Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Парфумована вода для жінок La Rive Taste of Kiss 100 мл (5901832067139)

Оцінка користувачів 4.53/5
на основі 42 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    35 відгуків:  позитивний: 60%, нейтральний: 25%, негативний: 15%
    Клієнти здебільшого задоволені парфумованою водою La Rive Cash Woman, відзначаючи її насичений, солодкий і стійкий аромат, який гарно підходить для прохолодної пори року або вечірніх виходів. Особливо цінують співвідношення ціни та якості, стійкість і шлейфовість. Водночас дехто вважає аромат занадто важким, нав'язливим або віковим, радячи використовувати його обережно. Є поодинокі негативні відгуки щодо базових нот або індивідуального сприйняття запаху.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Інна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Історія мого знайомства з цією чудовою реплікою Lancome La Nuit Tresor почалась приблизно рік тому. В нестерпну спеку захотілось спробувати чогось новенького і своїм зовнішнім виглядом приманив цей розкішний флакон в одному магазинчику побутової хімії. І це була помилка номер 1. Ніколи не треба тестувати солодкі парфуми в літню спеку!!!, тому що окрім відрази і нудоти Ви нічого іншого й не відчуєте.
    Восени, в дуже вітряний холодний день повторила затест. Як же ж вона заграла! Кава, полуниця, карамель, неймовірно зігріваюче душу чудо просто закохало в себе. Взяла, не задумуючись флакон і тішилась ним восени і взимку. Навесні сховала в шафу в очікуванні холодів.
    PS: чому на фото 3 коробки?!? Я просто не могла не придбати ще про запас, тим паче, що на Розетці на цю парфумовану воду часто бувають хороші знижки.

Переваги:
    На Розетці часто бувають знижки на парфумовані водички La Rive
    Приємний, зігріваючий, шлейфовий стійкий аромат
    Недоліки:
    Для мене немає, головне не користуватись у спеку
  • Людвига В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купила для себя, очень довольна. Мне за 50,соответствует моим ощущениям,активность,напористость,стойкость и в меру резкость. Бюджетный вариант для сильных женщин.

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я заказала сразу три разных аромата, и этот явно не на последнем месте!

Переваги:
    *Аромат чувствуется около 8+ часов *Сладкие, но в меру *Запах раскрывается и меняется с течением времени *Цена радует неимоверно *100 мл, хватит надолго *Красивый флакон *Упаковали отлично, так что доехало всё без каких-либо проблем *Быстрая доставка
    Недоліки:
    *Единственное, что мне !Субъективно не нравится - начальные нотки. Есть в них что-то такое странное. Но через пол часа или час аромат меняется, так что это не проблема.
  • Ускова С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень понравился аромат, шлейфовые, стойкие..

Переваги:
    Красивый флакон
  • Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісні,прості, стійки,опис великий,але я відчула тільки ваніль,кумарин,лакрицю (солодкі). Польська школа відчувається одразу( є багато польських схожих ароматів різних брендів). Повністю відповідають їх ціні. Цей парфум не для приміщення,він потребує простору, інакше від нього можна втомитися.Вікове використання може бути різним,але дозування повинно бути обережним.

Переваги:
    Якість. Дякую ,за хорошу роботу,Розетка.
    Недоліки:
    Дуже прості.
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Аромат очень понравился, хорошая цена

• Саша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудові парфуми! Смачні, солодкі, теплі....Просто неймовірні!

Переваги:
    Ціна, якість.
  • Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень понравился аромат. Стойкий очень. И цена очень приятная.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дякую магазину за швидке оформлення і відправку товару.Духи з чудовим солодким ароматом для жінок від 25).Мені вони сподобались.Ще й ціна по скидці була чудова)Рекомендую робити замовлення в Розетки .Тут працюють професіонали своєї справи.За що я їм дуже вдячна.

Переваги:
    Дуже стійкий,солодкий аромат.
  • Юлия к***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для своей цены отличный выбор

Переваги:
    Цена качество
  • Александра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий аромат! Теплий, вміру солодкий, сексі аромат! La rive дивує якістю, а Розетка ціною:)

Переваги:
    Піраміда, стійкість.
    Недоліки:
    Зовсім немає
  • Наталія N***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Туалетная вода отличная, очень стойкий запах, нежный, сладко- ванильный. Красивый флакон.

Переваги:
    Устойчивость аромата, дизайн.
  • Ирина М***
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Запах глибокий, оксамитово-урочистий, ледь не то терпкий, не то задимлений, швидше вечірній, або на холод

Переваги:
    Запах, оформлення флакона
    Недоліки:
    Хотілось би більшої стійкості
  • Богдана Г***

За таку ціну, супер.

• Леся Г***

Подошел отлично!

• Валентина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Переваги:
    Очень понравился аромат. Стойкий очень. Всем рекомендую. И цена очень приятная.
  • Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Парфуми цікаві, аромат специфічний. Сподобались.

Переваги:
    Якість, стійкі.
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер духи, і супер доставка. Дякую

Переваги:
    Всі
    Недоліки:
    Відсутні
  • Марина М***

Хороший аромат, шлейфовый

• Николай П***

Быстрая доставка. Аромат хорошый

• Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала на подарок, зная чужие предпочтения. Не мой аромат. Интересный, сладкий, с кофейной ноткой, но тяжелый. Рекомендую найти тестер до покупки. Вода однозначно не для всех.

Переваги:
    Стойкая, интересная
    Недоліки:
    Тяжелый запах
  • Виктория Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Запах на любителя, сладкие и тяжеловатые. Больше подойдут на осенне-зимний период.

Переваги:
    Очень стойкие
  • Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нашла эти духи, когда смотрела похожие. У меня уже были духи этой фирмы, но не все они действительно похожи на те аналоги, под которые их делают. Этот вариант тоже не совсем похож, но в целом запах интересен, а муж говорит, что он очень шлейфит, хоть я этого и не слышу. Стоит отдать долгое этой марке - при очень низкой стоимости у них все водички стойкие и шлейфовые. При этом, они не воняют дешевизной, и пирамида не однотипная, раскрывается. Очень странно и очень хорошо, что есть такие замечательные вариантики, нам, девочкам, в ароматную коллекцию)

Переваги:
    Шлейф, цена, большой объём
    Недоліки:
    Не совсем похож на тот аналог, который указан
  • Шпак И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

У всех дешёвых духов база портит всё впечатление. Остаточный аромат на теле хоть и не противный, но не красивый, какой-то овощной. Но сам пшик достаточно ароматный, слащавый напоминает Нина Риччи Лекстаз Роуз Абсолю или ещё какой абсолютный экстаз, типа Герлен Чёрное платье перфект, вобщем намешали всего, что полагагается в таких духах. Но база на коже мне не нравится, овощная какая-то, с оттенком сладкого варёного морковного сока, на ткани цепляется лакрица. Резюмирую, нормальная композиция, старались, не дешёвый состав.

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Лёгкая сладкая дымка,вариация на тему Tresor la nuit Lancome...Нежные,не очень внятные,но зато не задушат никого!!!Ваниль,ладан,немножко кофе...за эту цену,100 мл??? Праздник!!!! Очень довольна

• сергей л***
  • Светлана З***

Для женщины после 50.

Переваги:
    Стойкий .Интересный.
    Недоліки:
    Мне тяжелый запах.
  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не очень довольно покупкой. Оставляю для зимы - может пойдет. Сейчас - однозначно тяжелый.

Переваги:
    Стойкие
    Недоліки:
    Немного тяжеловатый запах, однозначно - для холодного времени года
  • Хиля Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Досить стійкий, солодкий аромат, але для молодих дівчат не підійде... Нагадав бабусині парфуми)

Переваги:
    Стійкий аромат
    Недоліки:
    Підійде для більш старших жінок, за 50
  • Наталия Р***

Мені не підійшов. Подарувала бабусі - вона в захваті

Переваги:
    дкшевий
    Недоліки:
    дуже важкий насичений аромат, для дуже дорослої жінки
  • Катeрина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Запах жахливий, як часів СРСР(( тепер не знаю де їх подіти