Відгуки покупців про Клавіатура бездротова Logitech G715 Aurora Wireless Gaming GX Red Lightspeed/Bluetooth (920-010692)

Код:  351203613
Залиште свій відгук про цей товар
  • Юлія Ількова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тип механічних перемикачів: GX Red

Гравіювання нанесено невірно:( І на місці И і навпаки.

Переваги:
    Красива клавіатура , приємний хід клавіш на ред перемикачах
    Недоліки:
    На маку треба танцювати з бубном, щоб підключити всі функції.

Доброго дня, Юлія! Українська розкладка на клавіатурі Logitech G715 розроблена згідно з офіційною розкладкою від Apple, де букви І та И розташовані ідентично. Ви можете це змінити в налаштаваннях на Mac. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тип механічних перемикачів: GX Brown

Все прикольно, зручна і симпатична клавіатура, але підсвітка живе своїм життям, як не налаштуєш, воно знову повертається до стандартного режиму

Переваги:
    красива, зручна, довго працює від батареї
    Недоліки:
    немає підтримки Linux, підсвітка живе своїм життям
  • Наталія Латиш
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тип механічних перемикачів: GX Brown

Дитина в захваті. Клавіатура класна. В CS сама підсвічує тільки функціональні клавіші. Зручно керувати через додаток.

• Представник бренду

Вітаємо вас, Наталія! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Unknown User
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тип механічних перемикачів: GX Red

Довгий час користуюся мишою mx master, дуже задоволенний, від клавіатури отримую такий самий досвід.
    Дуже круто, що є вбудована пам'ять, я використовую ubuntu, під яку немає софту, але просто налаштувавши усе на вінді та зберігши профіль отримую ту саму кастомізацію

Переваги:
    Якісне виконання, вбудована пам'ять
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Діана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тип механічних перемикачів: GX Brown

Класна клавіатура, гарно запакована, дуже сподобалась підсвітка знизу. Сподобався ролик для гучності, який дуже плавно та мʼягко регулює звук. Загалом чудова покупка, але можна знайти альтернативу подешевше, і нічим не гіршу

Переваги:
    Підсвітка; ролик; комфортна
  • Андрей Бондарь

Отличная клавиатура

• Найдьонов Павло

Дополняю фото

• Найдьонов Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тип механічних перемикачів: GX Brown

не ну клава бомба, подсветка, настройка цветов, мягкая подушка под кисть. один минус - ГРАВИРОВКА выполена тупо краской сверху. тоесть ночью светиться будут только англ символы. но не укр ))

• Денис

Эта клавиатура изначально была только с ENG раскладкой (UKR раскладку наносили не Logitech я думаю, а уже наши умельцы), для тех кто набирает слепым набором, эта гравировка даже не нужна))

• Данило Космина

Якщо би гравіювання було би заводьське ті символи би не мали підсвітки(мали би слабку), призма з підсвіткою прямо під задньою частиною кійкапа і освітлює тільки її, якщо у вас європейська версія можете подивитися на значок євро і його якість

• Вячеслав Газаров
    Продавець: Rozetka. Тип механічних перемикачів: GX Brown

Никому не рекомендую изделия этой фирмы- даблклики появляютс уже через год. Техподдержка забила и морозится

• Женя

а що сц каже?

Доброго дня, В'ячеслав! Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Прохання звернутися до сервісного центру за номером телефону 0 800 30-09-11. Спеціалісти сервісного центру обов’язково допоможуть вам вирішити питання.