Відгуки покупців про Миша Logitech G102 Lightsync USB Blue (910-005801)
- AI аналіз відгуків319 відгуків: позитивний — 68%, нейтральний — 13%, негативний — 19%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрощук Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ставлю лосяру
- Нікіта Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
В цілому мишкою задоволений, свої функції виконує, охайно виглядає(особливо в білому кольорі), недоліки поки не виявлено
- Переваги:
- Кастомізація кольору, невеликий розмір(ідеально під невелику долоню), розмір дроту дозволяє без проблем підключати до блоку з запасом на інтенсивні ігрові рухи рукою, ціна звісно задовольняє не менше
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова мишка за свої кошти. Зручна в користуванні, після серії різних варіантів bloody - я задоволений. 3 місяці користування, польот нормальний.
- Переваги:
- Вартість, зручність
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Сьогодні миша сама змінила налаштування кнопок. Середня тепер це ЛКМ, а бокова це ЛКМ. Підозрюю апдейт і софтині з комплекту, бо сам нічого не міняв вже пару років.
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- глючить софт в комплекті. Підсвітку без глючного софта не виключити
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
чудова мишка
- Переваги:
- на лакованому столі чудово працює, є 2 додаткові кнопки
- Недоліки:
- спочатку проклікувалась від ваги руки, але зараз все ок
- АрчфиглПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Після тижню використання почала робити дабл клік, не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Дабл клік
- Илья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ліловий
В целом это одна из лучших мышек, которыми я пользовался. За всё время эксплуатации она ни разу не подводила, была очень удобной и полностью устраивала по функционалу. Именно поэтому особенно обидно, что спустя два года появилась проблема с двойным кликом. Если бы не этот недостаток, поставил бы ей 5 из 5.
- Переваги:
- Удобная, качественная и отлично лежит в руке. Очень понравилось фирменное программное обеспечение можно легко настроить DPI, подсветку и макросы под свои задачи. Пользоваться мышкой действительно приятно как в играх, так и в повседневной работе.
- Недоліки:
- Спустя примерно 2 года использования появилась проблема с двойным кликом левой кнопки. К мышке относился бережно: не ронял, не бил, периодически очищал от пыли и грязи.
- Вадим Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все супер
- Юрій М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Через 10 месяцев появилось двойное нажатие на ЛКМ, со временем только хуже становилось. Никто из локальных сервисных центров в моем городе не захотел брать мышку на ремонт, когда мне отказали уже в 5-ый раз и я спросил почему, то сказали что невыгодно и легче новую купить. В общем, либо учитесь сами пайке, либо покупайте её только как запасную. Тут столько отзывов хороших потому что люди на радостях от покупки их поставляли, хотелось бы через 1-2 года спросить у каждого из них "Как мышка?". Покупал не здесь но сути не меняет, ибо прога её распознавала, соответственно она была настоящая.
- Переваги:
- Проработала 10 месяцев, а не неделю, и на этом спасибо.
- Недоліки:
- Дабл-клик.
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже задоволенні
- Денис З***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Брав дві. Обидві через рік використання зламалися.
- Переваги:
- зручна
- Недоліки:
- швидко ламається
- Ігор Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Почала глючити ліва кнопка. При одному натисканні, спрацьовую подвійне натискання.
В користуванні менше року. Дуже сумно, очікував хоча б один рік проживе. - друн д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Найс мышь
- Переваги:
- идеальная, но из за шнура часто мешает
- Недоліки:
- шнур
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
покупайте мишку якщо вам не дуже сильно потрібно колесо миши, я граю в ігри де потрібно постійно клацати на колесо миши і воно дуже сильно зривається, а іноді перестає працювати зовсім
- Переваги:
- сенсор не зриває удобна форма
- Недоліки:
- колесо миши
- Любов Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовляла для сина. Працює добре. Підсвітка класна, але іноді буває підсвічується тільки синім кольором і не змінюється на інші кольори.
- Переваги:
- Працює добре
- Тарас Ш***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дабл клік вже через рік після початку користування
- Переваги:
- Бюджетна
- Недоліки:
- Дабл клік вже через рік після початку користування
- БогданПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна мишка
- ЮРИЙ С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За свої гроші норм.
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В цілому мишою задоволений. За такий прайс (купував 04.2026) повністю влаштовує та виправдала свої очікування. Користуюсь 3й день, тому пізніше відпишу про довговічність.
- Переваги:
- ЛКМ і ПКМ супер. Миша приємного для мене розміру (рука середнього розміру), після великої миші досить легко звиклось.
- Недоліки:
- Не подобається колесо миші і те як воно обертається, відчуття жахливі. Поріванюю з bloody V7
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Поки що все добре
- Переваги:
- точний плавний курсор, чудово працює на глянцевому столі, є регулятор швидкості
- Недоліки:
- ЛКМ і ПКМ дуже легко нажимаються якщо просто покласти руку, тоді треба вище трохи мишку тримати, підсвітка постійно ввімкнена
- Анатолій
також ролик добре крутиться і нажимається
- Заверюха І***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Підробка,logitech g-hub її не бачить,диспетчер пристроїв не показує що це саме logitech g102,а просто пише"HID-сумісна миша",сенсор горить красним,хоча на оригінальній миші він не повинен горіти,бокові кнопки гучні
- Недоліки:
- не оригінал
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- hestiaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Одна з найгірших миш по якості.
Зручна? Так. Але це все.
Це друга миша цієї моделі в мене. Що перша, що друга - через 6-8 місяців починаються проблеми з колесом миши та боковими кнопками. Колесо: натискається через раз із великим зусиллям, скроллінг стає рандомним - крутиш вверх, скроллить вниз і навпаки. Бокові кнопки: залипання, дабл кліки.
І з кожним днем все гірше.
І це при досить обережному користуванні та регулярній чистці миші 1 раз в 2 тижні.
Якщо вас влаштовує змінювати мишу кожного року - варіант непоганий, але на більше її навряд чи вистачить. Хто володіє мишкою 2+ роки і немає жодних проблем з нею - вам пощастило. В даному випадку, в цієї моделі - погана якість / брак - це закономірність, нормальна робота 2+ роки - виключення з правил. Хоча має бути навпаки.- Переваги:
- Зручна, хороший сенсор, приємно користуватись доки вона справна
- Недоліки:
- Жахлива якість
- Дмитрий Г***
Не знаю про яку ви жахливу якість кажете. Користуюсь майже 2 роки мишкою, не було ніяких проблем, хоча навіть падала один раз. Пластик якісний, як і збірка. З мінусів можу лише виділити потрапляння пилу в бокові кнопки, але некритично. Може ви її поняли чи не слідкуєте за нею. Чи протираєте ви її, чи не роняли її?
- СергійПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
миша як маніпулятор - нчого особливого, такі раніше офісні називалися.
без запуску додатку від Logitech постфно блимає світло (роздражає), ніякі налаштування не допомогають- Переваги:
- нормальна миша
- Недоліки:
- софт поганий
- Василь О***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За рік використання з'явився даблклік на всіх кнопках, а режими DPI переключаються самі по собі
- Переваги:
- Підсвітка
- Недоліки:
- Кнопки даблклікають, режим чутливості переключається сам
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вже вдруге замовляю її, рекомендую
- Переваги:
- Надійна, підсвітка, зручна
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ліловий
Купував цю мишку декілька років тому. Десь через пів року колесико почало працювати несправно (скролл працював у рандомному напрямку, а не туди куди крутиш колесо). Ще через пів року почали даблклікати ЛКМ та ПКМ. Згодом всі кнопки почали даблклікати, і я отримав на 100% несправну мишку за 1 рік використання. Хотів віддати в сервіс по гарантії, але помітив що серійний номер на мишці та в заказі не збігаються, тобто гарантії немає бо мені прислали мишку не з тим серійним номером. Не рекомендую.
- Переваги:
- Гарний бюджетний сенсор
- Недоліки:
- Швидко зламалося колесико, почали даблклікати абсолютно всі кнопки, не збігається серійний номер на мишці і в заказі, тобто гарантійного ремонту немає.
- СергійПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
+ працює
- ПО що відповідає за світлодіоди коряве, злітають налаштування- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- ПО що відповідає за світлодіоди коряве, злітають налаштування
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Жодних нарікань
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Файна миша
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класна миша
- Переваги:
- Класна миша
- Недоліки:
- Раніше не було такої класної миші
- Тімур Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мышка работает уже 3 года без нареканий
- Переваги:
- Все отлично
- Максим П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Просто лучшая мышь в своем ценовом сегменте, год на 3й стёрлась резинка на колесике, так я ее просто сорвал и пользуюсь уже точно лет 6-7 и она до сих пор отлично работает
- Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За такі кошти дуже гарна мишка.
- ОлрПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не плохая но через пол года перестало работать нажатие на колёсико, уже заказал новую кнопку и буду перепаивать,лкм и пкм стоят с завода omron, остальные kailh black. За исключением СКМ(там не знаю что-то квадратное)
- Переваги:
- Удобная в руке но тоже на любителя
- Недоліки:
- Пол года ресурс кнопки под колёсиком
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не рекомендую до покупки, не прожила навіть одного року, не те що два, як зявлає виробник.
- Переваги:
- Гарний зовнішній вигляд, тактильні відчуття чудові, підсвічування веселить, ціна в нормі. Спершу все чудово та прекрасно. Якщо активно юзати мишу, то головні мінуси з’являться потім.
- Недоліки:
- Надійність, точніше, абсолютна відсутність надійності - це головний мінус. З часом вилітає все підряд, від клікерів (починають глючити, дабл клікати при одному кліці), до сенсора, який також починає сходити з розуму. Як результат, ледве відпрацьовує один рік і все, у смітник.
- Артур К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купував цю мишу десь 2 роки тому досі гарно працю мінусів так і не знайшов
- Переваги:
- Через софт усе гарно налаштовується