Відгуки покупців про Клавіатура дротова Logitech G515 TKL Cored GL Tactile RGB USB Black (920-014133)

Оцінка користувачів 3.73/5
  • Ілля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: GL Tactile. Розкладка: Англійська / Українська

Сапорт розетки відповів, що "На жаль, на сайті була помилка, та фото замінять, а також шифт буде короткий", бачу в інших відгуках, що насправді буває з нормальним лівим шифтом. Була б дійсно чудова клавіатура, на відміну від дешевших псевдомеханічних, але є такий нюанс, дуже незручно, довелося змінювати розкладку на рівні ОС, на жаль ПЗ Logitech такої можливості не має. Я б не мав жодних претензій, якби опис/фото на сторінці товару відповідали тому, що надіслали, але все якось "по-розетськи". Іноді буваєть дабл-кліки, з'явилися згодом, спочатку не було.

Переваги:
    Механічна клавіатура від Logitech
    Недоліки:
    Може "пощастити" що буде короткий лівий шифт ISO, бувають дабл-кліки
  • Олександр

Клавіатура бомбезна.
    Виглядає дуже стильно, мінімалістично. З боку так і не скажеш що "Ігрова".
    Хоча я й не люблю ігрові клавіатури через їх дитячий вид, підсвітки, бокові непотрібні клавіші як G1-G5 (Як на тому ж Logitech G815), але ця виглядає дуже солідно.

Клавіатура має дуже круті характеристики : (Можливо для когось це звичайні характеристики, але я більшість часу сидів на бюджетних мембранних клавіатурах, і на дешевій механічній високій клавіатурі)
    - Low-Profile. Нарешті в мене руки не болять після високих 30мм+ механічних клавіатур. Сидіти і друкувати на 22мм це дуже кайфово.
    - NKRO. Після використання мембранних клавіатур де максимум було 4KRO, перейти на цю де NKRO це дуже круто. Приємно що тепер можна любі комбінації натискати і клавіші і воно реєструє натискання.
    - Anti-Ghosting. Нарешті не будуть спрацьовувати сусідні клавіші. Як це було на мембранних клавіатурах.
    - Частота опитування 1000 Гц (1 мс). На офісних клавіатурах була частота опитування 125 Гц (8 мс). Натискається клавіатура помітно швидше і набагато краще зросла швидкість введення.
    - Знімний кабель. Дуже зручно що можна зняти кабель і взяти клавіатуру з собою, і підключитись до іншого компа в іншому місці через Type-C.
    - Важкенька. Вага 840 грамів. Зроблено добротно :)

Цей відгук пише людина яка сиділа більшість свого життя на мембранних клавіатура, і на одній високій дешевій механічній клавіатурі. Я не дуже затребуваний користувач. Мені треба щоб клавіатура працювала та й все. Я не ентузіаст в цій справі, і не любитель.
    Просто треба працююча клавіатура яка не буде підвисати, як це було на мембранних.

Мені дуже сподобалась ця клавіатура.
    Якщо будуть нюанси чи доповнення, то зроблю Update.
    #фотовідгук

Переваги:
    Дуже швидко спрацьовує, дуже класно друкувати на ній годинами сидячи за ПК.
    Недоліки:
    Немає Hot-Swap, але то й може на краще, можливо буде більше слугувати на пайці, чим на Hot-Swap сокетах. Трішки дорога, хотілось би ціну дешевше.
  • Ілля

Дуже зручна та приємна у користуванні клавіатура.

• Антон Ш***

Клава супер. Три місяці користуюсь. Але чогось клавіла ctrl нажимається два раза та зажимається , тому працювати не можливо

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Перестав адекватно працювати кнопка лівий ctrl
  • Юрий К***

Космічна. До неї була 213. Різниця дуже велика

Переваги:
    Тиха , хоч і механіка
    Недоліки:
    Поки немає
  • Олександр Б***

Менше ніж три місяці в користуванні три кнопки даюб клік зловили. Найчастіше це англійська "Е"!

Переваги:
    Тиха, зручна, гарний додаток та його налаштування
    Недоліки:
    Дабл кліки через декілька місяців
    • Олександр Б***

Відповідь від представників приголомшує!

• Олег

Звернись до офіціалів, тут, або європейського сервісу вони можуть змінити на нове.

• Володимир М***

Після мембранки иоп клавіатура

Переваги:
    Тактильні свічі тихі, які дають задоволення від тайпінгу на відміну від лінійних
    Недоліки:
    Іноді відлітає ніжка, але стає назад без проблем
  • Савелий Ч***

Топ

Переваги:
    Топ
    Недоліки:
    Топ
  • Сергей Б***

Тиждень після використання деякі перемикачі почали інколи залипати та дабл клікати, особливо лівий шифт. Спочатку я подумав, що це я недожимаю клавіші до кінця і просто треба до них звикнути. Після двох місяців використання проблема стала проявлятись ще частіше.

Переваги:
    Низький профіль
    Недоліки:
    Перемикачі
  • Євгеній К***

Це розрив. Напевно краща механіка!!! Низький профіль, ергономічність, класна підсвітка а не вирви око. Тайпінг на коричневих неймовірний. І ще - вона дуже тиха. Ван лав короче

• Роман.

Чотка клава, тільки в порівнянні з моєю старою G815 ця не зберігає в пам`яті налаштування((( В старій можна було установити програмку Джі Хаб, налаштувати все як потрібно і видалити з компа. А тут вона мусить бути запущеною постійно

Переваги:
    коротка)
    Недоліки:
    G-HUB
  • Даниил М***

Дуже гарна клавіатура за свої гроші. Невеличка, гарний звук та отклік

Переваги:
    Має дуже гарну підсвітку(саме букв а ні навколо)
    Недоліки:
    Має 2 недостатки: немає підсвітки кірилиці, і невидно букв латиниці без підсвітки