Відгуки покупців про Ремінь чоловічий тканинний Laras vgen66 105 см Чорний (ROZ6300004329)
- АлёнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Сірий
Цена по акции приятно удивила. Купила для себя, так как нужен был простой на зиму. Очень удобный, всем довольна. Считаю его скорее унисекс, чем мужским.
- Переваги:
- качество, цена
- Саша Ш***Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний
Ремень отличного качества, смотрятся оригинально,не растягивается,легко регулируется размер пояса,гибкий и эластичный,доставка два дня.
- Переваги:
- Цена за хорошее качество
- Недоліки:
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Синій меланж
На шорты- огонь. Не плохо тянется.
- Переваги:
- Ненавязчивая расцветка
- Недоліки:
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Синій меланж
Быстрая доставка, приятная расцветка
- Переваги:
- Отлично тянется
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Обожаю такого плана эластичные ремни.
- Переваги:
- Цена, качество, функционал
- Недоліки:
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Темно-синій
Размер меряется от пряжки до конца ремня.
- Переваги:
- Хорошо тянется
- Недоліки:
- Я не нашёл
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Темно-синій
Цвет темно-синий, довольно широкий, в двое в лямку джинсов влазит плотно, выглядит хорошо, тянется, удобный, цена-качество
- Переваги:
- Хорошо смотрится, тянется, не врезается когда присаживаешься
- ЕленаПродавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Темно-оливковий
Купувала по акції ремінь іншого кольору.
Зручний, тягнеться, для джинсів в самий раз.- Переваги:
- Зручно
- Недоліки:
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Отличный ремень,покупаю на Розетке второй ремень по хорошей цене
- Переваги:
- Эластичный, хорошо тянется
- AndreyПродавець: Rozetka. Розмір: 108. Колір: Коричневий
качественный ремень за адекватную цену. мне нравится! рекомендую
- Переваги:
- цена, качество
- Недоліки:
- нету вроде бы
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний
Хорошо тянется, довольно красивый, выполнен из качественной ткани, не рвется со временем. Покупал такой раньше, служит до сих пор
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Нічне небо
Отличный ремень! Купила два сыновьям,остались довольные! Мягкий,не давит.
- Переваги:
- Одни плюсы
- Зинаида Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Синій
Качество отличное.Нет дырочек поэтому легко регулировать размер.Не линяет.Нет посторонних запахов.Отцу понравилось.Рекомендую
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Ремінь дуже гарний . Ще кращий , як я сподівалась . Ношу з задоволенням , дуже зручний . І виконаний акуратно . Рекомендую.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Темно-синій
Не смотря на то что резинка - внешне выглядит очень достойно и солидно.
На свадьбе отец жениха одолжил у меня этот запасной пояс и я понял что на нём он смотрелся не хуже моего кожанного.- Переваги:
- Универсальный размер, немного тянется, внешний вид очень даже.
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний
Хороший ремень, неплохо выглядит, насыщенный цвет, качественный материал, все сделано и прошито аккуратно. Удобно то, что прокалывать можно в любом месте. Покупкой доволен.
- Переваги:
- удобный, качественный
- Недоліки:
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Крутий, шукав собі в місті, так тканинного ніде не знайшов (нормального).
Взяв цей і задоволений.
Не потрібно колупати дирки для себе, так як сам худий, просто затягнув ремінь і засцібнув де підходить.
Рекомендую. - Евгений К***Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Базовый ремень на все случаи жизни) удобно, что это one size. Заказом полностью доволен.
- Переваги:
- Дешево, базовый аксессуар
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний
Крайне удобный ремень, теперь ношу только его
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 108. Колір: Коричневий
Супер для класичних штанів
- Переваги:
- Розтягується
- Недоліки:
- Не підходить для штанів монтажних
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний
За свои деньги топовый ! Только если вы не худенького иелосложения может быть коротковат
- Переваги:
- Цена/качество супер
- Недоліки:
- Нет недостатков
- Лариса В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний із сірим
Ці плетені реміні - найулюбленіші реміні моих хлопців, після шкіряних. Особливо влітку під шорти та капрі можна обрати різного кольору. Крім того, не треба заморочуватися з новими дірочками, коли погладшав або схуднув....
Ремінь досить міцно сшитий, рівненькі строчки, співвідношення ціна - якість на відмінно.- Переваги:
- Комфортний еластичний ремінь
- Недоліки:
- поки не знайшли
Відповідає
Доброго дня. Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Бажаємо приємного користування.
З Повагою, Представник постачальника.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Хороший ремінь, служить досі,все супер,рекомендую
- Переваги:
- Зручний
З Повагою, Представник постачальника.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Сподобався!
- Переваги:
- Зручний, охайний, виглядає гарно!
- Недоліки:
- Не має.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 108. Колір: Коричневий
Можу рекомендувати, сподобався ремінь, якість і вигляд на рівні, зручно що розтягується і застібнути можна в будь-якому місці.
Відповідає
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Очень удобный ремень
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Синій
Ремінь кращий ніж гадав. Брав до легких джинсів.
- Переваги:
- Ціна, якість
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Можна фіксувати в любому місці
- Женя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Чудовий товар, замовляю 2 раз уже
- Переваги:
- Якісний, на будь який розмір
- Недоліки:
- За рік може спортитися
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Гарно виглядає, розтягується зовсім трохи
- Переваги:
- Не врізається в тіло, за рахунок плетіння дірочки не потрібні
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний
Якість відмінна, мені подобається.
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Хороший ремень, для шорт отлично подошёл.
- Переваги:
- Растягивается
- Василь О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Синій меланж
Хороший молодіжний ремінь.
- Переваги:
- Еластичність
- Алёна М***Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Нічне небо
Очень классный. Мужу понравился. Эластичный, не давит в живот. Будем ещё покупать. Рекомендую.
- Переваги:
- Эластичный, не надо делать дырки.
- Недоліки:
- Мы не нашли.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний-меланж
Ремень очень сильно понравился. Растягивается, при этом не давит на живот. Не нужно делать новые дырки, как в обычных ремнях. Подгоняешь по размеру и закрываешь.
Всем рекомендую. Буду покупать ещё один такой.- Переваги:
- Растягивается, не давит. Не нужно делать новые дырки.
- Недоліки:
- Нет вообще.