що інструмент не виправдав Ваших очікувань. Ми прийняли до уваги Вашу скаргу та зробимо все можливе для покращення цієї моделі у майбутньому. Дякуємо за Ваш відгук!
- Надежда К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Простой и быстрый в установке
- Валентина У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємна покупка, працює справно, переключає легко
- Гиаси Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто отлично
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очуківав більшого.
Деякі режими незрозумілі, у режимі душу начебто деякі отвори забиті, а перемикання режимів нечітке.
Розпилювачем розчарований.- Переваги:
- Ціна по акції.
- Недоліки:
- Нечітке перемикання режимів
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пістолет якісний і міцний. Раджу всім
- Переваги:
- Ціна, якість, комплектація.
- Вячеслав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качественный набор, рекомендую.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набір сподобався. Конектори тримають добре, пістолет не протікає, режими поливання на будь-який смак.
- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший набор, в комплекте всё необходимое. Распылитель работает отлично. Надеюсь, прослужит долго.
- Вербило Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
пистолет-распылитель для полива понравился
- Переваги:
- прочный материал, цена, качество
- Недоліки:
- не обнаружены
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мне понравился. Переключатель мягкий плавный. Пистолет тяжелее чем пластмассовый.
Представник постачальникаДобрый день, Светлана! Нам очень приятно, что распылитель для полива Вам понравился. Благодарим за высокую оценку и приятный отзыв.
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное качество!
Представитель поставщикаЗдравствуйте, Владислав! Спасибо за положительный отзыв. Рады, что распылитель Вам понравился. Желаем комфортной работы!
- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
работает супер
- Геннадій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добротный розпилювач воды, правда деякі функції розпилювання ніякі. Відпрацював літо, все добре. Думаю, що пропрацює довго.
- Переваги:
- Зроблений добротно.
- Недоліки:
- Деякі функції розпилювання води не функціональні.
- Алена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хороший пистолет. Покупала точно такой на розетке в 2015 году. Верой и правдой отслужил 5 лет. После купила пистолет другой фирмы, прослужил полгода и сломался. Называется, все познается в сравнении. Опять вернулась к Intertool. Очень мягкий переход между режимами. Удобная ручка. Пистолет сделан качественно, при этом стоит недорого. Рекомендую.
- Переваги:
- Долговечный, качественный, удобный
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная вещь) Пользуемся больше месяца почти каждый день - все хорошо. Переходники из комплекта отлично подошли к шлангу Керхер 1/2.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спочатку накидав всі запчастини окремо, а потім побачив цей комплект.
Єдине, що з коробки не підійшло - адаптер на кран - різьба заглибока і прокладку не притискало - адаптер утикався - просто дадов ще одну прокладку. Коннектор з боку розпилювача з системою aqua-stop.- Переваги:
- Повний комплект за смішні гроші
- ПокупательВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший, надёжный, функциональный, качественный. Лучший из тех что я купил. Переходники в комплекте тоже хорошие. Покупайте не сомневайтесь. Будете довольны
- Переваги:
- Всё
- Недоліки:
- Не обнаружил
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень понравилась функция дождя.
- Переваги:
- цена, качество, доставка
- Недоліки:
- Успел купить, теперь валяется в сарае.
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
У меня еще не было такого проливного дождя. Теперь запаяю эту удивительную функцию и смастерю что-нибудь приличное для полива. Регулярная смазка штока продлевает срок службы эксплуатации.
- Переваги:
- цена, качество, доставка
- Недоліки:
- слабоваты функции
- Донцова В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормально работает, качество хорошое.
- Макс
а почему оценка низкая? качество ж хорошее.
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вроде бы хороший пистолет, но есть 1 большой минус - пистолет в нажатом состоянии не фиксируется. То есть вам необходимо постоянно нажимать рычаг чтобы он работал.
- Недоліки:
- Не фиксируется в рабочем состоянии
- Виктор
Существует металлическая скобка для фиксации рычага.
- sc c***
Так вот для чего та скоба))
- Корнійчук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Виглядає і відчувається добротно, приємно таким працювати
- Переваги:
- добротність
- Недоліки:
- резинки на муфтах були не на місці і перекручені
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зроблений акуратно. Думаю, що буде працювати
- Переваги:
- Недорогий
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пістолет непоганий, мінусом є відсутність конектора 3/4, також те що досить швидко забиваються роз'єми для деяких варіацій поливу.
- Переваги:
- Хороший пістелет, зручний у використанні.
- Недоліки:
- Швидко забираються роз'эми для деяких функцій поливу.
- INTERTOOL П*** компанії
Дякуємо за відгук. Забиваються отвори із за якості води, яку Ви використовуєте. Ми радимо використовувати фільтри для води, щоб конектори та розпилювачі працювали без проблем якнайдовше.
- Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
все классно работает,аппарат для любых видов полива.
- Переваги:
- отличное устройство,все заявленные функции работают отлично.Короче то что нужно.
- INTERTOOL П*** компанії
Спасибо за отзыв о распылителе. Пусть служит Вам очень долго.
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Раньше покупал такой же, только с легкого хрупкого пластика, дешевле... Пластиковые быстро ломались,появлялись трещины и пользоваться нереально.Но когда получил этот то сразу пожалел что раньше не купил ЭТУ модель! Тяжеловат, увесистый, сразу чувствуется вещь в руках. Доволен и всем советую. Надеюсь прослужит больше одного сезона;)
- Переваги:
- СОВЕТУЮ!
- Недоліки:
- немножко тяжеловат, привык к легкому пластиковому)