Відгуки покупців про Туш для вій L'Oreal Paris Panorama Chromatic Синя 9.9 мл (30189362)
- ВікторіяПродавець: Rozetka. Колір туші: Синій
Користуюсь вдруге ,все ок. Мені подобається
- Ванда В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричнево-бордовий
Туш не запакована, а в магазинах вона продається в прозорій плівці
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Прийшлось відмовитись, бо туш прийшла не запакована
Представник брендуВанда, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро шкода, що Ви розчаровані покупкою. Від виробника дана туш надається без додаткового захисту. Більшість магазинів самостійно пакують продукцію в слюду. Це робиться, щоб уникнути тестування з вітрин. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Гарного дня!
- Князь І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричневий
Не сподобалась ця коричнева тушь, зліпаються вії.
Представник брендуІрина, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Нам прикро, що туш для вій L'Oreal Paris Panorama Chromatic не виправдала Ваших очікувань, проте ефект склеювання часто є тимчасовим явищем для нового продукту. Коли туш зовсім нова, її формула може бути дещо рідкою; ми рекомендуємо активно використовувати її протягом тижня, щоб після контакту з повітрям текстура стабілізувалася та набула своєї оптимальної консистенції для ідеального розділення. Також для найкращого результату радимо наносити туш легкими зигзагоподібними рухами від самих коренів до кінчиків - це допоможе щіточці рівномірно профарбувати кожну вію та розкрити погляд. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок, він допомагає нам ставати кращими!
- Князь І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричневий
Найгірша туш що була в лореаль
Представник брендуІрина, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро прикро, що туш для вій L'Oreal Paris Panorama Chromatic не виправдала Ваших очікувань, проте ми розуміємо, що підбір туші - це дуже індивідуальний процес, адже кожен має власні вподобання та очікування від результату. Всі продукти нашого бренду мають різні щіточки та формули, щоб кожен міг знайти свій ідеальний варіант для створення бажаного ефекту. Щоб покращити Ваш досвід використання, ми радимо спробувати наносити туш зигзагоподібними рухами від самих коренів до кінчиків - це допоможе краще розділити вії та додати їм панорамного об'єму. Також варто врахувати, що нові туші часто мають дещо рідку текстуру одразу після відкриття; це особливість формули, якій потрібно близько тижня активного використання та контакту з киснем, щоб стати оптимальною за густиною. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок, він допомагає нам ставати кращими!