Топ вибір інфлюенсерів

Знайдено 4000 товарів

Показати ще

Популярні відгуки в категорії каструлі, ковші

Александр
Очень понравилась кастрюля, видно что очень качественная. Единственное, не хватает возможности, чтобы крышка выпускала слегка пар, она к сожалению плотно закрывается.
Катерина Чумак
Якість непогана, мінус одна зірка за хибний опис (він на 1.5 л), але я вже знала це при покупці, завдяки відгукам інших покупців. Кришка могла би сидіти щільніше. Ручка ковша нагрівається помірно, а ручка кришки сильно, тому її не відкрити без рушника.
Після першого кип'ятіння води, його вдалося відмити майже до первісного блиску м'якою губою та теплою водою з фейрі (дрібненькі цятки все одно залишилися по периферії дна.
Кінець ручки, яким вона кріпиться до ковша відкритий, а інший кінець закритий, тому всередину затікає вода з милом, і її треба виполоскувати
Ренат Ахмедов
Зроблена якісно, до самого виробу крім відсутності отвору в кришці ніяких зауважень немає. Але є невідповідності в описі товару на сайті розетка.
1. Об'єм не 3.5л, а 3.15, л тож вона ближча до 3-х літрової каструлі.
2. 11.5 це глибина каструлі, зовні висота 11.9, тож товщина дна 4мм
3. Вироблена каструля в Китаї, а ні в Німеччині.

До покупки рекомендую.
Владимир Маслов
Купив не на розетці ,але дружина попросила написати відгук про наш досвід користування цією супер каструлею .
У використанні вона вже в нас приблизно місяц и ми не помітили ніяких недоліків у
використанні .Хочу лише усім порекомендувати не використовувати сильні абразивні миючі засоби ,якщо миєте в посудомийці .
Дуже подобається,що немає заклепок на ручках ,тому коли варили варення не будо жодних проблем щоб помити кастрюлю .
Та візуально вона дуже гарно вписується на кухню.
Анастасия Дехтярь
Купила для приготовления еды своих любимых питомцев , большой обьем.
Крышка плотно прилегает. Не подгорает каша.
Татьяна Кравченко
БРАЛА НА ВСЕ СЛУЧАИ В ЖИЗНИ! МОЖЕТ КОМУ И СОВЕТОМ ПОМОГУ. НА ПЕНСИИ ДАВНО. ПОМОЩНИКОВ НЕТ. КОГДА СИЛЬНОЕ ГОЛОВОКРУЖЕНИЕ, ТО ТАРЕЛКИ С СУПОМ К КРОВАТИ НЕ МОГУ ПОДНЕСТИ - ВСЁ РАЗЛИВАЕТСЯ В КРИВЫХ УЖЕ И НЕУКЛЮЖИХ РУКАХ. СПЕЦИАЛЬНО ВЗЯЛА 5 ЛИТРОВУЮ КАСТРЮЛЬКУ!!! И ВАРИТЬ НА НЕСКОЛЬКО ДНЕЙ СРАЗУ. И ЕСЛИ В НЕЁ, КАК В ПРОСТУЮ ТАРЕЛКУ ПОРЦИЮ СУПА НАЛИТЬ И НЕСТИ В КОМНАТУ ИЗ КУХНИ К КРОВАТИ И ЕСТЬ НА КОЛЕНЯХ. ТО ХОТЬ СКОЛЬКО ШАТАЯСЬ ИДТИ, ТО ВСЁ ПЛЮХАЕТСЯ В КАСТРЮЛЬКЕ И ПОД КРЫШКОЙ!!! ОЧЕНЬ УДОБНО ДЕРЖАТЬ РУКАМИ ЗА ДВЕ РУЧКИ!! И ОТЛИЧНО НА КОЛЕНЯХ ЕСТЬ. КАСТРЮЛЬКА ШИРОКАЯ И ОЧЕНЬ УДОБНАЯ ФОРМА, ЧТОБЫ СТАРИКАМ И ИНВАЛИДАМ ТАК КУШАТЬ. ГЛАВНОЕ НЕ ПАДАТЬ ДУХОМ!!! ЖИЗНЬ ТАК ПРЕКРАСНА!!! СПАСИБО ВСЕМ!!! ВЫ - ЛУЧШИЕ!!! ВСЕМ МИРА И КРЕПКОГО ЗДОРОВЬЯ!!!
Дмитрий П
Офигенная штука. Работает у меня и кастрюлей, и чайником, и иногда даже скороводкой. То есть, сковородкой, простите. Выглядит прикольно.
Надежда Лисогор
Ковш не высокий. По весу - тяжеловат. Но это и есть преимущество. Металл не тонкий и дно хорошее для тушения продуктов. Вот только объем не 2 литра, а 1,5 л. Есть внутренняя разметка. Так что исправте в описании товара.Для меня не критично, а кому то будет неприятный "сюрприз ".
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

На кожній кухні є каструлі, що допомагають жінці готувати і зберігати їжу і продукти. Це спеціальна посудина, найчастіше металева, призначена для приготування їжі. З їхньою допомогою можна готувати на відкритому вогні й у духовій шафі. Відмітна її риса в тому, що з боків є ручки і зверху закривається кришкою. 

Матеріали виготовлення каструль

Сьогодні виробники диктують особливу моду на девайси для кухні. Вони з'являються в нових формах, різновидах, типах, з різним покриттям і призначенням. Щоб зрозуміти, як вибрати правильну річ, потрібно для початку розібратися в різновидах цих предметів. 

Насамперед виробники поділяють продукцію за матеріалом виробництва. Основний асортимент товарів виготовляється з таких речовин: 

  • Алюміній;
  • Кераміка;
  • Іржостійка сталь;
  • Пластик;
  • Хромонікелева сталь;
  • Чавун;
  • Емальована сталь.

Кожен із цих варіантів по-своєму гарний і має свої показники експлуатації. Раніше найпопулярнішими каструлями на кухні були предмети з алюмінію. Вони мають гарну теплопровідність і всі продукти в них готуються швидко. Вони легкі й дешеві, але з цієї ж причини швидко деформуються й піддаються хімічним впливам. Тому господині поступово перестають купувати такі вироби. На зміну їм прийшли товари з нержавійки. Такий набір буде особливо гігієнічний, стійкий до впливу лугів, кислот і високої температури. Рекомендується використовувати продукцію з подвійним або потрійним покриттям дна, тоді менше шансів на пригорання їжі. 

Ще один популярний різновид — це емальовані прибори для приготування їжі. Вони виробляються з чавуну або чорної сталі та покриваються декількома шарами склоподібної емалі. Внаслідок цього на їжу не впливають хімічні елементи металу. Її експлуатують із будь-якими харчовими продуктами, але молочні вироби краще в ній не готувати. 

Деякі виробники роблять каструлі з вогнетривкої кераміки, пластику, скла. Їх також використовують на плитах, у духових шафах. Легко миються і швидко проводять тепло. Винятком є тільки пластикова каструля. Вона придатна тільки для зберігання сирих або готових продуктів. 

Різновиди й типи каструль

Класифікація виробів не закінчується на матеріалах. Їх також можна розділяти за типом, формою і способом застосування. За цими критеріями виробники виділяють такі різновиди каструль: 

  • Горщик. Спеціальний різновид, який не має ручки з боків. 
  • Казан. Це маленький або великий котел із напівкруглим дном, звуженим до низу, широким зверху. Його головна характеристика — це товсті стінки, тому їжа ніколи не пригорає.
  • Каструля для запікання. Виготовляються вироби зі спеціальної жароміцної кераміки, яка не піддається високим температурам. Її з легкістю можна ставити в духовку на високі температури. 
  • Каструля для розігрівання. Для такого класу часто використовується склокераміка або пластик. Вони призначені для підігрівання їжі в мікрохвильовій печі за помірної температури. 
  • Ківш. Це спеціальний девайс з однією довгою ручкою різних розмірів, у комплекті може бути кришка. Виготовляється він із різних матеріалів і може використовуватися в будь-яких цілях. 
  • Мантоварка. За зовнішніми даними вона схожа на пароварку, має 3-4 яруси й застосовується для приготування мантів. 
  • Таджин. Підходить для приготування їжі в духовці або для тушкування. У ній продукти не підгорають і не пересихають. 

Як правильно вибрати каструлю

Перед вибором продукції рекомендується дивитися відгуки покупців. Щоб підібрати вдалу модель, потрібно дивитися на основні характеристики, які полягають у розмірі, об'ємі, глибині, товщині стінок, внутрішньому покритті тощо. 

Розмір правильно вимірювати по зовнішньому краю. Об'єм посуду залежить від діаметра і висоти виробу. Для його обчислення потрібно знати, скільки вміщається продуктів у посудину для одного приготування. Висота товару важлива для збереження його цілісності в тумбочці й у холодильнику з готовою їжею. Товщина стінок впливає на тепловіддачу. Залежно від матеріалу виготовлення цей показник може бути різним. 

Усередині каструлі виробники часто роблять тефлонове покриття, що рятує від пригорання, але згодом воно може пошкоджуватися й антипригарні властивості втрачаються. Буває також керамічне, мармурове й емальоване покриття. Каструлі без антипригарного шару повільно нагріваються, але не піддаються впливу корозії й хімічних речовин. У разі частого контакту з водою можуть іржавіти.

Каструлі: ціни на ROZETKA

Товар Ціна
Мультикаструля Tefal Opti'Space 2.5л 5 в 1 (G7371795) 1399₴
Каструля з кришкою Tefal Duetto+ 1.5 л (G7194236) 1099₴
Каструля з кришкою Tefal Duetto+ 10 л (G7196456) 1999₴
Каструля Ringel Curry 10.4 л 26 см (RG-2020-26*) 1400₴