Відгуки покупців про Парфумована вода для жінок Juliette Has a Gun Lady Vengeance 100 мл (3770000002010/3770000002683)
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Не изменяю этому запаху уже лет 20. Аромат, конечно, несколько изменился, но всё также стойкий и полон воспоминаний.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Отримала сьогодні свої парфуми дуже схоже мені на Перли від Лалік.
За стійкість і шлейф поки що не можу нічого сказати а от аромат він просто неймовірний наче ти у лісі під дощем і навкруги мох та хвої, потім вийшла троянда та легкий аромат лаванди, цей аромат не підійде дівчатам які полюбляють квіточки та цукерки дуже гарно буде розкриватися ввечері особливо в прохолодно та вологу погоду - Дарья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Я користуюсь цим парфюмом вже декілька років, візуально дуже схожий на орігінал, а от аромат дуже простий, слабкий (через 30 хвилин ніби і не було) та абсолютно інший.
На сайті вказано - 100% орігінал, тобто в даному разі це свідоме введення кінцевого споживача в оману, за що українським законодавством передбачена відповідальність.
Хочу повернути.- Переваги:
- Недоліки:
- підробка!!!
Експерт RozetkaДоброго дня! Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
- Неллі
Самі виробники часто змінюють аромат, і від випуску до випуску він може відрізнятись, сама стикалась з таким не раз
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Покупкой доволен, жене очень понравился аромат
- Переваги:
- Оригинальный товар, прекрасный устойчивый аромат
- Недоліки:
- Пока не заметил
- Віра П***Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Чудовий стійкий аромат. Аромат із багатим і витонченим слідом. Ця композиція зачаровує своєю витонченістю. У ній чутні ноти троянди , доповнені солодким ароматом ванілі та пачулі.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- ОльгаПродавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Красивый, густой, "бархатистый" аромат! Роза, лист пачули, лаванда, мускус и амброксан - звучит изыскано и маняще. Аромат не на каждый день, наверное больше под настроение. Стойкость хорошая, порядка 6 часов.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Этот аромат не для всех, а для тех, кто любит загадку )). Это вечерний шлейфовый аромат. Я его очень люблю))
- Переваги:
- Шикарный вечерний аромат
- Недоліки:
- Быстро заканчивается))
- Виктория Я***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: Тестер 100 мл з EU
Отправили через 14 дней. Хоть товар был сразу оплачен. Всегда заказывала тестеры, коробка была транспортировочная, чистые флаконы. Вот что пришло в этот раз. Неприятно
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Алла К***Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 50 мл з EU
Дякую за оригінал! Найкраща готична роза.
Стійкі, шлейфові парфуми.