- Крістіна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Чудове поєднання різних інгредієнтів
- Переваги:
- Дитина їсть з задоволенням
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді, що поєднання інгредієнтів вам сподобалося, а малюк їсть кашу із задоволенням – це для нас найкращий результат. Дякуємо, що обираєте Kendamil!
- Дар'я Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Улюблена каша мого синочка 1 рік . Кушаємо вже 2 місяці її! Дуже смачно заходить малюку
Завжди піклуємося про ваших малят і пропонуємо тільки перевірене нами особисто!
Харчування Kendamil, дійсно, має унікальний склад. Ростіть здоровими та щасливими!
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
- Переваги:
- Ця каша просто неймовірна, дуже смачна для малюка, йому прям дуже-дуже подобається!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Класна каша, не солодка, те що треба
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук! Раді, що каша Kendamil з овочами вам сподобалась.
Вона справді не містить доданого цукру – лише натуральний смак овочів і злаків, як і потрібно для знайомства малюка з новими смаками. У складі – тільки натуральні інгредієнти: овочі, зернові та молоко без пальмової олії.
Дякуємо, що обираєте Kendamil!
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дитині каша сподобалася, мені теж, чесно кажучи)
- Переваги:
- Склад
- Надежда К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Навіть незнаю, чому її хвалять.
Каша жахлива на смак.
Дитина їсть, бо ще незнає всі смаки їжі.
Каша просто жахлива.- Переваги:
- Немає комочків
- Недоліки:
- Смак
Представник постачальникаДоброго дня, дуже дякуємо за зворотній зв'язок!
Шкодуємо, що ви залишилися розчаровані.
Маємо безліч позитивних відгуків про каші Kendamil.
Адже вони мають ідеальний склад:
1. без риб'ячого жиру;
2. без пальмової олії;
3. низький вміст солі;
4. без додавання яєць;
5. без штучних барвників, ароматизаторів та консервантів;
6. без додавання підсолоджувачів, містять натуральний цукор з овочів, молока та злаків;
7. включають натуральні овочі найвищого стандарту якості – для дитячого харчування.
Тому харчування Kendamil – найкраще рішення для дбайливого введення прикорму та збалансованого харчування малюка.
Хотіли б зазначити, що нам, дорослим, присмак дитячого харчування (особливо, першого) часто здається дивним. Там немає цукру, підсилювачів і подібних активізаторів смаку, а також низький вміст солі.
Ми, дорослі, вже звикли до яскравих присмаків: солодкого, кислого, солоного, тому дитячі каші здаються нам дивними, несмачними, нейтральними (у всіх по-різному).
А діткам такі продукти - незнайомі.
Також зверніть, будь ласка, увагу на суворе дотримання умов зберігання, рекомендацій щодо розведення та приготування.
Закриту нову упаковку потрібно зберігати у сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 3°C до 25°C.
Відкритий пакет варто щільно закривати та зберігати у сухих та гігієнічних умовах при кімнатній температурі до 25°C, не в холодильнику.
Вміст відкритого пакету використайте протягом 4 тижнів.
Завжди раді допомогти та дати відповідь!
- Дегтярьова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Каша малюку сподобалась! Приємна на смак. Без комочків. Буду брати ще.
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що ви лишилися задоволені!
- Дарья З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Каша сподобалась
- Ірина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Малюк їсть з задоволенням)
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук!
- Діана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дитині сподобалось
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Найулюбленіша каша
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дуже класна та якісна кашка, рекомендую
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Ростіть здоровими!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Каша необычная на вкус: сладость от молока в сочетании с овощами. Но ребенок есть. Иногда подмешиваю мясное пюре.
Эта каша более плотная чем, например, Милупа. Но это не минус, скорее особенность.- Переваги:
- Хороший состав
- Недоліки:
- Дорого
Представник постачальникаВітаємо!
Завжди піклуємося про ваших малят і пропонуємо тільки перевірене нами особисто! Харчування Kendamil, дійсно, має унікальний склад.
Ростіть здоровими та щасливими!
- Юлія К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Для першого прикорму просто ідеально.
- Переваги:
- Склад
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
- Христина Т***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Чудова каша, єдина яку приймає син. Брали і фруктові каші кендаміл, і ось спробували овочеву. Супер по якості, і смаку.
- Переваги:
- Гарний склад
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що ви лишилися задоволені!