Відгуки покупців про Трусики-бікіні ISSA PLUS BL2-526 XXL Бузкові (issa2007682262076)
- Смирнова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий
Размер не соответствует , даже близко. Заказала xl. А белье возврату не подлежит! Я даже померять их не могла бы)))И что делать теперь?Заказ так долго собирался и ехал...
- Переваги:
- Хлопок
- Недоліки:
- Размер не соответствует
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Блакитний
Симпатичні, але маломірять.
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- Элла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний синій
Сегодня получила заказ . Трусы очень красивые, хорошо пошиты. Но безбожно малы. Обычно ношу XL, очень очень редко 2XL, а тут 3XL ну вообще, даже мерять смысла нет. . Ориентировочно , на М. Взяла 3xl, потому что прочитала отзыв к другой модели этого производителя.
- Переваги:
- Хорошее качество, красивый цвет.
- Недоліки:
- Размер сильно не соответствует. М, максимум L.
- НінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Труси якісні! Білосніжні, резинки добрі, посадка скоріш низька або середня (ось цього точно не памʼятаю. Маломірять, XL піде на М. Відмовилась тільки за розміру. Памʼятаю точно що вони дуже мені сподобались, але на жаль малі.
Доброго дня! Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Бордовий
Розмір XL скоріше на дівчинку підлітка.
- Недоліки:
- розмір
Відповідність розмірній сітці
Замале