Плюсовий тиждень на ROZETKA. Знижки до 45%

Точильні верстати для ножів

Знайдено 3273 товари

Точилка механічна Work Sharp WSEDCPVT (WSEDCPVT-I)
Точилка механічна Work Sharp WSEDCPVT (WSEDCPVT-I)
 
Готовий до відправлення
608

540

Точильний верстат Ganzo Razor Pro (GRP)
Точильний верстат Ganzo Razor Pro (GRP)
 
Готовий до відправлення
2 254

1 910

Точилка механічна Ganzo ProSharp (GProS)
Точилка механічна Ganzo ProSharp (GProS)
 
Готовий до відправлення
673

570

Точильний верстат Ganzo Touch Pro Ultra
Точильний верстат Ganzo Touch Pro Ultra
 
Готовий до відправлення
1 994

1 690

Точилка ручна Work Sharp Guided Field Sharpener 221 (WSGFS221)
Точилка ручна Work Sharp Guided Field Sharpener 221 (WSGFS221)
 
Готовий до відправлення
2 530

2 270

Точило для ножів Tefal Ice Force (K2650534)
Точило для ножів Tefal Ice Force (K2650534)
 
Готовий до відправлення
999

659

Точилка 3-в-1 для ножів RZTK Sharp + захисна рукавичка
Точилка 3-в-1 для ножів RZTK Sharp + захисна рукавичка
 
Готовий до відправлення
699

499

Точило для ножів Tefal Fresh Kitchen (K2090514)
Точило для ножів Tefal Fresh Kitchen (K2090514)
 
Готовий до відправлення
759

599

Кишенькове точило Victorinox (4.3323)
Кишенькове точило Victorinox (4.3323)
 
Готовий до відправлення
886

751

Точило Work Sharp електричне (WSKTS2-I)
Точило Work Sharp електричне (WSKTS2-I)
 
Є в наявності
7 909

6 960

Точило електричне Grossman RE 004
Точило електричне Grossman RE 004
 
Є в наявності
3 460

3 028

Точильний верстат Ruixin RX-008 Touch Pro Steel V 2.0 (RX-008)
Точильний верстат Ruixin RX-008 Touch Pro Steel V 2.0 (RX-008)
 
Готовий до відправлення
2 251

1 520

Точило електричне Grossman RE 002
Точило електричне Grossman RE 002
 
Є в наявності
2 236

1 957

Точильний камінь Taidea 2013 TP (2000 GRIT)
Точильний камінь Taidea 2013 TP (2000 GRIT)
 
Є в наявності
1 729

1 513

Точильний камінь Taidea 2012 TP (1000 GRIT)
Точильний камінь Taidea 2012 TP (1000 GRIT)
 
Є в наявності
1 572

1 376

Точильний камінь Grand Way 6270 (600 grit)
Точильний камінь Grand Way 6270 (600 grit)
 
Готовий до відправлення

151

Точильний камінь Taidea 2009 TP (240 GRIT)
Точильний камінь Taidea 2009 TP (240 GRIT)
 
Є в наявності
1 081

963

Точило механічне Work Sharp The Precision Adjust Knife Sharpener (WSBCHPAJ-I)
Точило механічне Work Sharp The Precision Adjust Knife Sharpener (WSBCHPAJ-I)
 
Готовий до відправлення
5 136

4 520

Точильний камінь Grand Way 6263 (2000/5000 grit)
Точильний камінь Grand Way 6263 (2000/5000 grit)
 
Є в наявності
1 416

1 238

Точильний камінь Grand Way 6259 (600/1500 GRIT)
Точильний камінь Grand Way 6259 (600/1500 GRIT)
 
Готовий до відправлення
1 082

963

Точило Risam RM031 (1060058)
Точило Risam RM031 (1060058)
 
Готовий до відправлення
516

462

Точильний камінь Grand Way 6271 (800 grit)
Точильний камінь Grand Way 6271 (800 grit)
 
Готовий до відправлення

151

Стругачка Taidea T1301TC
Стругачка Taidea T1301TC
 
Готовий до відправлення

261

Точильний камінь Taidea 2011 TP (600 GRIT)
Точильний камінь Taidea 2011 TP (600 GRIT)
 
Є в наявності
1 416

1 239

Точильний камінь Taidea 2010 TP (400 GRIT)
Точильний камінь Taidea 2010 TP (400 GRIT)
 
Є в наявності
1 259

1 101

Сторінка 1 з 55

Популярні відгуки в категорії точильні верстати, каміння для заточування

Кирилл Цененко
Нашёл инструкцию, может кому-то будет полезна.

Универсальное точило. Заточка и уход за всеми видами ножей с лезвием из нержавеющей стали (за исключением ножей из нержавеющей стали с серрейторной заточкой, керамических ножей и ножниц). Перед использованием точила установить его на устойчивую поверхность. Удерживать нож посередине выемки, и без усилия протягивать его лезвие от кончика к основанию. Повторить это возвратно-поступательное движение 3 раза: чтобы выполнить заточку в обоих направлениях. После заточки нож нужно помыть.
Олександр Глушко
Відтепер заточка 6 кухонних ножів займає 5 хв. Річ хоч і дорога, але стільки радості приносить! До цього заточував ножі ручним саморобним точилом із планками покритими наждачним папером різної зернистості. Якщо порівнювати гостроту заточки, то обʼєктивно тут не гірше, а якщо ще і взяти до уваги що ручною заточкою на один ніж йшло хвилин 20, то взагалі порівнювати нічого. Виявилося непросто купити набір оригінальних ременів - довгий час не було їх, але зʼявилися на оф. сайті.
Андрей Скорик
Камнем доволен, до этого пользовался наждачной бумагой наклеенной на стекло. Но наждачка теряет абразивность по мере использования.
Единственный недостаток , перепутаны указатели гритности , то есть 4000 интенсивней пилит чем 1000 и по началу не мог понять в чём прикол, но в итоге на функционале это отражается , просто начинаю и заканчиваю в другом порядке.
Уляна Сахно
Хороша штука. Весь вечір точила ножі.
Дуже хороший результат !
Андрей Поторочин
Хорошо и удобно все время думал чем наточить косу ножи и тд
Александр Николаенко
За эти деньги, отличная точилка
Точит реально быстро, хватает 10-15 раз провести ножом и все
Сделана качественно, удобно держать в руке
Однозначно рекомендую)
Стеценко Анатолий
Річ, яка нормально виконує свою функцію. Треба розуміти, що до "бритвенної гостроти" ніж точиться не такими точилками, точно так як і сокиру зовсім "вбитий" ніж теж не варто точити нею, а потім писати "швидко вийшла з ладу". Така точилка призначена для ПІДТРИМАННЯ нормальних ножів у гострому стані. Ви навряд чи отримаєте такий результат, як каменем. Але якщо ви жінка, чи чоловік якому ліньки возитися з каменем, то це гарний вибір. Коли черговий раз прийшов час точити ножі, я взяв цю точилку (до цього камінь використовував), по 30-40 секунд на ніж, і норм. Папір ріже, якщо що). "Тест" може й дитячий, але тим не менш - більшості такої гостроти цілком вистачить.
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

На кожній кухні важливе місце займають ножі, а друге за старшинством точила для ножів. Завдяки гостро наточеному обладнанню можна впоратися з будь-якими продуктами, залишити їх максимально цілісними й акуратними. Робота з ножами на кухні проходить постійно, тому час від часу вони затуплюються й різати що-небудь стає неможливо. Саме для таких випадків має бути точило. У ручному режимі можна швидко наточити ножі, надати їм первісного вигляду та спростити роботу. 

Різновиди точилок для ножів 

Всі товари виробники класифікують за різними критеріями. Асортимент виробу дуже великий, тому вибирати потрібно за особистим уподобанням. Можна знайти ручний варіант для наточування, а є електричні точила. Все залежить від фінансового стану покупця і його побажань. 

Вироби поділяються на такі типи:

  • Кишенькові точила. Зручний тип для подорожей і вилазок. Ним легко нагострити похідні ножі.
  • Механічні. Класичний тип приладу. Вирізняється маленькими розмірами, простим механізмом роботи. Вони чудово підходять для домашнього використання. Найчастіше мають три точильні зони — груба, керівна й одностороння для ножиць. Вони характеризуються безпекою, оскільки колодка на достатній відстані розташована від жолоба. Завдяки такій конструкції шанси отримати травму зменшуються в кілька разів. Їхня головна перевага в невеликій вартості, що допустимо для широких мас. 
  • Електричні. Прилад, що неабияк спрощує роботу на кухні. З його допомогою можна швидко нагострити будь-які ножі. Для його використання не потрібні додаткові знаття і вміння, всі правила застосування є в інструкції до апарата. Професійна техніка швидко й надійно заточує ножі, але не можна сильно довго тримати виріб у приладі. Вирізняється високою ціною, часто використовується в ресторанах і кафе, де є професійна кухня і прилади. Можуть бути додаткові функції. Часто трапляються моделі з поворотним механізмом. 
  • Мусати. Це не точилка, а інструмент, який керує крайкою. Він доточує ніж до ідеального стану. Спочатку користуватися ним не рекомендується. Його бажано використовувати, коли ніж тільки трохи починає затуплюватися. Провівши по цьому приладу, кухонний інструмент відразу стає гострим і зручним для використання. 
  • Точила-камені. Має форму бруска з різною зернистістю і формою. Дуже добре справляються з поставленим завданням, але від людини потрібні вправність і вміння користуватися таким приладом. Для ефективного точіння вдома повинно бути кілька варіантів — з дрібним і з великим зерном. 
  • Водні камені. Виготовляються з японських природних каменів природного походження. Бувають із грубими й середніми піщинками, а також довідні. 
  • Точильні ремені. Спеціальне обладнання для точилок. Це доповнення продовжує життя приладам і його можна самостійно замінити. 

Всі прилади для дорогих і бюджетних ножів також поділяються за типом заточування на двосторонні й односторонні. Перший варіант вважається більш традиційним і частіше трапляється покупцям. Друга модель належить до вузькоспеціалізованих інструментів з особливими характеристиками. Їх часто можна побачити в японській кухні. Леза в такого приладу наточені тільки з одного боку, а другий бік абсолютно плоский. 

Поради щодо вибору 

Вибираючи точила для керамічних ножів або будь-яких інших типів, важливо визначитися з типом приладу. Насамперед, потрібно визначитися з принципом роботи — ручне, електричне, механічне чи професійне. У кожного точила для ножів є свої плюси й мінуси, які можна дізнатися з відгуків в інтернеті. Під час вибору також варто звертати увагу на додаткові функції — присутність у наборі фіксатора для леза та бруски. 

Ще рекомендується дивитися на зернистість виробу. Професійні кухарі кажуть, що первісне заточування зручніше робити на великозернистому приладі, а на дрібному вже шліфувати сталевий ніж. Підбираючи ідеальні точила для ножів, потрібно дивитися на такі характеристики — ефективність, простота використання, безпека, стійкість під час роботи, можливість заточування інших інструментів.