- Наталія Н***Продавець: Rozetka
Економний, не потребує великої кількості для разового використання. Легко розподіляється на вологому волоссі. Гарно розгладжує волосини, відповідно зачіска після використання виглядає дуже охайно.
- Переваги:
- Волосся мʼяке і шовковисте, не електризується. Надає блиску.
- ОленаПродавець: Rozetka
Дуже легка, не обтяжує волосся. Зручно наноситься, швидко вбирається. Гарно підходить для термозахисту — після фена волосся не так пушиться. Ефект м’якості, як бонус.
- Анастасія К***Продавець: Rozetka
Дуже гарний засіб! Ця лінійка дуже сподобалась
- ЯрославаПродавець: Rozetka
Швидко вимивався колір, волосся ламке, тьмяне, неслухняне… Ну, стандартна історія для тих, хто фарбує волосся й живе в місті з жорсткою водою
Врятував мене цей крем-догляд із лінійки Metal Detox. Серйозно — це той момент, коли засіб не просто «приємний на дотик», а реально працює. Я ще й маску з цієї серії підключила — ефект помножився. Дуже рекомендую, особливо, якщо фарбуєтеся або просто хочете реанімувати волосся після зими чи водопровідного стресу.
Наношу його після миття, не змиваю — і волосся відразу м’яке, слухняне, блискуче. Жодної липкості чи ефекту «обтяження». Навпаки — наче волосся ожило. І як бонус — запах просто розкішний.- Переваги:
- Що помітила після кількох тижнів: колір реально тримається довше; менше січуться кінчики; волосся не електризується, навіть коли сушу феном; розчісується легко, без виривань; блищить, як після салону.
- Юлія Ц***Продавець: Rozetka
Мала нагоду протестувати професійний крем-догляд від L'Oreal Professionnel "Metal Detox".
Крем-догляд має кремову текстуру білого кольору. Не потребує змивання. Досить приємна текстура,не липка, що головне. Наноситься рівномірно на підсушене волосся, немає відчуття жирності чи обтяження.
Головні плюси засобу які зазначає виробник і це відповідає дійсності:
- глікоамін у складі нейтралізує метали, що містяться в проточній воді;
- підтримує насиченість кольору фарбованого волосся та запобігає вимиванню;
- дає антифриз-ефект та робить укладку більш охайною;
- знижує ризики ламкості волосся та допомагає відростити бажану довжину;
- приємна консистенція крему забезпечує легке та рівномірне нанесення.
Це четвертий крок з пʼяти цієї лінійки. Вау ефект отримала від всіх засобів "Metal Detox".- Переваги:
- Легка текстура, приємний аромат, дієвість засобу у поєднанні зі всією лінійкою
- Недоліки:
- Відсутні.
- Юлія С***Продавець: Rozetka
Користувалась кремом як 4-м етапом в даній лінійці,на підсушене рушником волосся,консистенція легкого крему,для одного використання потрібно зовсім небагато,має легкий аромат цитрусу,після того як висушила волосся,воно гарно блистить,колір став більш виразнішим як на мене,і гарно прочісується волосся
- Переваги:
- Дуже гарний результат
- Недоліки:
- ІринаПродавець: Rozetka
Metal Detox Professional High Protection Cream, маю мініатюру-саше засобу (повноцінна баночка з дозатором), наношу на всю довжину, на вологе волосся, перед укладкою феном. В складі має глікоамін, антифриз-ефект, при постійному використанні, добре зволожує та надає мʼякості волоссю.