Відгуки покупців про Гірлянда штора Роса хвойна лапа 600 LED 3х3 метри жовтий тепле світло світлодіодна штора гірлянда для дому вулиці новорічний святковий декор
Є в наявності
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина світлової частини гірлянди: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Жовтий
Чудово створю атмосферу
- Продавець SmatX
Вітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук. Ви абсолютно праві — тепле жовте світло цієї гірлянди створене саме для того, щоб наповнювати кімнату справжнім затишком і магією. Нехай ця чудова атмосфера дарує вам багато радісних та теплих вечорів!
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина світлової частини гірлянди: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Білий
Гарна гірлянда, гарне світло!
- Продавець SmatX
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Поліна Д***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина світлової частини гірлянди: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Білий
Гірлянда прикольна, розмір відповідає дійсності. Круто вписується в інтерʼєр та задає настрою!
- Продавець SmatX
- Данило Т***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина світлової частини гірлянди: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Жовтий
Неймовірна штора-гірлянда, якісна та круто виглядає!
- Продавець SmatX
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина світлової частини гірлянди: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Жовтий
Чудова гірлянда для створення новорічної магії! Форма "хвойна лапа" виглядає дуже ефектно і натурально, особливо у темряві.
- Продавець SmatX
Дякуємо, що обрали саме нас! Нехай товар приносить тільки користь і хороший настрій.