Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Набір млинів Kela Matteo для солі та перцю 13 см 2 шт (11619)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 2. Колір: Прозорий

Купил такие. К самим перечницам замечаний нет.
    Отсутствует упаковка (коробка), просто завернуты в пупырчатый полиэтилен. То есть на подарок не пойдёт. Нделю не могли доставить, дважды переносили срок, хотя продавцом значилась Розетка. При попытке поменять параметры доставки цена увеличивалась на 10%.

Переваги:
    Красивые
    Недоліки:
    Дороговато

Ми цінуємо Ваші відгуки та постійно працюємо над покращенням якості нашої продукції та обслуговування клієнтів.

• Ярослав Я***

Покупал на подарок. Прекрасные мельницы. Красиво выглядят. Отличный набор, как для подарка. Пока именинница довольная)

Переваги:
    Прочное стекло
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

Дякуємо за Ваш позитивний відгук.

• Людмила Д***

Якісні та зручні млини. На столі виглядають гарно. Якістю задавлена. Те що й очікувала. Скло міцне, витримало падіння з невеликої висоти

Переваги:
    Хороша якість, міцне скло
    • Представник бренду

Вдячні за Ваш позитивний відгук! Нам приємно знати, що ви задоволені.

• Юрій В***

Хорошо сделаны, удобно пользоваться

• Ольга
    Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 2. Колір: Прозорий

Чудовий варіант для сучасної кухні. Легко миються, гарно виглядають, через скло можна бачити скільки ще залишилось перцю чи солі, що є великим плюсом. Зроблена з якісних матеріалів. Приємно тримати в руці. Чудові помічниці на кухні.

Переваги:
    Якість, простота у використанні