Відгуки покупців про Форма для випікання кексу Kohen Real Jam 22 см (KN94022)
- П .***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Графітовий
Я уже писала відгук. Для того,щоб вироби почали випадати з форми,я почала змащувати форму смальцем та сухарями перед випічкою. Посипання форми мукою з маргарином не допомагає.
- Переваги:
- Виріб у формі випікається добре
- Недоліки:
- Якщо перед випічкою не змастити,то з форми випічку не витягнете
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук. Змащувати форму потрібно, вибір засобу залежить від консистенції тіста тощо. Смачних вам страв.
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Графітовий
Форма на вид очень классная, надёжная.Еще не пробовала,но надеюсь ее хватит надолго..
- Переваги:
- Прочная.
- Недоліки:
- Пока не выявлено.
- П. С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Графітовий
Дуже забажалось мені купити форму ,як у блогера та спекти апельсиновий кекс.Ця форма дуже була схожа.Купила саме цю. Мить розчарування була коли спечений кекс не випав з форми . Він нібито приварився до неї. Прийшлося виймати його шматками. На зовнішній вигляд ,форма дуже тонка.Хоч не пригоріло ,а тільки пристало.Чоловік сказав віднеси ти ії туди де брала.
- Переваги:
- Недоліки:
- Покриття не таке антипригарне,форма ,на мій погляд,дуже тонка.
Представник постачальникаДобрий день, Світлана. Перед використанням форму обов'язково потрібно змастити. Чи робили ви ці дії?
- Ліна Б***
Щоб подібні кекси(мандаринові і інші, що виділяють кислоту) добре відставали від форми і добре різалися прямо в формі, потрібно використати метод французької сорочки. Так називають обробку форми для запікання перед викладанням тіста. Для цього форма змащується маслом, а потім посипається борошном. Основна частина борошна рівномірно розподілиться по маслу і формі відповідно, а решту потрібно струсити. Ну і блогери частенько показують в кінці не власний результат, а те що виглядає красиво.
- Оксана
Ну звісно,то форма винувата,а не криві руки
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Графітовий
Яке дно? нічого не знімається,а випікає добре.
- Переваги:
- Норм.
- Недоліки:
- Поки не маю.
- Тетяна Н***
то нашо зірки знімаєте? питайте в розділі запитання