Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Рюкзак жіночий з натуральної шкіри 7.5 л вміщує формат А4 Laras K10322 Чорний (ROZ6206113726)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Олеся З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зручний, місткий, немає запаху, шкіра

• Надія Р***

• Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Таня К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже гарний рюкзак з нат.шкіри, вмісткий, відповідає опису, має незначний запах натуральної шкіри, як будь-яка сумка з нат.шкіри. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Ціна, розмір, якість.
  • Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Підкладка розірвалась навіть місяця не пройшло. Запах не дуже приємний. За такі гроші, має бути якісніше. Не задоволена!!!!

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Підкладка розірвалась. Запах

Доброго дня. Дякуємо за надану інформацію. Зі складною сітуацією в країні доставка товару набагато збільшується, тому деякий товар набуває запаху. Ми вибачаємось і готові зробити все щоб наші клієнти залишились задоволені. Тому ви можете обміняти чи повернути товар якщо ви їм не користувалися впродовж місяця, якщо є запах.
      Наш клієнтській відділ намагається швидко вирішити всі питання наших клієнтів.
      Бажаємо гарних покупок.

• Ирина О***

Отличный рюкзак

Доброго дня. Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Бажаємо приємного користування.

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже зручний рюкзакПриємно вражена. Носиться чудово. Буде вже майже рік як я його придбала !

Недоліки:
    _

• Виктория Г***

Гарний рюкзак

Недоліки:
    Поки не виявила

• Віра Т***

Рюкзак хороший, компактний.
    Шкіра приємна на дотик.
    Акуратно прошитий усередині, якісні шви.

Переваги:
    Якісні матеріали як зовні так і всередині, гарно організований простір для речей.
    Недоліки:
    Лямки шкіряні довжиною тільки 20 см, далі тканина, а на ФОТО ВОНИ ПОВНІСТЮ ШКІРЯНІ. Відсутня частина фурнітури на задній кишені.

Доброго дня. Дякуємо за надану інформацію. Бажаємо приємного користування.
      З Повагою, Представник постачальника

• Лидия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Очень качественный, кожаный рюкзак, у меня не было никакого неприятного запаха,как пишут в комментариях ниже. Запах кожи. Единственное что он немного узковат, много всего не положишь. Я очень довольна, внешний вид супер, держит форму.

Переваги:
    Красивый, качественный рюкзак
  • Анна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

был запах, примерно за неделю полностью выветрился. Очень хорошо сделаны ручки, не будут отрываться. Подкладка тоже хорошего качества. Рекомендую к покупке

Переваги:
    красивый, вместительный рюкзак
    Недоліки:
    запах кожи
  • Таня К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Красивый, кожаный, вместительный, удобный, много карманов, шлейки не сползают с плеча,т.к. подкладка из ткани, а сверху кожа.

Переваги:
    Кожа, дизайн молодежный, вместительный.
    Недоліки:
    Неприятный запах выветрился за 2 недели.