Відгуки покупців про Портативний заварник для чаю методом проливу LILAC 450 мл (HY009) (6941691239413)
Немає в наявності
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Вибухнув при зварюванні...
3 рази використання і все.- Переваги:
- Компактний, гарний
- Недоліки:
- Слабке скло, вибухнув
Дуже прикро, що сталася така ситуація. На жаль, зі складними скляними виробами таке трапляється. Ми приносимо наші вибачення і, хоча на вироби зі скла гарантія не росповсюджується, пропонуємо звернутися у техпідтримку Розетка для заміни товару.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
При заварюванні вибухнув в руках, хоч не в очі, вже добре
- Переваги:
- Встиг заварити разів 5-6
- Недоліки:
- Трішки небезпечно
Вітаємо, Олександре!
Дякуємо за відгук і фото. Дуже прикра ситуація.
Ми консультувалися з виробником з цього приводу. Скоріш за все причина у мікротріщині, що могла виникнути під час транспортування. Зі свого боку ми приносимо свої вибачення за незручності і пропонуємо Вам звернутися до техпідтримки "Розетка" для заміни товару. Складні скляні вироби доволі крихкі і, розуміючи це, ми завжди йдемо назустріч покупцеві у подібних випадках, пропонуючи заміну товару, або повернення коштів.
Вдалих Вам покупок!
Щасти!
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
На третьому заварюванні заварник вибухнув.
Не падав.- Переваги:
- Здається зручним
- Недоліки:
- Ненадійний
Добрий день, Максиме!
Дуже прикрий випадок. За роки роботи з даним товаром такого не траплялося. Але всяке буває зі складними технологічними скляними виробами. Нам би дуже допомогло, якби Ви прислали фото. Але, тим не менше, ми дуже піклуємося про наших покупців і, не зважаючи на те, що на скляні вироби не надається гарантія, замінимо заварник. Зверніться, будь ласка, з цього приводу до техпідтримки Розетка. Щасти Вам! І вдалих покупок!
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Все працює чудово
Вітаємо, пане Максиме!
Щиро дякуємо за відгук.
- Николай М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Все добре, але реальний об'єм заварника близько 250 мл., а ніяк не 450. Я повівся на об'єм. та в реальності такого об'єму можна купити дешевше.
- Переваги:
- Поки не виявив
- Недоліки:
- Об'єм не відповідає опису
Добрий день, шановний пане Миколо!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що придбаний Вами продукт не виправдав Ваших очікувань.
Мусимо зазначити, що, як правило, виробник вказує загальний об'єм продукту, з його нижньою і верхньою частинами. У даному випадку ємність повністю заповнених верхньої і нижньої частини складає 480мл.
На практиці, Ви можете приготувати біля 300мл напою заповнюючи нижню частину до різьби.
Дякуємо Вам, що звернули на це увагу. Ми обов'язково відкорегуємо цей нюанс в описі. Думаю, Ви знаєте, що якщо товар з якихось причин Вас не задовольнив, можна повернути його продавцеві протягом 14 днів.
Що стосується вартості, так є подібні товари дешевше, але то вже тема іншої розмови.
Ще раз дякуємо за відгук.
Щасти Вам! - Николай М***
Так от в тому і справа, якщо порахувати ще і простір між стінками - то можна і літру об'єму вказати, але ж той простір не використовується. Тому було б не погано вказувати реальний користний об'єм, а не можливості заповнення. От як ви собі уявляєте наповнити верхню і нижню частину, а потім з'днати? Це все теорія, а людям цікава практика. Вказуйте просто правдиву інформацію.
Який сенс повертати, якщо я його вже використав. - Представник постачальника
Шановний пане Миколо,
Дякуємо за відповідь.
Реальний корисний об'єм вказаний в описі на сторінці товару-
"...портативний скляний заварник-інфюзер з подвійною колбою-термосом. складається з двох частин, нижньої (з подвійною колбою) і верхньої, в якій відбувається заварювання чаю. для приготування напою, у нижню частину заливається окріп (прибл. 240 мл), а у верхню кладеться необхідна кількість чайного листа. обидві частини з'єднуються і т.д..."
Всього Вам найкращого!
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Все хорошо
Вітаємо!
Дякуємо за відгук.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Тріснуло скло на наступний після покупки день, коли відкручувала кришечку. Не встигла використати навіть.
Вітаємо, Оксано!
Оскільки це виглядає, як дефект виробництва, зверніться, будь ласка, до Розетки. Товар Вам поміняють.
Дякуємо за відгук і фото.
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Сам по себе заварник очень удобный, единственный минус- он разбился просто перевернувшись на столе, не прожив и недели
- Переваги:
- Удобно заваривать
- Недоліки:
- Не качественный материал, хрупкий
Шановний Артеме,
Дуже прикро, що Ваш заварник розбився.
На жаль, двошарове скло-матеріал доволі крихкий.
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Товар класний, все як в описі. Приїхав цілий)
- Переваги:
- Хороший заварник
- Недоліки:
- Не повернула Розетка різницю коштів! Це дуже не приємно. Чат бот допомогти не може, співробітники теж .... Ось так.