- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маска чудова, волосся наповнює енергією, надаю блиск, мені підійшла, рекомендую!
- Переваги:
- Має насичену консистенцію
- Недоліки:
- Не помітила
- Таня М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Використовую тричі в тиждень. Купую вже втретє. У мене волосся блондоване з тонуванням. Завдяки цій масочці пігмент тримається набагато довше, не вимивається так швидко.
Волосся стає м'яким, легко розчісується, виглядає живим і здоровим. Отримую компліменти. Рекомендую. Дуже хороша маска - ValeriaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова маска, має гарний аромат. Дійсно помітний результат одразу після першого використання!
- ВикторияПродавець: Rozetka
Обожнюю всю лінію засобів по догляду цієї фірми. Маску для волосся вирішила спробувати перший раз, так як волосся постійно освітлюю, тому користуюся спреями і маслами, але тут при виборі чергового спрею, побачила цю маску. Вона дійсно бомбічна, відразу після першого застосування Я не очікувала такого ефекту, ніби вийшла з салону. Волосся гладенькі, шовковисте, а запах тримається увесь день.
- Тетяна С***Продавець: Rozetka
Користуюся цією маскою - вона дійсно. Гарно живить і зволожує, приємно пахне фруктами, має гарну консистенцію. Моє волосся виглядає значно краще.
- Переваги:
- Допомогає покращити стан волосся
- Недоліки:
- --
- Яна Р***Продавець: Rozetka
После частых окрашиваний, волосы стали тусклыми и висели как пакля. Маска от Joko Blend помогла восстановить поврежденные волосы, появился объем, блеск и уменьшилось выпадение. Мне понравилось это уходовое средство, хотелось бы купить в большем объеме.
- Ирина С***Продавець: Rozetka
Масочка очень густая, на волосы ложится ровным слоем. Сильного запаха я не почувствовала, но если и есть - он нейтральный. Кератин в составе делает свое дело - волосы легко расчесываются и блестят. Пользуюсь регулярно.
- Переваги:
- кератин в составе
- Ольга К***Продавець: Rozetka
Масочка просто спасіння моєму пофарбованому волоссю. З нею моє волосся стало більш напитаним, шовковистим та блискучим, не виглядає як солома. Рекомендую спробувати.
- Олеся П***Продавець: Rozetka
Консистенція маски досить густа. Наносити на волосся одне задоволення.
Запах у неї дуже смачний. Після використання приємний аромат залишається на протязі дня.
Протримавши маску на вимитому волоссі 15 хвилин змила. Волосся стало дуже м'яким, не дивлячись на те, що воно у мене досить пошкоджене, особливо кінці. Розчісується волосся відмінно! А також з'явився природний блиск.
Ще радує те, що вона не робить важким волосся.
Цією маскою я залишилася задоволена і рекомендую спробувати.- Переваги:
- З'явився природний блиск
- Недоліки:
- Не знайдено
- Скиба Т***Продавець: Rozetka
Волосы я крашу регулярно, раз в два месяца или полтора, поэтому эта маска меня сразу заинтересовала, решила купить. После маски волосы намного мягче, легко расчесываются, шикарно блестят, к тому же она способствует тому, чтобы цвет держался как можно дольше. Качество порадовало, советую обратить внимание, если у вас окрашенные, поврежденные волосы.