- Дар'я В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Коричневий
Чудовий ремінь, виправдав мої очікування
- Переваги:
- Двосторонній, оптимальна довжина, шкіра
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний
Дуже зручний, красивий, стильний ремінь! Мені підійшов як під джинси так і під блузу:)) дякую )))
- Переваги:
- Цікавий дізайн
Відповідає
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Бежевий
Відповідає очікуванням, але, зауважте, розмір 105 см на талію 85 можна застебнути тільки на останній отвір.
- Переваги:
- Красива якісна річ
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Відповідає
Доброго дня. Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Бажаємо приємного користування.
З Повагою, Представник постачальника.
- Бандарюк Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Чорний
Все супер! Дуже сподобався ремінь
- Недоліки:
З Повагою, Представник постачальника.
- Наталья Г***Продавець: Rozetka. Розмір: 105. Колір: Коричневий
Не вдалося оцінити ремінь, бо його просто загубили у пункті видачі на вул.Ялтинській м.Київ. Вперше така неприємна ситуація з сервісом Розетки. Просила пошукати, бо прийду пізніше. А робітники чомусь зробили відмову. Це як розуміти?..
- Переваги:
- Не оценіла
Не відповідає
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.