Відгуки покупців про Акустична система JBL Go 2 Black (JBLGo2BLK) 400
Є що розповісти про товар?
Цікавить додаткова інформація?
Найкорисніші відгуки
Богдан Стойко
Цвет: Blue
Хочу доповнити комент про колонку - носив однорічну дитину на руках ,яка тримала колонку - цямкала її , кидала з разів 10 об асвальт - колонці хоть би що - навіть подряпин немає . Зарядку тримає норм - мені вистачає на 2-3 дні . Компакта - підключив по блютузу до компа і не треба ніяких там шнурів й мега великих акустичних систем
Переваги:
В ванні повиляти краником під баси малютки саме то
Артем
Цвет: Navy
Тот случай когда понимаешь что переплачиваешь не за бренд, а за качество
Всі відгуки
Дмитрий Бахмацкий
Цвет: Pink
Ну це JBL. Тут все сказано )
Переваги:
Ну це JBL. Тут все сказано )
Роман
Цвет: Black
Отличная колонка по соотношению цена/качество. Звук для такого размера довольно громкий, для комнаты до 20 кв. м хватит с головой. Дизайн и сборка отличные, колонка приятна тактильно и визуально. Коннектится моментально. Из минусов я бы выделил несколько слабый басс, но на это можно закрыть глаза учитывая достоинства.
Переваги:
Звук, качество сборки, дизайн
Недоліки:
Слабые бассы
Александр Баласанян
Цвет: Orange
За такие деньги это топ
Переваги:
Бессмертна
Недоліки:
Если честно за год использования (28 февраля заканчивается гарантия) ни разу никаких проблем.
Ігор Кобильник
Цвет: Mint
Хороша колонка, але на водостійкість краще неперевріяйте. Після опускання в воду на декілька секунд, стала звучати набагато гірше. Хоча з часом звук покращився
Переваги:
Дизайн, звук за свою ціну
Недоліки:
Сумнівна водостійкість
Мордарев Игорь
Цвет: Blue
услушал как играет на улице, заказал, всем доволен, рекомендую)
Переваги:
цена качество
Ігор Марчук
Цвет: Black
Колонка супер ідеально підходить щоб слухати музику на пікніках або в подорожах, хороша автономінсть та не боїться води.
Переваги:
Автономність
Недоліки:
Інколи зависає на зарядці, її потрібно перезавантажувати, як її перезавантажити, я показую у відео
Олексій
Чудове маленьке радіо
Анастасія Погрібна
Цвет: Navy
Це просто суперакустична система. Компактна, симпатична, приємна на дотик, суперякісний голосний звук, легко керувати
Відгуки покупців про Акустична система JBL Go 2 Black (JBLGo2BLK) 400
Є що розповісти про товар?
Цікавить додаткова інформація?
Найкорисніші відгуки
Тот случай когда понимаешь что переплачиваешь не за бренд, а за качество
Всі відгуки
За такие деньги это топ
услушал как играет на улице, заказал, всем доволен, рекомендую)
Чудове маленьке радіо
там если щупаешь то знаешь маешь вещь