- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Жахлива мишка прийшов брак
- ДанилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Чудова мишка, колесо та клікери типові для такого сегменту, не назвав би їх ідеальними. Але в руці сидить дуже зручно. Тримаю як запасну під ноутбук.
- Переваги:
- Ідеальна форма, на мій погляд це у Logitech зараз вдається краще за всіх.
- Недоліки:
- Важкувата, бо звик до Logitech G Pro X Superlight Wireless.
Представник брендуВітаємо вас, Данило! Ми вдячні за те, що ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель миші від LOGITECH прийшлась вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої експлуатації!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Легкая, удобная, долго держит заряд до 40 часов не прерыной работы с подсветкой.
- Переваги:
- Легкая, удобная, долго держит заряд
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Заказывала парню как новогодний подарок эту мышку и игровую поверхность. Не удержалась, подарила заранее, радовался как ребёнок. Всем доволен.
За свои деньги прекрасная мышка, устраивает в ней всё! - Данил Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Прекрасная мышка! Привык к ней за 3-5 часов, кажется, играть с ней стал даже лучше, чем с прежней мышкой
- Переваги:
- Вес, форма, дизайн
- Недоліки:
- Пока не заметил
- Женя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Хорошая мышка
- Кирилл К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Мыш удобная вообщем класс в кс летит хорошо
- Переваги:
- Форма,стиль,скорость
- Богдан Ж***Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Гарна миша. Зручна, живе поки. А ось до дрота претензії - куплена на початку січня, а вже біля юсб конектора, що йде до компа, переломилась оплітка. Й це ж я дротом майже не користуюсь. Жах. Прийшлось колхозити термоусадку, аби тримало й не давало перегинатись в тому місці.
- Переваги:
- Гарна, зручна.
- Недоліки:
- Жахлива оплітка шнура