- AI аналіз відгуків35 відгуків: позитивний: 60%, нейтральний: 25%, негативний: 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Інна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Історія мого знайомства з цією чудовою реплікою Lancome La Nuit Tresor почалась приблизно рік тому. В нестерпну спеку захотілось спробувати чогось новенького і своїм зовнішнім виглядом приманив цей розкішний флакон в одному магазинчику побутової хімії. І це була помилка номер 1. Ніколи не треба тестувати солодкі парфуми в літню спеку!!!, тому що окрім відрази і нудоти Ви нічого іншого й не відчуєте.
Восени, в дуже вітряний холодний день повторила затест. Як же ж вона заграла! Кава, полуниця, карамель, неймовірно зігріваюче душу чудо просто закохало в себе. Взяла, не задумуючись флакон і тішилась ним восени і взимку. Навесні сховала в шафу в очікуванні холодів.
PS: чому на фото 3 коробки?!? Я просто не могла не придбати ще про запас, тим паче, що на Розетці на цю парфумовану воду часто бувають хороші знижки.- Переваги:
- На Розетці часто бувають знижки на парфумовані водички La Rive
Приємний, зігріваючий, шлейфовий стійкий аромат - Недоліки:
- Для мене немає, головне не користуватись у спеку
- Людвига В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила для себя, очень довольна. Мне за 50,соответствует моим ощущениям,активность,напористость,стойкость и в меру резкость. Бюджетный вариант для сильных женщин.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я заказала сразу три разных аромата, и этот явно не на последнем месте!
- Переваги:
- *Аромат чувствуется около 8+ часов *Сладкие, но в меру *Запах раскрывается и меняется с течением времени *Цена радует неимоверно *100 мл, хватит надолго *Красивый флакон *Упаковали отлично, так что доехало всё без каких-либо проблем *Быстрая доставка
- Недоліки:
- *Единственное, что мне !Субъективно не нравится - начальные нотки. Есть в них что-то такое странное. Но через пол часа или час аромат меняется, так что это не проблема.
- Ускова С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень понравился аромат, шлейфовые, стойкие..
- Переваги:
- Красивый флакон
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісні,прості, стійки,опис великий,але я відчула тільки ваніль,кумарин,лакрицю (солодкі). Польська школа відчувається одразу( є багато польських схожих ароматів різних брендів). Повністю відповідають їх ціні. Цей парфум не для приміщення,він потребує простору, інакше від нього можна втомитися.Вікове використання може бути різним,але дозування повинно бути обережним.
- Переваги:
- Якість. Дякую ,за хорошу роботу,Розетка.
- Недоліки:
- Дуже прості.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Аромат очень понравился, хорошая цена
- СашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудові парфуми! Смачні, солодкі, теплі....Просто неймовірні!
- Переваги:
- Ціна, якість.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень понравился аромат. Стойкий очень. И цена очень приятная.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую магазину за швидке оформлення і відправку товару.Духи з чудовим солодким ароматом для жінок від 25).Мені вони сподобались.Ще й ціна по скидці була чудова)Рекомендую робити замовлення в Розетки .Тут працюють професіонали своєї справи.За що я їм дуже вдячна.
- Переваги:
- Дуже стійкий,солодкий аромат.
- Юлия к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для своей цены отличный выбор
- Переваги:
- Цена качество
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий аромат! Теплий, вміру солодкий, сексі аромат! La rive дивує якістю, а Розетка ціною:)
- Переваги:
- Піраміда, стійкість.
- Недоліки:
- Зовсім немає
- Наталія N***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Туалетная вода отличная, очень стойкий запах, нежный, сладко- ванильный. Красивый флакон.
- Переваги:
- Устойчивость аромата, дизайн.
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Запах глибокий, оксамитово-урочистий, ледь не то терпкий, не то задимлений, швидше вечірній, або на холод
- Переваги:
- Запах, оформлення флакона
- Недоліки:
- Хотілось би більшої стійкості
- Богдана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За таку ціну, супер.
- Леся Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подошел отлично!
- Валентина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Очень понравился аромат. Стойкий очень. Всем рекомендую. И цена очень приятная.
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Парфуми цікаві, аромат специфічний. Сподобались.
- Переваги:
- Якість, стійкі.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер духи, і супер доставка. Дякую
- Переваги:
- Всі
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Быстрая доставка. Аромат хорошый
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала на подарок, зная чужие предпочтения. Не мой аромат. Интересный, сладкий, с кофейной ноткой, но тяжелый. Рекомендую найти тестер до покупки. Вода однозначно не для всех.
- Переваги:
- Стойкая, интересная
- Недоліки:
- Тяжелый запах
- Виктория Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Запах на любителя, сладкие и тяжеловатые. Больше подойдут на осенне-зимний период.
- Переваги:
- Очень стойкие
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нашла эти духи, когда смотрела похожие. У меня уже были духи этой фирмы, но не все они действительно похожи на те аналоги, под которые их делают. Этот вариант тоже не совсем похож, но в целом запах интересен, а муж говорит, что он очень шлейфит, хоть я этого и не слышу. Стоит отдать долгое этой марке - при очень низкой стоимости у них все водички стойкие и шлейфовые. При этом, они не воняют дешевизной, и пирамида не однотипная, раскрывается. Очень странно и очень хорошо, что есть такие замечательные вариантики, нам, девочкам, в ароматную коллекцию)
- Переваги:
- Шлейф, цена, большой объём
- Недоліки:
- Не совсем похож на тот аналог, который указан
- Шпак И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У всех дешёвых духов база портит всё впечатление. Остаточный аромат на теле хоть и не противный, но не красивый, какой-то овощной. Но сам пшик достаточно ароматный, слащавый напоминает Нина Риччи Лекстаз Роуз Абсолю или ещё какой абсолютный экстаз, типа Герлен Чёрное платье перфект, вобщем намешали всего, что полагагается в таких духах. Но база на коже мне не нравится, овощная какая-то, с оттенком сладкого варёного морковного сока, на ткани цепляется лакрица. Резюмирую, нормальная композиция, старались, не дешёвый состав.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лёгкая сладкая дымка,вариация на тему Tresor la nuit Lancome...Нежные,не очень внятные,но зато не задушат никого!!!Ваниль,ладан,немножко кофе...за эту цену,100 мл??? Праздник!!!! Очень довольна
- сергей л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Светлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для женщины после 50.
- Переваги:
- Стойкий .Интересный.
- Недоліки:
- Мне тяжелый запах.
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не очень довольно покупкой. Оставляю для зимы - может пойдет. Сейчас - однозначно тяжелый.
- Переваги:
- Стойкие
- Недоліки:
- Немного тяжеловатый запах, однозначно - для холодного времени года
- Хиля Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить стійкий, солодкий аромат, але для молодих дівчат не підійде... Нагадав бабусині парфуми)
- Переваги:
- Стійкий аромат
- Недоліки:
- Підійде для більш старших жінок, за 50
- Наталия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені не підійшов. Подарувала бабусі - вона в захваті
- Переваги:
- дкшевий
- Недоліки:
- дуже важкий насичений аромат, для дуже дорослої жінки
- Катeрина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Запах жахливий, як часів СРСР(( тепер не знаю де їх подіти