Відгуки покупців про Рюкзак жіночий з натуральної шкіри 11 л вміщує формат А4 Laras K1011085 Чорний (ROZ6206113720)
Є в наявності
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже не приємно що почали економить на якості рюкзака. Наплічні лямки зроблені з тканини, що не відповідає заявленому на сайті і рюкзак має дешевий вигляд. Мені він давно подобався, але жалкую що купила.
- Недоліки:
- Наплічні лямки з тканини
Доброго дня. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю.
Бажаємо гарних покупок.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дякую! Рюкзак мені дуже подобається. Якісна річ, шкіра м'яка, прослужить він мені довго! Повністю відповідає характеристиці, зручний та стильний.
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дизайн гарний , але запах жахливий пліснявою чи фарбою.Лежить на балконі вивітрюється, якщо за два дні не виветриться , буду повертати .
- Переваги:
- Гарний дизайн
- Недоліки:
- Запах
Доброго дня. Дякуємо за надану інформацію. Зі складною сітуацією в країні доставка товару набагато збільшується, тому деякий товар набуває запаху. Ми вибачаємось і готові зробити все щоб наші клієнти залишились задоволені. Тому ви можете обміняти чи повернути товар впродовж місяця, якщо є запах.
Наш клієнтській відділ намагається швидко вирішити всі питання наших клієнтів.
Бажаємо гарних покупок.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не воняє, а пахне шкірою натуральною. Якість відмінна на ці хроші, м'якенький та легенький.
- Переваги:
- Натуральна шкіра
- Недоліки:
Доброго дня. Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Бажаємо приємного користування.
- вячеслав б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже гарний рюкзак. Качествений. Дочці дуже сподобався. Дякую за товар.
- Переваги:
- Кожа
- АсяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший рюкзак, мягкие шлейки.
Сильный запах не обнаружен.- Переваги:
- Текстура, качество
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Ярослав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пошив, підкладка, пролито гарно шлейки, усе класно. Єдине на балконі до тижня лежав запах свіжо-крашеної шкіри.
- Дубченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рюкзак дуже сподобався. Нормальный, повномірний, А4 влізе. На рахунок запаху - звичайний запах шкіри після замкненого простору (рюкзак знаходиться в пакеті і зберігається, зрозуміло, не на повітрі). Запах вивітрився за 3-4 години на протягу. А ціна/шкіра - взагалі без коментів). Дякую, Розетка!
- Переваги:
- Крокодильчик, шкіра
- Недоліки:
- Запах
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Запах дійсно був 3 дні. Провітрювала на вулиці. Вмісткий. На фото виглядає більш блискучим, насправді матовий.
- Переваги:
- Легкий! Вмісткий
- Недоліки:
- Запах
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рюкзак класний! Натуральна шкіра. Якість відмінна. Запаху крім шкіряного, нема ніякого. Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна та якість
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший рюкзак,кстате запаха не оказалось как многие писали
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
При получении запах не услышали. Сейчас воняет по всей квартире. Затхлый запах кожи. Дешевые замки. В некоторых местах видно клей. Отправил назад в Розетку. Стоимость отправки 90 грн. Жду результат. Очень разочарован.
- Переваги:
- Недоліки:
- Дикая вонь! Дешевые замки.
- AnnaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Запах просто ужас((( даже ВОНЬ ((( и не проходит...
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- ВОНЬ НЕРЕАЛЬНАЯ
- Таня
На балконе попробуйте выветрить.
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Качество отличное, но увы присутствует запах он очень резкий , к сожалению не могу носить
- Переваги:
- Касество
- Недоліки:
- Запах
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рюкзак хороший на вид и наощупь, но вот запах это что-то . Очень надеюсь что выветрится. Запах плесени.
- Переваги:
- Хорошо пошит
- Недоліки:
- Запах
- Oleksandr I***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Трохи має "запах"...
Трохи простенький... Гарно виглядає, лише в максимально заповненому стані...- Переваги:
- Шкіра
- Недоліки:
- ну досить посередній, по-якості...
- MariaПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
кожа мягкая, пошит хорошо, я довольна, бегаю с ним второй месяц
- Переваги:
- рюкзак очень понравился, красивый и легкий