Відгуки покупців про Сонцезахисний легкий спрей-міст La Roche-Posay Anthelios для шкіри обличчя високий ступінь захисту SPF 50 75 мл (3337875549530)
- AI аналіз відгуків65 відгуків: Позитивних 65%, нейтральних 19%, негативних 16%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка
Отличный крем-спрей для лица с легкой текстурой. Не оставляет жирный блеск даже на жирной коже! Приятный запах. Никакого неприятного ощущения на коже от него нет, незаметный. Для детей не подходит.- Переваги:
- легкий, не блестит, высокая степень защиты
- Алина А***
после трёх недель использования подтверждаю, что спрей классный! очень удобно использовать перед выходом на уличную тренировку например. вначале наносишь крем с спф (за 20-30 мин до выхода), а перед самим выходом или уже на улице этот спрей.
- Алина А***
у меня только один вопрос: прошли три недели, но код за распаковку так и не пришёл. про меня опять забыли (однажды такое было)? :(
- Представитель поставщика
Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда La Roche-Posay и Ваш отзыв. Солнцезащитное средство рекомендуем наносить за 30 минут до выхода на улицу и возобновлять каждые 2-3 часа. Соблюдайте безопасное время нахождения на солнце. Перед нанесением средства рекомендуем деликатно очистить и протонизировать кожу продуктами из гаммы Physiological Ceancers. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дорогой, но очень классный. Вообще нет масляной плёнки, вообще не чувствуешь на лице.
- Переваги:
- Без жирности
- Недоліки:
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Ціна засобу формується відповідно до унікальних компонентів, які входять до складу засобу, наукових та клінічних досліджень, які проходять засоби для підтвердження безпечності та ефективності. Саме тому якісний та безпечний товар не може мати низьку вартість. Нехай використання засобів бренду La Roche-Posay завжди залишає тільки приємні враження. Бажаємо Вам гарного дня!
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Використовую сонцезахисні засоби з СПФ50+ лише !Даний засіб купую вдруге ,так як порівняно із кремом чи флюїдом не залишає жирний блиск і не потрібно контактувати зі шкірою .Термальна вода 50 мл у подарунок була,приємний плюс .Дякую Розетка за швидкість та оперативність !
- Переваги:
- не залишає липкості ,зручний у використанні ,спф 50+,
- Недоліки:
- залишає «туман» після використання навколо обличчя
Ірина, вітаємо. Дякуємо за відгук, для нас є цінним, що Ви обираєте продукцію торгової марки La Roche-Posay. Для комфортного використання слід розпилювати засіб протягом 3 секунд на відстані 15-20 см, перед нанесенням гарно стряхніть балон. Протягом дня рекомендуємо використовувати термальну воду La Roche-Posay, яка містить необхідні для здоров'я шкіри мінерали та мікроелементи. Сприяє інтенсивному зволоженню, заспокоєнню та регенерації шкіри. Бажаємо Вам краси
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь третє літо. Зручно, але швидко закінчується.
Вітаємо, Анна. Дякуємо Вам за відгук. Рекомендуємо попередньо очищати шкіру засобами з гами Physiological Cleancers бренду La Roche-Posay: міцелярною пінкою для очищення чутливої шкіри обличчя та заспокійливим тоніком для чутливої шкіри обличчя. Бажаємо здоров'я!
Анна, здрастуйте. Щиро дякуємо за коментар. Делікатне очищення це запорука краси й здоров'я епідермісу. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на Physiological Cleancers міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя й заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Бажаємо чарівності!
Анна, вітаємо. Дякуємо за приємний відгук. Очищення є найважливішим підготовчим етапом для подальшого догляду. Зверніть Вашу увагу на Physiological Cleancers: міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя та заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Бажаємо найкращих результатів!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це дуже класний спрей для поновлення або самостійно, вже третій замовляю, але не Розетці вперше. Разом із спреєм отримала подарунки (класна косметичка бежева без написів та два пробника). У мене ще є спрей інший від ля рош для тіла, також люблю його. Всім рекомендую️ Розетка швидко доставила)
Анна, добрий день. Дякуємо за приємний відгук. Очищення є найважливішим підготовчим етапом для подальшого догляду. Зверніть Вашу увагу на Physiological Cleancers міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя та заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Бажаємо найкращих результатів!
- Алёна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Этим летом буду брать средства с большим объемом, так экономнее
- Переваги:
- Офиренное средство
- Недоліки:
- Очень быстро заканчивается
Алёна, добрий день. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від використання засобу. Перед нанесенням засобу рекомендуємо делікатно очистити та тонізувати шкіру продуктами з гами Physiological Cleancers. Зверніть Вашу увагу на Anthelios XL Stick SPF 50+. Сонцезахисний стік для губ має високий рівень захисту, дбайливо захищає ніжну шкіру губ від різного виду опромінень і допомагає їм залишатися здоровими та доглянутими. Бажаємо Вам здоров'я і краси!
- Саша Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер річ! Легкий, не лишає слідів на одязі
Саша, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук. Для нас цінна Ваша думка. Після очищення радимо перейти до етапу тонізації. Це допоможе відновити pH-баланс шкіри, очистити її від можливих залишків бруду, закрити чисту пору. Радимо розглянути Physiological Cleancers заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Бажаємо лише комфорту!
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
найкращий спрей спф з усіх якими я користувався, не тече і не лишає слідів на одязі
Евгений, добрий день. Ми вдячні Вам за такий приємний відгук. А для захисту шкіри тіла розгляньте Anthelios сонцезахисний ультралегкий спрей для шкіри обличчя та тіла з дуже високим ступенем захисту SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Приємного досвіду використання!
- Кристина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всегда покупаю его на лето и весну. Очень удобный в использовании. Я использую данный спрей для обновления защиты от солнца в течении дня, а не как основной.
- Переваги:
- Удобный, не дорогой
- Недоліки:
- Хватает меньше чем на месяц)
Кристина, вітаємо Вас. Дякуємо за позитивний відгук. Доповніть Ваш догляд за шкірою обличчя і тіла термальною водою від бренду La Roche-Posay. Засіб чудово пом’якшує та зволожує епідерміс, усуває відчуття дискомфорту, спричинене зовнішніми факторами та знімає набряки. Продукт підходить для дітей і дорослих. Бажаємо краси!
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляю вже вдруге-рекомендував дерматолог після видалення сонячних кератом на обличчі
- Переваги:
- Легке нанесення,немає відчуття "важкості" га обличчі, дуже надійний захист від сонця
- Недоліки:
Раді Вас вітати, Тетяна. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Дуже важливо відновлювати сонцезахисний засіб протягом дня кожні 2-3 години та дотримуватися безпечного часу перебування на сонці. Доповніть Ваш щоденний догляд за шкірою обличчя і тіла продуктом La Roche-Posay Thermal Water. Термальна вода миттєво зволожує і пом'якшує шкіру, зменшує почервоніння, заспокоює і захищає шкіру, має антиоксидантний ефект. Засіб заспокоює шкіру після засмаги, зменшує свербіж і роздратування та доглядає за шкірою всієї родини. Бажаємо здоров'я та краси Вашій шкірі!
- Лена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обожаю данную торговую марку, отличная солнцезащитная линия, со своими функциями справляется замечательно, учитывая то, что у меня кожа склонна к гиперпигментации
- Переваги:
- Суппер защита от солнца
Олена, раді Вас вітати. Дякуємо за чудовий відгук та довіру. Для нас цінно, що Ви обираєте бренд La Roche-Posay. Наносьте сонцезахисний засіб за 15-30 хвилин до виходу на вулицю і відновлюйте кожні 2-3 години. Дотримуйтесь безпечного часу перебування на сонці. Здоров’я та краси Вашій шкірі!
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобалося те, що такий захист від сонця дуже легко наносити: швидко розпилюєш на обличчя — і готово! Трохи не сподобалося те, що, коли розпилюєш, то краще не дихати, бо є відчуття, що вдихаєш пил. Має легкий приємний запах. Можу рекомендувати.
- Переваги:
- Зручний у використанні.
- Недоліки:
- Немає недоліків.
Валерія, раді вітати. Дякуємо Вам за чудовий відгук та довіру. Догляд за шкірою з SPF необхідний не лише влітку, а й протягом усього року. Потужне поєднання УФ-фільтрів та антиоксидантів у складі флюїду виходить за рамки широкого спектру захисту від UVA- та UVB-променів, захищаючи від впливу інших подразників шкіри, таких як інфрачервоне А-випромінювання та забруднення довкілля. При виборі щоденного догляду, який буде поєднувати сонцезахисні та зволожувальні властивості, рекомендуємо звернути увагу на Hydraphase UV Intense Legere інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя SPF20. Бажаємо краси та здоров'я Вашій шкірі!
- НелліВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це дуже класний засіб, реально раджу, тим більш, не провтикайте, поки акція! Я маю такий самий тільки у вигляді крему, привозила з ЄС. Матує, швидко впитується. Ідеально захищає шкіру обличчя, яка схильна до жирності.
- Переваги:
- Дуже крутий продукт
Неллі, добрий день. Ми дуже раді, що Ви знайшли ефективний засіб для краси Вашої шкіри. Забезпечуйте щоденний заряд зволоження шкіри за допомогою Hydraphase HA Legere інтенсивного зволожувального крему для нормальної та комбінованої шкіри. Оновлена формула містить два види гіалуронової кислоти для глибокого зволоження шкіри. Бажаємо Вам приємного використання!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якби його можна було пирскати на лице так само як і вашу термальну воду - не задихаючись - то це був би мабуть самий топовий продукт ,а так воня як бабусин дезодорант ...вибачте за таку відвертість але маєте прийняти критику і зробити з цим щось ))
Сам спрей дієвий та добре заспокоює шкіру на протязі усього дня,а вмене дуже чутлива шкіра та красніє від будьяких факторів та кремів але не від цього спрею лише на першій хвилині від механічного тертя рук о шкіру обличчя ,як би не треба було розтирати як термальну воду то взагалі було б шикарно .Дуже відчутний захист в порівнянні коли сонце пече незахищену шкіру рук а шкіра обличчя не відчуває це і не красніє .Також шкіра не жирніє майже весь день ,без нього на сонці в жару вже через пару годин шкіра жирна та зудить.
Наступного разу хочу взяти гель-крем La Roche-Posay Anthelios Oil Correct який так само для жирної шкіри .- Переваги:
- компактний ,дієвий,заспокійливий на протязі усього дня .
- Недоліки:
- неможливо пшикати на лице з откритими очима ,та дихати при цьому )
Владислав, доброго дня. Дякуємо Вам за відгук. Для комфортного використання засобу розпилюйте його протягом 3 секунд на відстані 15-20 см. Обов'язково закривайте очі та рот під час розпилювання, не вдихайте, перед нанесенням гарно стряхніть балон. Після розпилювання витріть серветкою надлишки засобу з очей та роту. Поріг сприйняття та оцінка інтенсивності запахів дуже індивідуальна річ. Аромат засобу формується активними інгредієнтами у складі для ефективної формули продукту. Сподіваємось, це не завадить Вам, сповна, насолодитись результатом від використання продукту, тому що засіб не містить парфумованих складових, а аромат від інгредієнтів швидко вивітрюється. В якості додаткового догляду за чутливою шкірою використовуйте тканинну маску для схильної до алергії шкіри Toleriane Ultra Dermallergo Sterile Hydrating Mask. Бажаємо гарного дня!
- Владислав
Представник постачальника - результатом задоволений,дякую )
Вітаємо, Владислав. Щиро вдячні за відгук, цінуємо Вас. Чудово, що продукт добре впорався із завданням і сподобався Вам. Бажаємо сонячного настрою!
- Владислав З***Продавець: Rozetka
Брала в аптеке,супер спрей, защищает хоро, матирует лицо, немного подчеркивает пушок на лице.
- Переваги:
- Высокая защита, матирует лицо, не комедогенен
- Недоліки:
Владислав, добрий день. Дякуємо Вам за чудовий відгук. Ввечері обов'язково очищайте шкіру від залишків сонцезахисного засобу, а також пилу, що осідає на поверхні шкіри. Від того, наскільки правильним і ретельним буде очищення, залежить стан шкіри та її готовність до наступних етапів. Обирайте для щоденного використання міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя з гами Physiological Cleancers. Бажаємо приємного використання!
- Лілія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легкий у використанні, не відчувається на лиці. Наносила його часто влітку, шкіра не згоріла на прямому сонці.
Лілія, вітаємо. Щиро вдячні за відгук. Щоб максимально задовольнити потреби Вашої шкіри обличчя, рекомендуємо звернути увагу на Liftactiv Collagen Specialist сироватку з ко-бондинг технологією для корекції 16 ознак старіння шкіри обличчя від бренду Vichy. Засіб зменшує видимість зморшок та ліній зневоднення, підвищує міцність і пружність шкіри, повертає тонус і покращує її бар’єрну функцію. До складу сироватки входять рекомбінантний колаген, ніацинамід та hepes. Бажаємо Вам молодості та краси!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
Олександр, добрий день. Дякуємо за зворотний зв'язок. Після тривалого перебування на сонці, радимо відновлювати рівень вологи в епідермісі, за допомогою Lipikar Lait ліпідовідновлювального засобу для сухої та дуже сухої шкіри тіла немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche-Posay. Завдяки легкій текстурі, засіб дуже швидко поглинається, моментально позбавляючи шкіру від дискомфортних відчуттів стягнутості та сухості. Продукт відновлює пошкоджений й ослаблений захисний бар'єр, підвищуючи стійкість шкірного покриву до різних бактеріальних інфекцій, вітру і жорсткої води, а також до інших зовнішніх подразників. Бажаємо здоров'я та краси!
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий засіб! Дуже зручно брати з собою, легке застосування, не залишає плівки та білих слідів. Буду купувати ще
- Переваги:
- Зручне пакування
- Недоліки:
Леся, вітаємо. Дякуємо за позитивний відгук та довіру. Гама засобів Anthelios має доглядові продукти й для шкіри тіла, які дбайливо захищають епідерміс від впливу UVA- та UVB- променів. Тому, щиро радимо обрати свій засіб враховуючи зручний формат, текстуру та об'єм для збереження здоров'я епідермісу. Бажаємо гарного дня!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий спрей. Маленький подаруночок, дуже приємно
Доставка як завжди на висоті- Представник постачальника
Оксана, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук. Дозвольте познайомити Вас з новинкою бренду La Roche-Posay, яка здатна протидіяти гіперпігментації — це Mela B3 Serum інтенсивна сироватка-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі. Вже після двох тижнів регулярного використання видимість, колір та кількість пігментних плям зменшується, а текстура епідермісу обличчя виглядає рівною. Сироватка-концентрат підходить для щоденного використання двічі на добу: зранку та ввечері. Щиро радимо спробувати та бажаємо гарного дня!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже чудовий засіб
- Переваги:
- Зручно наносити
- Недоліки:
Олена, раді вітати. Щиро дякуємо за коментар. Для додаткового комфорту шкіри протягом дня розпилюйте термальну воду від бренду La Roche-Posay. Унікальне поєднання мінеральних солей та мікроелементів надає засобу науково доведені антиоксидантні, пом'якшувальні та заспокійливі властивості. Використовувати настільки часто, наскільки це необхідно, для догляду за шкірою, навіть найчутливішою. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вперше скористалася вашою доставкою і магазином.Товар прийшов швидко та ще й з подарунком (крем для обличчя,після перебування на сонці),Дуже приємно, дякую вам
- Переваги:
- Спрей
- Недоліки:
Оксана, добрий день. Ми дякуємо за відгук. Зверніть увагу на Mela B3 Serum інтенсивну сироватку-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі від бренду La Roche-Posay. Засіб з інноваційною молекулою мелазил та ніацинамідом (вітамін В3) має тривалу ефективність у корекції проявів навіть стійких пігментних плям і в запобіганні їм. Сироватка-концентрат протестована на шкірі, схильній до появи пігментних плям, містить термальну воду La Roche-Posay. Продукт забезпечує високу ефективність проти пігментації, яка підтверджена клінічними дослідженнями. Бажаємо Вам молодості та краси!
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер, рекомендую
Євген, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук. Доповнюйте догляд очищенням для отримання найкращого результату. Продукти гами Effaclar бренду La Roche-Posay дбайливо видаляють бруд та надмірний себум залишаючи епідерміс та пори очищеними. Також, радимо обрати доглядові засоби з цієї гами, які допомагають коригувати та попереджати появу недосконалостей. Бажаємо гарного дня!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже купляла неодноразово. Дуже задоволена
Ірина, раді вітати. Дякуємо за відгук. Щодня використовуйте у рутині догляду зволожувальні засоби, які допоможуть зберегти наповнений вигляд шкіри. Зверніть увагу на продукти гами Hydraphase HA від бренду La Roche-Posay. Комплексно використовуйте крем для шкіри та засіб для зони навколо очей для досягнення кращого результату. Гарного дня!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спрей гарно лягає, сподобався
Наталія, добрий день. Дякуємо за позитивний відгук та довіру. Доповнюйте догляд очищенням для отримання найкращого результату. Продукти гами Effaclar бренду La Roche-Posay дбайливо видаляють бруд та надмірний себум залишаючи епідерміс та пори очищеними. Також, радимо обрати доглядові засоби з цієї гами, які допомагають коригувати та попереджати появу недосконалостей. Бажаємо гарного дня!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручне нанесення, приємний запах,в подарунок йшла косметичка
- Переваги:
- Можливість наносити на макіяж
- Недоліки:
- Великий розхід
Яна, вітаємо. Дякуємо за відгук. Доповніть Ваш догляд засобами для очищення від бренду La Roche-Posay з гами Physiological Cleancers, а саме: міцелярною пінкою для очищення чутливої шкіри обличчя та заспокійливим тоніком для чутливої шкіри обличчя, який допоможе відновити рівень pH епідермісу й підготувати його до нанесення основного догляду. Бажаємо чарівності!
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий засіб! На шкірі не відчувається. Солодкий, при потраплянні на губи.
Наталія, раді вітати. Дякуємо Вам за чудовий відгук та довіру. Догляд за шкірою з SPF необхідний не лише влітку, а й протягом усього року. При виборі щоденного догляду, який буде поєднувати сонцезахисні та зволожувальні властивості, рекомендуємо звернути увагу на Hydraphase UV Intense Legere інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя SPF20. Бажаємо краси та здоров'я Вашій шкірі!
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка
Не люблю кремы, но быстро обгораю на солнце. Этот спрей посоветовала девушка, доволен. Не липкий, не жирный, нет белого следа. На море наношу поверх обычного солнцезащитного крема. Запах нейтральный. Беду второй раз.- Недоліки:
- быстрый расход
- Представитель поставщика
Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда La Roche-Posay и Ваш отзыв. Перед нанесением средства рекомендуем деликатно очистить и протонизировать кожу продуктами из гаммы Physiological Cleancers. Солнцезащитное средство рекомендуем наносить за 30 минут до выхода на улицу и возобновлять каждые 2-3 часа. Соблюдайте безопасное время нахождения на солнце, а также после наносите Posthelios восстанавливающее средство для кожи после пребывания на солнце. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!
- Евгений
скажите, когда будут зачислены бонусы? только сегодня активировал этот бонусный счет, не знал что это надо делать. там ничего нет.
- Ігор
Бонусні гривні нараховуються відразу після оформлення замовлення й можуть бути використані для купівлі на 26-й день після виконання замовлення. До цього часу вони неактивні й використати їх для купівлі неможливо.
Докладніше: посилання
- Лагодюк е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
обожаю этот спрей.лёгкий, эффективный. удобно брать с собой
- Переваги:
- приятный подарок в виде сумки
- Представитель поставщика
- Катерина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класний сонцезахист. Дуже зручно поновлювати на обличчі не потрібно нічого втирати а просто пшик-пшик і готово)) Можна помістити навіть у найменшій сумочці. А ще не залишає білих слідів на обличчі. Однозначно буду замовляти ще і це 10 з 10.
- Переваги:
- Зручне використання бо у вигляді спрея
- Недоліки:
Катерина, раді вітати. Дякуємо за коментар. Очищення є найважливішим підготовчим етапом для подальшого догляду. Зверніть Вашу увагу на Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії та Toleriane заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Бажаємо Вам чарівності!
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шикарний спф у формі спрею. Різні пробувала, цей просто 10/10! Взагалі не відчувається, можна наносити на обличчя, на тіло та навіть на мейк. Не залишає ніяких слідів. Супер легкий. Із мінусів зараз дезодоранту, але швидко вивітрюється та те, що обʼєм невеликий. Але для мене це незначні нюанси відносно якості продукту
- Переваги:
- Не залишає слідів, взагалі не відчувається, можна наносити навіть на макіяж
- Недоліки:
- Аромат дезодоранту перші хвилини та невеликий обʼєм, але це дрібниці
Раді вітати, Анастасия. Дякуємо за відгук. Аромат засобу формують активні інгредієнти, які входять до складу. Поріг сприйняття та оцінка інтенсивності запаху дуже індивідуальна річ. Віримо, це не завадить Вам, повною мірою насолодитись результатом від використання засобу. Рекомендуємо попередньо очищати шкіру засобами з гами Physiological Cleancers бренду La Roche-Posay: міцелярною пінкою для очищення чутливої шкіри обличчя та заспокійливим тоніком для чутливої шкіри обличчя. Бажаємо чудового настрою!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легкий спрей для оновлення сонцезахисту. Наношу на руку і розподіляю по обличчю. Влітку завжди в сумочці
- Переваги:
- Невагомий
Олена, добрий день. Щиро дякуємо за довіру до La Roche-Posay. Нам приємно, що наші засоби стали частиною Вашого догляду. Рекомендуємо звернути увагу на очищувальні продукти з гами Toleriane, які делікатно видаляють забруднення та дарують шкірі комфорт. Нехай Ваш догляд завжди приносить тільки задоволення!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень довольна. Ещё подарок очень в тему получила. Спасибо
- Переваги:
- Всё
- Недоліки:
- Не обнаружила
Ольга, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за коментар. Для збереження молодості й краси епідермісу обличчя рекомендуємо звернути увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche - Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу обличчя приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На лето на лицо очень хорошая защита, да это спф 50 и нужно быть готовым что будет блеск и жирность, но а кто видел чтоб спф был не таким. Сам продукт очень классный за счёт дозатора спрей, нет контакта рук с лицом очень хорошо распыляет, и защищает. Защиту проверила когда нанесла на тело и пропустила небольшой участок результат был на лицо, загорела кожа в том месте где не нанесла
- Переваги:
- Выполняет свою функцию
- Недоліки:
Татьяна, добрий день. Дякуємо за чудовий відгук. Ввечері забезпечуйте надійне очищення обличчя від пилу, макіяжу та сонцезахисного продукту, що залишаються на епідермісі протягом усього дня. Рекомендуємо спробувати засоби з гами Physiological Cleancers від бренду La Roche-Posay. Гарного дня!
- ТатьянаПродавець: Rozetka
Покупала не тут. Но это супер вещь. Используются только для лица, шеи и декольте в течение дня. Не очень экономный, но супер удобный. Утром наношу на лицо спф всегда. Но все знают, что через 3-4 часа его необходимо обновлять. Но если на лице мейк, это не всегда удобно. Так вот его можно распылять поверх мейкапа. Ложится тонкой вуалью, не жирнит. Только на ресницы не брызгайте) бутылочка под любую сумочку, ну почти)
- Переваги:
- Удобно, рабочий продукт
- Недоліки:
- Только цена
- Представитель поставщика
Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда La Roche-Posay и Ваш отзыв. Перед нанесением средства рекомендуем деликатно очистить и протонизировать кожу продуктами из гаммы Physiological Ceancers. Солнцезащитное средство рекомендуем наносить за 30 минут до выхода на улицу и возобновлять каждые 2-3 часа. Соблюдайте безопасное время нахождения на солнце. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!
- Іванна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спрей хороший, легко наноситься, слідів не залишає на обличчі. Баночку зручно брати з собою
- Переваги:
- Зручний
Іванна, добрий день. Дякуємо за довіру здоров'я своєї шкіри. Бренд La Roche-Posay має велику кількість гамм, засоби з яких розроблені для наповнення шкіри вологою. Це допомагає їй підтримувати рівень гідратації що, безпосередньо, впливає на пружність та сяйво епідермісу. Тому, щиро радимо додатково розглянути продукти бренду з таких гам, як Hydraphase, Hyalu B5 та Toleriane. Бажаємо здоров'я!
- Наталия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний і зручний спф, дякую за сумку в подарунок
Наталия, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за коментар. З віком шкіра обличчя втрачає пружність, але правильний догляд допоможе підтримати її тонус та еластичність. Зверніть увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche-Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!