- AI аналіз відгуків228 відгуків: 92% позитивних, 6% нейтральних, 2% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уксус супер. Не слушайте тех кто говорит что он какой-то там неправильный потому что фильтрованный. Пью его пол года по две ложки на стакан воды по рекомендации док. Берга. Результат восхитительный. Улучшилось пищеварение значительно.
- Переваги:
- Качество превосходное
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Александр
Спасибо! Будем пробовать)
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
М'який оцет, добре пється зранку розбавлених водою. Для салатів теж добре
- Володимир С***
Здравствуйте, и как ,помог уксус?
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качественный уксус. Покупала его в маркетах, но последнее время он пропал. Нашла его в "Розетке". Он точно такой же как и в маркетах. Моя семья употребляет этот уксус каждый день с водой, как напиток. Если кто-то знает это Кето-диета. Я боялась,что стекляная бутылка может разбиться в дороге, но нет! Упаковка супер! Спасибо Розетка! Конечно же я РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Переваги:
- Отличный уксус и сервис!
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила, отримала. Запакували, наче французьке вино. І пухирці, і коробка. Дуже дякую.
- Переваги:
- Якісний, пакування - казка.
- Недоліки:
- Поки немає
- Неллі-ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все понравилось. На вкус совсем не приторный, не горчит, в свежих салатах очень нравится. Не сравнить с теми, что по месту продают. В стеклянной бутылке. В крышке есть удобный носик, не перельешь. Однозначно буду брать еще.
- Переваги:
- Вкус, качество, стекло
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Принимаю яблочный уксус каждый день для нормализации кислотности желудка, раньше брал в больших количествах органический с осадком (маткой) итальянского производства, но по итогу полностью перешёл на Kuhne, необходимую планку качества он проходит, а по деньгам и удобству получения (в ближайшем отделении) чаша весов перевесила в его пользу, очень всё удобно, Розетке большое спасибо!
- Переваги:
- Соотношение цена-качество, надежная упаковка.
- Володимир С***
И что ,помог яблочный уксус?
- Юрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупал для употребления т.с при диабете 2-типа два раза в день сахар понижается до приятных цифр.для мяса,салатов то что надо.Рекомендую.
- Переваги:
- Приятный запах и вкус.
- Кравец Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую Розетці за швидкість доставки
- Евгений И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Очень хороший и приятный на вкус уксус, хорош и для приёма в разведенном виде - с лечебной целью, и в салаты
- Недоліки:
- Не нашёл
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупала постоянно яблочный уксус именитых американских фирм, попробовала этот, очень даже качественный. Вкус приятный, если разбавить с водой, добавить мед и немного корицы. Полезный напиток. Очень понравилась упаковка: добротно, в коробке, в пупырке - супер)
- Переваги:
- Приятный вкус
- Недоліки:
- Не обнаружила
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оцет супер, оригінальний, не розведений водою, як це буває у наших яблучних оцтів, смак приємний. Приїхав гарно упакований в картонній коробці, буду брати ще.)
- Ірина Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь із задоволенням! Буду слідкувати за ціною, та замовляти ще.
- Маша Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чи пастеризований даний оцет? В описі немає даної інформації!?
- Евгений Л***
Да, мне тоже интересно. Но ответа нет пока.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший оцет, але не зрозуміла це оцет фільтрований напевно, чи ні. Бо сам оцет прозорий, осаду немає. А в цілому смачний. Одного разу пляшка протікла, побачили вже як вдома відкрили коробку, бо зовні все було сухе, а під плівкою вже побачили що мокре.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный уксус, отличная упаковка, вкус сладкий.если пить для здоровья это именно то что надо.
- Переваги:
- Якiсть
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший уксус.
- Переваги:
- Качественный продукт
- Недоліки:
- Претензий нет
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасный уксус и цена ниже магазинной! Покупаю не первый раз. Бутылка стекло и упаковка выше всяких похвал! Качество уксуса проверено моей семьей уже не первый год. Рекомендую.
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уксус натуральный; цена ниже, чем в супермаркетах; упакован качественно - каждая бутылка обмотана пупырчатой плёнкой и упакована в отдельную коробку.
- Олег У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий день. Вже більше 30-и років вживаю яблучний оцет щодня. Чомусь в Луцьку він зник з прилавків, знайшов тільки в Розетці. Добрий товар.
- Переваги:
- Натуральний, не дуже дорогий, відомий бренд
- Недоліки:
- Наразі все нормально
- Руслан
А це нормально , що виробник Росія?
- Олег У***
Добрий день, Руслан. Я передивився все, що надруковано на пляшці і не знайшов жодного натяку на виробництво в Росії. Чітко вказано: виробник Кюне (Гамбург, Німеччина), вказано імпортер з України. Я яблучний оцет цієї марки купував в Європі - в Польщі, Німеччині, Франції, Бельгії, скрізь виробник був Кюне, Німеччина. Можливо я чогось не знаю чи не розумію... Дякую.
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний товар.
- Юрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный продукт. Беру постоянно.
- Світлана В*** СавченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращий яблучний оцет, який я спробувала! Насамперед висока якість!
- Переваги:
- Гарний на смак, в стравах ще кращий
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оцет суперовий! Дайте два!
- Переваги:
- Натуральна складова. Скляна тара.
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобався.
- Переваги:
- Скляна пляшка. Ціна.
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволена якістю оцту, склад натуральний, запах яблук без хімічної складової, смак приємний, буду замовляти ще)
- Переваги:
- Швидка доставка до фірмової точки видачі, якісна упаковка, кожна пляшка в декількох шарах пупирки та в окремій коробці, ціна, об'єм пляшки та скляна тара.
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Справжній, натуральний, якісний яблучний оцет.
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар очень хороший. Качественный
- Переваги:
- Натуральный
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий яблучний оцет. Упаковка товару чудова.
- Омельченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший оцет. Запакований був так, що якби на ньому стрибали, йому б ніц не сталося. Дякую Розетці за швидку доставку.
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- .
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний продукт
- Переваги:
- Висока якість, гарний смак та аромат
- Елена Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую цей оцет постійно,дуже раджу!
- Переваги:
- Натуральний.
- Недоліки:
- Нема.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень качественный уксус. Пользуюсь 4 года.
- Переваги:
- Натуральный
- Оксана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оцет відмінний, рекомендую.
- Переваги:
- Подобається
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний оцет! Купляю його вже 5 років.П'ю з водою та додаю в салати.Раніше він був в темній пляшці.Дякую Розетці за швидку і якісну доставку.
- Переваги:
- Натуральний
- Недоліки:
- Фільтрований
- Володимир С***
Здравствуйте, и что ,помог уксус?
- КсенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный уксус. Смешиваю с водой и ополаскиваю им волосы. Единственный уксус из представленных в масмаркете из этой ценовой категории, который при попадании в глаза их не выедает. Я выводы сделала.
- Переваги:
- Настоящий, НЕ уксусная кислота с яблочным ароматизатором
- Ирина М***
Мне случайно брызнул в глаз и стало щипать.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ще не користувалась.На вигляд кристально чиста,прозора.
- Переваги:
- Всі.
- Недоліки:
- Нема.