Відгуки покупців про Жіночі домашні капці-чобітки утеплені з хутром з закритим носком Lion XRY-55 mix 36/37 Рожеві (ROZ6501001250)
Знято з виробництва
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 41
Завіси не ті тапки прийшли що на фото . Дуже не приємно. Я їх забрала бо мені потрібно було. Не рекомендую.
- Переваги:
- Нуль переваг
- Недоліки:
- Не ті тапки що на фото
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Прийшла інша, значно дешевша модель по цінах в розетці.
- Даша
тобто? є фото штрихкода?
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Також прислали не ту модель, довелося відмовитися.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Прислали зовсім не ту модель
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Кристина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 41
Дуже теплі!
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність розміру
Відповідає
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 37
Дуже теплі і дууууже объемні :) на широку ногу і високий підйом підійдуть. Не маломірять. Підошва пришита, ниточки тоненькі, але таки пришита. Верх - не зовсім плащівка, скоріш це можна назвати тонким шкірозамінником. Якщо в хаті холодно, то норм) побачимо, як довго протримаються)
- Переваги:
- Теплі, комфортні
- Недоліки:
- Завищена ціна
- Анна Б***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 39
Прийшла зовсім інша модель, відмовилась при отриманні…
- ОльгаПродавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 39
Відправили іншу модель
- Тетяна М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Відправили іншу модель,не таку як я замовляла!!
- Юлия П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Приїхала абсолютно інша модель взуття! Продавець мабуть вважає, що мені більше немає куди час витратити...
- Даша
а що саме приїхало? є фото?