- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Бежевий
Шукала відгуки, нема нігде, ні на офіційному сайті, ні на різних платформах продаж. Ризикнула, бо думаю фірма хороша. Задоволена. Рекомендую.
- Переваги:
- Хороша, велика термочашка. Довго тримає тепло. Дуже зручна.
- Недоліки:
Марія, дякуємо за ваш вибір)
- Аліна М***
Доброго вечора. Підскажіть, будь-ласка, корпус пластик? Не має запаху? Та чи не протікає? Завчасно дякую!
- Марія С***
Доповню свій відгук. Термокружка досить об'ємна, досить важка з наповненою рідиною. Колба нержавіюча сталь, не протікає, дуже щільно закручується кришка. Без стороннього запаху. Корпус - пластик дуже хорошої якості з резинкою для зручності тримання в руці
- Мар'янаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Коричневий
Відгуки тут різні, але мені сподобався стильний дизайн, обідок з гуми для тримання, щоб не пекло руку. Температуру тримає. До термокухля зауважень немає. Задоволена
Мар'яна, дякуємо за ваш вибір.
- Аня Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Сірий
Чудовий термокухоль. Добре тримає температуру, не протікає
- Переваги:
- Дизайн
Дякуємо за ваш вибір)
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Бежевий
Чашка дуже класна, тримає довго температуру, зручна. Не на 100% герметична, якщо перевертати то щось проллється. З маленькою дитиною вона мене виручає кожен день, бо на протязі всього дня маю теплий чай, мами зрозуміють
Добрий день, Тетяно!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що термокружка стала вашим щоденним помічником. Її здатність довго зберігати температуру — саме те, що потрібно для насиченого дня з маленькою дитиною.
Щодо герметичності: це важливе зауваження, і ми дякуємо, що поділилися. Рекомендуємо транспортувати термокружку у вертикальному положенні, щоб уникнути можливого проливання.
Бажаємо теплих свят, приємних моментів і багато затишних чаювань!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Сірий
Дуже гарний кухоль, літом пивко холодненьке, а зараз кава гаряча
- Юлия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Коричневий
Використовую більше року, кожного ранку коли їдемо на роботу полюбляємо пити чай. Температуру тримає добре!) Дуже рада, що обрала саме ці кружки (купляла 2 кружки собі і чоловіку)
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Бежевий
Чудова річ, якщо напій треба зберегти гарячим пару годин. Зручний, не протікає.
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Бежевий
Не протекает, очень удобная
Наталіє, дякуємо за ваш вибір.
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Бежевий
Кружка агінь. Тестюха задоволенний. Тримає, не тече. Все агінь кароч. Рекомендується
Євгене, дякуємо за ваш вибір.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Бежевий
Прийшло все гарно запаковане і вчасно. Дякую
Руслане, дякуємо за ваш вибір.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Бежевий
Дуже сподобалася ця термокружка по дизайну та матеріалам. Сталь, а не алюміній. Брав собі та ще одну на подарунок. Не протікає, тримає чай та каву гарячими. Внизу кружки силіконова вставка, тому вона не ковзає по столу.
- Переваги:
- Матеріали та дизайн
- Недоліки:
- Ні
Дякуємо за ваш вибір)
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Коричневий
Сподобався, гарна якість та стильно виглядає
Дякуємо за ваш вибір)
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Коричневий
Отличная кружка ,держит температуру долго ,не протекает и очень удобная и компактная
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Бежевий
хорошая кружка, очень удобная и дизайн радует глаза. кто пишет про держание тепла — купите термос и не нойте
Анно, дякуємо за ваш вибір)
- Леонід М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Сірий
Хороший якісний кухоль, не протікає, достатньо довго тримає температуру. Маємо таких уже три.
- Переваги:
- Хороший кухоль, не протікає, достатньо довго тримає температуру. Маємо таких уже три.
- Недоліки:
- не виявив
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Бежевий
Чудовий кухоль, вже більше 2-х років ним користуюся. Тепло тримає добре, все ще виглядає як новий, хоча користуюся ним кожен день
- Переваги:
- Тримає тепло, не псується
- Недоліки:
- Не виявила
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Бежевий
Дякуємо за ваш відгук!
- Кубрицька М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Бежевий
Замовила в подарунок, і сама закохалася в цю термочашку. Тому замовила ще й собі
- Переваги:
- Ціна, якість, немає запаху, не протікає
- Недоліки:
Маріє, дякуємо за ваш вибір.
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Бежевий
Зовнішній вигляд та матеріали на дотик відповідають опису
Вікторе, дякуємо за ваш вибір.
- Уляна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Бежевий
Дуже хороший термокухоль. Одна з найякісніших покупок
- Переваги:
- Недоліки:
- ——-
Уляна, дякуємо за ваш вибір)
- Анастасія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Бежевий
Дуже зручно користуватися та мити. Якісна річ на кожен день!
Анастасіє, дякуємо за ваш вибір.
- Ніна Б***Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Коричневий
Користуюсь щодня з моменту покупки. Моя робота передбачає сидіння за комп'ютером і в процесі роботи чай остигає у звичайній кухлі, а в цьому він завжди теплий, що для мене зручно. Так що покупкою задоволена!
Ніно, дякуємо за ваш вибір.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Сірий
Для меня прекрасная термочашка , с учётом довольно холодной квартиры отлично держала температуру жидкости . Пользовался только в домашних условиях
- Переваги:
- Недоліки:
- Не нашел
Дякуємо за ваш відгук!
- Юрий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Сірий
Материал кружки на высоте, запаха 0
Хорошо держит тепло, советую- Переваги:
- Всё вышеперечисленное
- Недоліки:
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Сірий
Дуже гарна термочашка, зручна, компактна ) те, що потрібно з собою в авто) рекомендую) ззовні прорещинене дно , що запобігає ковзанню по поверхні) надійно закривається, зручно тримати оскільки гаряче не відчувається через прорещинення ззовні)
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Сірий
- Галина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Сірий
Хороша кружка!Рекомендую!Не протікає!Супер!!!
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Сірий
Користуюсь майже рік. Якісний
- Віра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Коричневий
Очень удобная, стильно смотрится и сохраняет тепло))
- Наталія Я***Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Сірий
Колись отримала такий термокухоль в подарунок. Користуюсь декілька років. Взимку ношу з собою, дома запарюю в ньому чаї. Добра річ.
- Недоліки:
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Коричневий
Гарна, стильна кружка. Рекомендую.
- Переваги:
- Тримає температуру.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Коричневий
Суппер!!!!!
- Сергій Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Сірий
Довольний
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Коричневий
Дуже зручний
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 510 мл. Колір: Коричневий
Кружка хорошая, не течёт, тепло держит до 8 часов, в домашних условиях, в мороз до 4 часов , для 0,5 объёма достаточно .
- Переваги:
- Дизайн, качество материалов , не течёт.
- Недоліки:
- Хотелось бы,что бы держала дольше температуру.
Добрий день, Денисе!
Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що термокружка сподобалась вам за дизайном та якістю матеріалів. Щоб забезпечити максимальне збереження тепла, ось кілька порад:
Тримати в теплому середовищі: Зберігайте термокружку в теплому місці, щоб температура не знижувалась швидко. Уникайте залишати кружку на холодних поверхнях або в місцях із сильними перепадами температур.
Перед використанням прогрівайте кружку: Якщо ви плануєте наливати гарячі напої, можете попередньо прогріти кружку теплою водою. Це допоможе зберегти тепло напою ще довше.
Не відкривати кришку без потреби: Часте відкривання кришки може призвести до втрати тепла, тому намагайтеся відкривати її тільки тоді, коли це необхідно.
Вертикальне положення: Для забезпечення герметичності та збереження температури рекомендуємо тримати термокружку в вертикальному положенні. Це допоможе уникнути протікань і забезпечить триваліше збереження тепла.
Бажаємо вам гарного дня та вдалої покупки!
- Грачева Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 380 мл. Колір: Бежевий
Все понравилось. Товар соответствует описанию.
Наталіє, дякуємо за ваш вибір.