Відгуки покупців про Миша Logitech G502 X Lightspeed Wireless Black (910-006180)
- AI аналіз відгуків82 відгуки: 68% позитивні, 19% негативні, 13% нейтральніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Александра З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
в цілому мені дуже подобалась мишка і не було претензій, але через 2 роки, в умовах гарного користування (мишка не падала і в цілому бережливе було відношення), вона почала глючити та просто перестала працювати. Після довгого не користування нею, починає знов працуювати справно, а потім в неочікуванний момент знов не працює. За ремонт ніхто не береться, бо плаваючі вимкнення.
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не раджу до купівлі за ці гроші - пластик дешевий, вага дуже легка. В порівнянні з MX Master відчувається як китайська підробка.
- Переваги:
- Багатофункціональна, є софт під налаштування, відносно зручна для великої долоні
- Недоліки:
- Легка, матеріал відчувається дешевим
- Jamms
Вага дуже легка ? Це ігрова миша. Вона має бути легкою . А щодо матеріалу, то нормальний пластик кращий за резину, що за пару років сходить і починає липнути , як і софт-тач. Не несіть нісенітницю. Доречі МХ4 також нарешті перейшли на жорсткий пластик майже повністю , хоча ще дещо залишили щоб стиралось і купували нову )
- Миша Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Суперська мишка
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хорошая удобная мышь, удобно в руке сидит. Бывает слетает прицел во время игры, а так норм))
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Непогана мишка, але ghub працює дуже криво, сподіваюсь виправлять додаток бо це жах, купити мишку і не використовувати її на 100% бо компанія забила на додаток, або спеціально так зробила щоб додаток був кривим, , хто зна
- Переваги:
- Комфортно лежить в руці, 2.4 гГц підключення
- Недоліки:
- Дуже гучні клавіші, неприємно тріскає колесо миші, дуже погане ПЗ,(Engine от SteelSeries, набагато зручніше і працює будь де)
- Артем Ф***
GHUB не пофіксять, бо якби хотіли - зробили б це ще років 5 тому. Тому раджу один раз налаштувати все, що треба, перенести налаштування на вбудовану пам'ять миші і закрити GHUB раз і назавжди. Також в них є утіліта Onboard Memory Manager - якраз для роботи пристроїв в автономному режимі - без ghub, дуже раджу.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все супер, користуюсь вже пів року, працює ідеально, можливість налаштування та збереження присетів, крутий пластик, удобно сидить у руці (для мого хватку)... Супер як для ігор так і для роботи в офіс програмах, функція суперскролінгу реально крута для великих документів та текстів!!! Мишкою задоволений.
- Переваги:
- Все влаштовує
- Недоліки:
- Хотілось б змінні накладки знизу
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Брав подарунок для сина. йому сподобалася, є нюанс по колесу скролінгу - його просто немає можливості відкалібрувати.
- Переваги:
- Син задоволений
- Недоліки:
- є момент з колесом прокрутки
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Колосеко шумит ужасно, как будто за 300 грн мышка с супермаркета, пластик не качественный, присутствует люфт на колоске в лево и в право, ну и шумное страшно, пкм и лкм за эти деньги шумит безбожно, завышенная цена и качество ужас.
- Переваги:
- Аккумуляторная мышь
- Недоліки:
- Выше описал, колесо , шум , пластик
- Світлана К***
Це не люфт, це кліки у ліво та право)))
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Певне найкраща миша що в мене була. Зручна, класно виглядає, гнучка в налаштуваннях, батарею заряджаю раз в місяць, правда граю не так щоб й багато, життя таке :( Але ж не миша тут виновата, пра?
- Переваги:
- Сидить в руці (навіть я б сказав, лежить!), непоганий софт, батарея
- Недоліки:
- Довелось купляти даний ензепляр всім домашнім ігроманам
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
приїхала швидко. працює. гарна мишка
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купувала як подарунок 19.12.2024р.зломалась - не пройшов і рік.Повертають кошти,ремонту не підлягає.за таку суму вона того не варта.не рекомендую
- Данило Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За таку ціну воно цього не варте
- Переваги:
- Дуже зручна миша, котра довго живе й нею приємно користуватися
- Недоліки:
- Розлазиться в руках; Кривеньке ПЗ; Незручна більшість додаткових кнопок
- Jamms
поки не затер постав наліпки , або гріпи просто . і все буде ок
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова миша. Після майже 20 років (з 2007) використання G9 (потім G9X) думав, що звикнути до іншої форми буде тяжко. Але звик за декілька годин. Вона є зручна, легка (легша за G9), але не занадто легка - відчувається, що щось тримаєш в руці. Для моєї руки (18 см) майже ідеально підіходить для хвату долонею. Всі клавіші гарно попадають під пальці, клавіша "снайпер" абсолютно не заважає (багато хто на це жалівся), хибних спрацювань немає. Софт не ставив, оскільки дуже багато негативних відгуків + є досвід поганої роботи старого софта під G9. Тому одразу поставив Memory Manager (чи якось подібно), налаштував все, що потрібно (окрім макросів - бо не користуюсь) і з задоволенням використовую. Не дуже подобається звук при кліку основних клавіш - він якийсь занадто гучний і занадто металевий, у омронівських перемикачів звук тихіший і приємніший, але мені на це абсолютно все-рівно, може лише викликати проблеми, якщо використовувати у кімнаті, де сидить ще хтось. Також колесико не сподобалось, його зробили суттєво легшим і тепер запустити безконечний скрол або крутнути з великим прискоренням - проблематичніше, ніж було на старіших моделях з тяжким металевим колесиком. Дуже швидка зарядка. Про розрядку поки не скажу, але тиждень тому зарядив до 100%, працює 4-8 годин в день, поки не розрядилась. Жодних посмикувань, довгого пробудження і аналогічних улюблених глюків безпровідних мишей не спостерігав.
- Переваги:
- Довго писати, їх багато
- Недоліки:
- Занадто гучний і не дуже приємний звук кліка основних клавіш, занадто легеньке колесико
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Быстро разряжается. Скучные темы.
- Переваги:
- Обычная.
- Недоліки:
- Быстро разряжается
- Данило С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже зручна миша із потужним акумулятором, проте присутні баги та недоліки у софті: немає індикатору заряду, якщо не запускати фірмовий софт, який одразу ж намагається синхронізуватися із Discord, та вимагає бачити всі твої чутливі дані, як якийсь шпигунський софт.
Також, якщо під час роботи відключити USB-адаптер, та підключити мишу через кабель, миша перестає клікати, можна лише рухати курсором, і лікується це лише перезавантаженням.- Переваги:
- Ергономічна форма, приємні перемикачі та функція безкінечного скроллу, батарея на 110-120 годин роботи.
- Недоліки:
- Настирливий та незручний софт, лізе в приватність та не дуже ефективно допомагає кастомізувати кнопки.
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Зручна, велика, infinity scrol, однією мишкою можу мутитись в Discord (весь звук або тільки мікрофон), запускати трансляцію через OBS/Запис, купа можливостей для макросів, КАЙФУЮ ВІД АПАРАТУ
- Переваги:
- Багато кнопок
- Недоліки:
- Для когось снайперська кнопка )
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все подобається окрім бісячого деренчливого коліщатка та, саме головне, того що велика бокова кнопка заради якої я і поміняв свою G602 не призначається в налаштуваннях ігор(а також в налаштуваннях софту самої миші). Ігри( шутери в ті що я граю) її взагалі не бачать. Ну якщо прискіпуватись то ще не подобається дуже туга кнопка скрола - не кожна дівчина натисне.
- Переваги:
- Зручна(ергономічна), гарна, пишуть що якісна.
- Недоліки:
- Залочена кнопка під великий палець, тугий клік скрола та брязкіт усієї мишки при його прокручуванні.
- Артур Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Купил приехал домой начал проверять все супер! 25600 DPI (скорость мышки по экрану) разные кнопки так скажем перешел с обычных )) а также прикольно кнопка для колесика мишки можно быстро крутить и даже расслабляет )
- Переваги:
- 25600 DPI, сенсор Hero, разные кнопки
- Недоліки:
- Не нашёл
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Найгірше що можна купити в цій ціновій категорії. Стабільність підключення - просто жах. Тобто наче все норм, працює, а потім ведкш мишею в право чи в ліво, а курсор стоїть на місці як вкопаний... Проходить секунда - знову працює. А це ж, я вам нагадати хочу, геймерська миша за 120 вічно зелених! Не було такого навіть з дешевими A4tech. Читав на усіляких форумах - хтось каже встановити частоту опитування 500Hz замість 1000, зробив - о наче попустило, але ж ні через деякий час знову проблема повторюється. Хтось пише, що треба знести фірмовий софт Logi G Hub, теж зробив - не допомогло. Користуюсь одночасно декількома м шками на одному ПК, думаю повідключаю, може це створює перешкоди(хоча біль дешевим мишкам нічого не заважає) і щоб ви думали - теж без результату.
Загалом, нікому не раджу і від Logi більше нічого не візьму- Переваги:
- Дизайн, зручний хват, додаткові кнопки
- Недоліки:
- Вказав вище
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюся вже 9 місяців, нарікань поки що немає, все працює як заявлено. Вперше користуюся такого типу мишкою і цілком задоволений. Швидке прокручування колесиком особливо стало в нагоді в довгих екселях)
Аккум тримає довго, навіть не знаю як часто заряджаю при постійному активному використанні, може раз на місяць. Сумісна з іграми, можна робити пресети під різні застосунки та ігри, але цим не користуюся здебільшого - налаштував універсальний конфіг, обрав комфортний DPI і забув.
Працює як з віндовими ПК так і з лінухом, щоправда на останньому не пробував гратися з макросами, але той стандартний конфіг цілком працює.
Можна заряджати і одночасно користуватися, що зручно.- Переваги:
- хороший аккумулятор, колесико з функцією швидкого обертання, програмування клавіш, одночасна зарядка з використанням
- Михайло Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
миша топ!
- Переваги:
- макроси, комфорт, АКУМУЛЯТОР тримає так довго, що ви не будете пам'ятати коли заряджали її і коли треба в майбутньому її зарядити, дійсно чудовий давач - миша здатна працювати навіть на склі
- Недоліки:
- працює або через юсб кабель або через фірмовий 2.4 приймач НЕ має можливості підкдючення через блютуз
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка просто космос
- Переваги:
- Аккм тримає довго майже місяць при використанні -8 годин в день
- Недоліки:
- Єдиний недолік добавив би кнопку режимів кліків щоб за 1 нажим було або два або 3 як у владі, а так взагалі топ!
- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Має пафосний та достатньо гучний, з металевим присмаком, звук кліку основних клавіш — нагадує Zippo.
Середня кнопка натискається з зусиллям, звук кліку розкладається на дві частини, вібрація віддається в корпус.
Скролл працює неадекватно гучно, відсічки тактильно нагадують жорстку інструментальну тріскачку.
Макроси пишуться за принципом "повтору записаної дії", мають лінійну структуру, умовні елементи (якщо-то, лічильники, переходи) — відсутні.
Працюють нормально, але зупинити виконання запущеного макросу до повного завершення неможливо.
Запущений макрос будь що допрацює до останньої команди навіть, якщо перервати його запуском іншого макросу.
Скрипти Lua дають трохи більше можливостей, але все-одно не вирішують задачу керування системою з декількох макросів.
Гарно тримається в долоні, не важка, точна, швидка, не має навіть натяку на затримки сигналу, дуже адекватний розряд акумулятору, є можливість створювати керуючі макроси та організувати їх використання в залежності від програм або від обраних профілів.
Після "доопрацювання" гучного та тріскучого профілю скролла працювати (CAD/CAM) стало ідеал.- Дмитрий
очень хочется понять как доработать скрол чтобы не слушать этот треск.
дуже прошу, подскажи. - Юрій А***
Дмитрий, доброго!
Довелось розібрати мишу до колеса, потім тонким наждаком шліфувати піки внутрішнього профілю колеса.
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Вже майже рік працює без нарікань, максимально задоволений)
Представник постачальникаВітаємо вас! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка виправдала очікування і відповідає своїй ціні
- Переваги:
- Довго тримає заряд, підходить для ігрових активностей
- Недоліки:
- Не помічено
- Степан Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- VitalyВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Бесподобная мышь — как и почти все мыши из этой линейки, да и вообще этого бренда. Если в каких-то моделях этого бренда и встречаются недостатки — кабель, дабл-клик или колёсико, — то у этой мышки всё замечательно. Не нравилась проводная G502 из-за ужасного провода, хотя сама мышка по качеству не уступает этой. Здесь провод намного лучше, да и если с ним что-то произойдёт, его легко можно заменить на качественный Paracord-провод. Впервые держу беспроводной девайс, у которого вообще не ощущается задержка. Крайне рекомендую, окупает каждую гривну.
- Переваги:
- Фирменные технологии бренда, которые дают: отсутствие как таковой задержки, качественный и долговечный даб-клик и один из лучших сенсоров на рынке.
- Vitaly
качественный и долговечный клик*
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зручна, легка в налаштуваннях
- Переваги:
- Можливість переназначити кнопки
- Котік О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мишка хороша, юзаю її вже півроку точно та не без нюансів, а саме подвіцний клік. Він присутній хоть і не завжди. Вина не магазу а виробника. Сумно, адже за цей кеш хотілось би купити річ без глюків.
- Переваги:
- Функціонал(багато клавіш)
- Недоліки:
- Подвійний клік лкм, слизький корпус.
Представник постачальникаДоброго дня! Радимо звернутися до сервісного центру, контакти вказані на сайті посиланняСпеціалісти сервісного центру обов’язково допоможуть вам вирішити питання.
- Віталій
Це проблема кнопок, похоже вже зносились, потрібна заміна. Це проблема поширена для ВСІХ мишок logitech з механічними клавішами, здається як мали це виправити оптичними клавішами але такі мишки від 5000 тисяч грн по акції
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хороша мишка, можна натискати на кнопки і картинки на екрані міняються, топ за свої гроші
- Переваги:
- Робить клац клац
- Андрющенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошая, удобная(не для маленькой руки)
- Переваги:
- Качество, функционал
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Загалом чудова миша, купівлею задоволений. 140 годин роботи(якщо вірити програмі)
миттєве підключення та хороший сенсор, проте й не без недоліків.
Бувало таке, що ліва кнопка миші попадала під кнопку G8(додаткова ліва зверху) і западала там, не знаю чи це лише в мене таке, але в напружені моменти було неприємно.
P.S. ну камон, яка тисяча гривень зверху за підсвітку в plus версії, яка лише швидше вбиває батарею- Переваги:
- Великий час роботи, мінімальний відклик, миттєве підключення
- Недоліки:
- Можливо недолік конструкції
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Суцільне розчарування.
Купуючи цю мишку я очікував на якісний продукт та хороше обслуговування, але не отримав ні першого, ні другого.
1 лютого 2024 року я придбав цю мишу і під час користування я помітив її проблеми з корпусом, так як пройшло вже 14 днів і повернути мишу можливості не було я написав відгук з проблемою, де мені відповів представник постачальника, і надав номер сервісного центру. Так як проблема була некритична, а витрачати час на сервісні центри до яких нема довіри бажання не було, вирішив зачекати, але попередньо зателефонував і поспілкувався з сервісним центром, щодо моєї проблеми. Сказали, що я можу відправити в любий зручний мені момент. От пройшло майже рік 21.01 я відправив їм мишу на що отримав відмову в обслуговувані, подзвонивши в сервісний центр мені сказали, що проблема ніяк не вливає на працездатність...Тобто мені магазин надіслав бракований товар, але так як він працює, то ти користуйся.
Сподіваюсь розетка якось посприяє вирішенню проблеми, бо поки що купувати у неї щось дорожче ніж насадки до зубної щітки нема.- Переваги:
- програмовані клавіші, ергономіка
- Недоліки:
- Брак, якість миші, обслуговування
- Сергій Г***
>помітив її проблеми з корпусом
>проблема була некритична, а витрачати час на сервісні центри до яких нема довіри бажання не було
>мені сказали, що проблема ніяк не вливає на працездатність
>мені магазин надіслав бракований товар
Послідовність і логіка вийшла з чату. Неймовірно корисний відгук, без жодної конкретики і суцільному протиріччю
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зручна та комфортна миша, не сказав би що важка.
Створення профілів - дуже файна та гнучка штука, можна придумати профілі та макроси під різні задачі і програми та спокійно їх використовувати але лише з Logitech G Hub.
Бачив коментарі, що є проблема за MacOS - у мене все працює, навіть G HUB працює і бачить мишку.
Лише під праву руку.- Переваги:
- Збірку отримав чудову, нічого не скрипить і не люфтить, гнучке налаштування кнопок та інтеграцій з застосунками, сумісність з MacOS.
- Недоліки:
- Скрол на звичайному режимі гучний, не сказав би що сильно, але вважаю що це мінус, якщо ввімкнути режим без фіксації то дуже тихо.
Ціна кусюча звичайно, але якщо буде працювати років 5, то шикарно :)
- Дмитро Г***
Доповнення до попереднього коментаря:
Без 5ти днів - місяць використання.
Проблем як не було, так і немає.
За місяць активного використання (по 10-12 годин) розрядилася зі 100% до 35%
Не розчарувався покупкою)
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
В цілому мишка хороша, але не ідеальна. Скрол у режимі посторінкового прокручування жахливий, як на мене, - дуже гучний і тактильно неприємний.Коли змінюєш режим, то стає краще в плані тактильності, але це якщо треба гортати дуже багато сторінок, що дуже зручно.
Якщо плануєте брати білий колір, то готуйтесь часто протирати інакше від поту буде жовтіти, як клавіші, так і бокові накладки.
Стосовно швидкості то все ок, хоча я граю не багато і тільки на ікс боксі.- Переваги:
- Ергономіка, 2х режимний скрол, багато програмованих клавіш, комлектація
- Недоліки:
- Ціна, колесо у режимі посторінкового скролу, відсутність bluetooth
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Ой це просто бомба. Супер легка але й не занадто, щоб все ж таки щось відчувалося.
Купив до неї безпровідниковий коврик для безпровідної зарядки , просто 10 з 10. Жалкую що не взяв таку ж але з підсвідкою