Відгуки покупців про Кошик під ротанг Irak Plastik 1.75 л 20х14.5х6 см Пудровая (5956kmd)
Немає в наявності
- галинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
купила аж 2 таких маленьких кошичка. Рекомендую купити для використання універсального - під косметику . галантерею. телефони можна класти. ключі і. дрібязок різний Дуже зручний і займає мало місця.
- Переваги:
- дуже подобається .що компатний .зручний і красивий і мцний.
- Недоліки:
- за таку ціну немає
- ольга ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
спасибо. корзина для белья- сильно сказано (маленький размер) !! Но очень необходимая вещь для организации моей косметики. теперь все аккуратно сложено - чему я очень рада. Коричневого цвета. Маленькие корзинки : вид под плетение. Качественные. Конечно можно хранить- организовать любую мелочь. например. ложить ключи в эту милую корзинку - в коридоре . чтобы не терять их . Всегда найдется применение. рекомендую.
- Переваги:
- необходимая вещь для организации мелких вещей качество прочность цена
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Крепкий и красивый пластик. В шухлядках ребенка посортировали канцелярию. Наверное еще доберу для кухонных мелочей
- Переваги:
- мило, компактно и для шухлядок очень удобно
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Очень удобная корзиночка для мелочей
- Переваги:
- Прочный пластик
- ЮрийПродавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Хороший, плотный пластик без запаха, не ширпотреб китайский, выглядят очень достойно.Покупали несколь штук разных расцветок.
- Переваги:
- Внешний вид и качество
- ОльгаПродавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Хорошая корзинка, покупали для хлеба, удобно. Выбрали специально светлую, чтоб не видно было крошек. Пластик очень плотный, не гнётся. Брали в супермаркете.
- Любаша2020 Л***Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Красива корзина. Дуже міцна, підходить для зберігання продуктів, косметики, дрібних деталей.
- Переваги:
- Красива, міцна, вмістима
- Надежда К***Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Очень хорошая корзиночка, пластик крепкий, для организации и хранения то что нужно
- Лина Д***Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Уточните размер