Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Зубна щітка для зубів і ясен Lindo 2 шт Зелена (8850217400726)

Оцінка користувачів 3.7/5
  • Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Малиновий

Класна щітка, дитині сподобалася. До того ж, довелося нею чухати ясна, бо мучають зуби, а від гризунів дитина відмовилася. Малюк задоволений, тому рекомендую

• Представник бренду

Дякуємо за відгук !

• Ирина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Ребенку понравилось, пока пользуемся масажлром для десен где лежит зубик. Рекомендую.

Переваги:
    Полезный аксессуар когда зубки лезут
    Недоліки:
    Не нашли.
  • Катерина С***

Якість щіток бажає кращого, резина дуже тверда і не еластична, дитині навіть не давала, адже замовляла для того, щоб дитинка масажувала ясна при прорізуванні зубів.
    Дуже засмучена гроші на вітер…

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Жахлива якість
  • Наталя Ж***

Щітки-гризунці гарної якості.

З мого боку, цей девайс дуже подобається і є тільки 1 питання "де ж ви були раніше?".
    Для дітей раннього віку, які тільки заходять в зубний період, має чудово підійти.

З боку моєї дитини, ще звикає.
    В мене дівчинка вже 2 років. За рік розгризла більше 10 сосок (користуємся авент, вони наче міцні, але їй наче на 1 кусь), зубні щітки теж розжовує... Але до цих прорізувачів ще не звикла. І вау ефекта теж, на жаль, не було - можливо, тому, що вона вже старша. І ще бачу 1 причину в тому, що резина, якою покриті голівки цих щіточок, дуже тверда.

Загалом я оцінюю дані прорізувачі на 5, конструктивно та ергономічно вони відповідають усім заявленим характеристикам. А з боку дітей оцінка може відрізнятися =)

Переваги:
    яскравий дизайн
    міцний пластик
    обмежувач
    різні форми
    легко мити та стерилізувати
    Недоліки:
    - дуже тверда резина
    - старша дитинка може легко зняти обмежувач
  • Виктория Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Дитині подобається, під час прорізування зубів дуже виручає, інші Гризунці такого ефекту не дають. Беру всюди з собою, рекомендую спробувати.

Переваги:
    Виконує свої функціі
    Недоліки:
    Не виявила
  • Таня
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Взагалі не зрозуміла цього товару. Головки шіток зроблені із жорсткої резини - ніби пластмаси. Ніякої функції не виконують

Недоліки:
    Дуже жорсткі
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Я очень довольна покупкой, ребенок тоже, сразу грызет две щеточки с двух рук))) Малышке уже 1,2 использует как прорезыватели и почистить зубки, хотя на пачке указан возраст меньше. Длина самой щетки почти 13 см.

Переваги:
    Яркие, удобные, есть защитное кольцо
  • Анна К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій

Купувала в аптеці, шкода що не прочла відгуки тут раніше
    Жорстка навіть для дорослого, не кажучи вже про дитину

Недоліки:
    Жорсткі.
  • Валентина К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Синій

Очень классная щётка. Ребёнку нравится. Благодаря ограничителю можно оставлять без присмотра.

Переваги:
    Удобная щётка с ограничителем
  • Ольга Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Щетки больше похожи не на силикон, а на резину, Достаточно жесткие, что немного смутило.
    Грызем под присмотром, потому как часто ограничитель малую бесит, и она разворачивает их пластиковым концом к себе - а там никаких ограничителей нет