- оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Рекомендую
- Переваги:
- Дуже потрібна річ,в наше сьогодення
- Недоліки:
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Давно мріяв про такий універсальний ліхтар
- Переваги:
- Є радіо
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Все супер,якісне,працює відмінно!Рекомендую!
- Вадим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Відмінне співвідношення "ціна-якість". Сонячна батарея дійсно заряджає, три виносних лампочки дійсно світять, приймач впевнено "ловить" радіостанції. Промінь потужної основного світлодіоду "б'є" на сотні метрів, також присутні два режими("близьке" та "дальнє" світло). Вмонтований світильник дає м'яке, але потужне освіщення.
- Переваги:
- "Фарш" сонячна батарея
- Недоліки:
- Зарядний пристрій при зарядці дає специфічний "китайський" запах дешевого пластику.
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Фонарём очень довольны, светит ярко, заряд держит долго, оставляли на ночь вместо ночника, заряда хватило, не разрядился. Очень выручает, при длительных отключениях света. Плюс зарядка, от солнечной батареи. Рекомендую
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Працює.Перевіряв 6 годин на 5w відмінно.Радіо ловить декілька станцій.
- Переваги:
- Швидка доставка.Сонячна панель . Радіо.
- Недоліки:
- На даний час не виявлено.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Все клас!!!Рекомендую!!!
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Пока все в нормі, працює.
- Переваги:
- Потужний акумулятор, різні режими, багато функцій.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Норм
- Попазоглов в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Отличный фонарик ,советую!!!
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Купила три. Один себе, два на подарок. Все довольны, рекомендую
- Величко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Супер!
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Ліхтар дуже сподобався. Наче все що заявлено-працює, і радіо теж( привіт 90им). Максимальний час від заряду до розряду не виміряла, бо як появляється світло зразу підзаряджую, але 5 - 6 годин LED точно тримає яскраво.
- Переваги:
- Береш в рукі- маєшь річ) Соняшна панель-як альтернатива підзарядки,Можливість підзаряджати інші гаджети.
- Недоліки:
- Поки єдиний- не показує рівень підзарядки.
- Москалець М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Я вже купив 3шт.
Це не від компанії залежить.Чекаю з нетерпінням щоб придбати ще,хто користувався зрозуміє це якість ціна.
Не рекомендую купляти ,бо товару не вистачає для всіх, моїх знайомих та сусідів- Переваги:
- Якість товару 100,%Перевірено за два роки користування.
- Недоліки:
- Хотілося б придбати більше ,а немає можливості.(
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
УВАЖНО!!! СТАВЛЮ ВІДГУК ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ТРИВАЛОГО ВИКОРИСТАННЯ!!!
Користуюсь Більше 1ріку.
Брав для відпочинку на природі.
Використовував всі лампочки для освітлення території та столу. Вистачило на приблизно на 8 годин. Сам ліхтарик також світить досить добре!!!
Всім іншим не користувався, але все працює!- Переваги:
- Ціна/якості
- міла к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Має багато переваг, корисний і на природі, і на дачі. Ба навіть у квартирі не завадить у час війни...
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Покупал сравнительно недавно,вот только решил оставить отзыв про фонарь! Отличный фонарик, панелью и лампочками освещения пока не пользовался,но проверял всё работает как надо! Качество хорошее,посмотрим сколько будет жить батарея, радио работает отлично,но это в городе! Единственный минус на мой взгляд, нет индикации,когда батарея заряжена и розряжена, не понятно сколько её заряжать по инструкции написано примерное время и всё. Считаю это минусом!
- Переваги:
- Неплохое качество сборки, мощный, боковой свет, встроенный разъем под сд-карту, работу как пауэрбанк.
- Недоліки:
- Нет индикации до полного заряда аккумулятора,есть но горит постоянно , даже когда он заряжен! По этому не понять,когда он полностью зарядился!
- эйнатг с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Понравился мужу ,ну и мне біло приятно.
- Переваги:
- Понравился
- Недоліки:
- Вікторія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Ліхтар чудовий, гарна комплектація особливо за ці гроші. Рекомендую, покупкою будете задоволені.
- Переваги:
- Далеко світить
Продумана комплектація
Зручний у використанні - Недоліки:
- Невиявлено
- Ihor T***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Дякую.Замовлення отримав.Ліхтар хороший,зроблений якісно..Для походу на природу чи у випадку вимкнення світла саме те що треба .Має три режими освітлення-світить яскраво.В комлекті:сонячна батарея три світлодіодні лампи,,шнури для заряджання гаджетів,в ліхтарі є радіоприймач.Порадувала швидка доставка Укрпоштою-Вчора видіслали-сьогодні отримав.До того ж доставка безкоштовна.
Дякую Розетка.- Недоліки:
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Все супер. Качество отличное
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Крутой фонарь. Купила отцу на дачу, уже не раз спасал и в вечернее время, и при отключениях электроэнергии. Один раз даже при двухдневном отключении электроэнергии отлично справился - и сам светит, и лампочки от него светят, и радио работает хорошее, и зарядки. Солнечная батарея заряжается не только при ярком солнце, но и в обычное дневное время. Отец очень доволен, уже не один раз говорил, какой же хороший фонарь. Сегодня заказала ещё один для себя. Удачная покупка, спасибо тем, кто оставляет отзывы, они помогают определиться с выбором.
- Переваги:
- Многофункциональный, удобный, качественный, цена адекватная
- Недоліки:
- не обнаружено
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Отличный фонарь и цена хорошая.
- Недоліки:
- Пока не обнаружено.
- Боровик О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Богатый набор...Солнечная панель выдаёт до 0,7 а..Смартфон не зарядишь,конечно...Но те-же лампочки из комплекта светят хорошо напрямую от солнечной батереи (модернизировал малёхо,переходники)
- Переваги:
- Фонарь с аккумулятором,дешевый,3 фонарика со шнуром
- Недоліки:
- За эту цену-НЕТ
- Максим
Назревает вопрос
Зачем вам свет лампочек напрямую, днём, от солнечной батареи?)
Просто любопытно:)
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Через два дня перестали работать светодиоды ближнего света, работает только центральный светодиод во всех режимах.
- Переваги:
- комплектация
- Недоліки:
- частично не работает
Служить мені вже більше року все просто супер.Купив собі ще один для риболовлі, також попросив знайомий йому теж придбати
- Переваги:
- Світить прекрасно,радіо,сонячна панель,додаткові лед лампи.
- Недоліки:
- Їх просто немає ,якщо комусь не поклали сонячну панель то це 100%випадково
- Леонід Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
класний ліхтар!!! Все працює! Ще не перевірив зарядку від сонячної панелі.
- Переваги:
- Дуже потрібна річ. ДЯКУЮ!
- Недоліки:
- Погано що немає зарядки телефону прямо з сонячного елементу.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Почитала отзывы и купила . Хотела фонарь с радио . Подкупил многофункциональностью .
В моём все отлично, сборка, панель положили, лампочки светят ,радио ловит. Я довольна . - Павел Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Фонарь хороший но в комплекте нету солнечной панели
- Недоліки:
- Не положили солнечную панель
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Супер!
- Переваги:
- Ліхтар - оснащений всім необхідним для походу та інших польових умов. Все перевірив, все працює.
- Вова К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Фонарик клас.
- Переваги:
- Хорошый.
- Недоліки:
- Як узнать колы зарядывся.??
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Отличный фонарь с радио, которое хорошо ловит даже в самых удаленных местах. Солнечная панель и 3 лампочки - это отличный и нужный бонус в домашнем хозяйстве. Цена - супер! Рекомендую!!!
- Переваги:
- Качество, цена.
- Недоліки:
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Классный фонарь все целое особенно радует солнечная панель
- Переваги:
- Можно осветить небольшую площадку беседку есть радио ловит отлично даже без антенны! Так же панель солнечная
- Недоліки:
- Пока не нашел
- Лазнюк С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Фонарь крутой, многофункциональный, зарядить от солнечной панели, есть радио, зарядка телефона, лампочки яркие. Рекомендую!!!!
- Переваги:
- Много функций, солнечная панель,радио , зарядить мобильный телефон