Відгуки покупців про Антивіковий живильний денний крем-догляд для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 65+ проти зморщок з SPF 20 50 мл (3600524032630)
- AI аналіз відгуків76 відгуків: 92% позитивних, 4% нейтральних, 4% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Я користуюся більше 10 років цим кремом.Він мені підходить,подобається тому і беру
- Переваги:
- На лиці не відчуваю
- Недоліки:
- Для мене недоліків немає
Представник брендуТетяна, добридень! Щиро дякуємо за Вашу неймовірну, понад десятирічну відданість та вибір антивікового денного крему L'Oreal Paris Вік Експерт 65+. Ми надзвичайно щасливі знати, що цей догляд залишається Вашим незмінним фаворитом протягом стількох років, а його легка та комфортна формула з SPF 20 надійно захищає від сонця, ефективно бореться зі зморшками та дарує Вашій шкірі глибоке живлення, залишаючись абсолютно невідчутною на обличчі! Бажаємо Вам натхнення!
- Еліна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
приємний у використанні справді ефективний крем !
- Переваги:
- аромат, консистенція, насиченість (достатньо малої кількості для одного разу)
- Недоліки:
- відсутні
Представник брендуЕліна, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про антивіковий живильний денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 65+. Ми неймовірно раді, що цей догляд проти зморщок із фактором захисту SPF 20 став для Вас прикладом справжньої ефективності, а його приємний аромат, ніжна консистенція та економна насичена текстура дарують Вашій шкірі абсолютний комфорт і красу щодня!
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Крем супер!
Представник брендуВалентина, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний і такий позитивний відгук про антивіковий живильний денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 65+. Ми неймовірно раді, що цей догляд проти зморщок із фактором захисту SPF 20 став для Вас чудовим вибором, забезпечуючи шкірі глибоке живлення, надійний захист від сонця та абсолютний комфорт щодня! Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Використовую давно, звикла, що не масна шкіра, мабуть є користь
- Переваги:
- Приємний
- Недоліки:
Представник брендуНаталья, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу багаторічну довіру та вибір денного крему L'Oreal Paris Вік Експерт 65+! Нам неймовірно приємно, що Ви користуєтеся засобом протягом тривалого часу та оцінили його комфортну текстуру, яка чудово живить шкіру, але водночас не залишає масного або обтяжливого фінішу. Його антивікова формула з комплексом вітамінів та фільтром SPF 20 щодня працює на зміцнення захисного бар'єра шкіри, глибоко зволожує її та надійно оберігає від фотостаріння й появи пігментації. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю, свіжістю своєї шкіри та чудовим настроєм щодня!
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Давно користуюсь, дуже задоволена.
Представник брендуВалентина, доброго дня! Щиро дякуємо за Вашу багаторічну довіру та вибір денного крему L'Oreal Paris Вік Експерт 65+. Нам неймовірно приємно, що цей засіб протягом тривалого часу залишається Вашим фаворитом і дарує повне задоволення від догляду. Наша насичена антивікова формула з комплексом вітамінів глибоко живить клітини, активно бореться зі зморшками та відновлює пружність, а захист SPF 20 надійно оберігає шкіру від фотостаріння. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю, комфортом своєї шкіри та чудовим настроєм щодня!
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Чудовий крем
Мені підійшов
Представник брендуОльга, добридень! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 65+. Нам неймовірно приємно, що цей засіб ідеально підійшов Вашій шкірі, забезпечуючи їй належний щоденний догляд та відчуття комфорту. Особливість цього крему полягає в його потужній антивіковій формулі, збагаченій комплексом вітамінів, яка глибоко живить шкіру, допомагає зменшити зморшки та підвищує пружність, а захист SPF 20 оберігає обличчя від фотостаріння та появи пігментних плям. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю та молодістю своєї шкіри, її доглянутим виглядом і чудовим настроєм!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Якось спробувала у мами (наносила під очі, мені 44) такий же крем тільки нічний і мені так сподобався що вирішила замовити собі тільки денний, думала можливо він легший. І яке ж було моє здивування коли він виявився набагато жирнішим за нічний. Але так зволожує добре, ніби навіть розгладжує зморшки під макіяж ок. Просто хвилин через 5 після нанесення прибираю жирні залишки серветкою.
- Переваги:
- Гарно зволожує, розгладжує зморшки.
- Недоліки:
- Дуже жирний
Представник брендуКатерина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук про денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 65+! Нам дуже приємно, що Ви оцінили його чудові зволожувальні властивості, ефект розгладження зморшок та сумісність із макіяжем. Хочемо пояснити, що Ваше здивування щодо текстури цілком зрозуміле, проте денний крем цієї серії дійсно має насиченішу та щільнішу формулу порівняно з нічним саме через вміст сонцезахисних фільтрів SPF 20, які створюють захисний бар’єр від ультрафіолету та потребують такої бази для стабільної дії протягом дня. Ви підібрали чудовий спосіб розв'язання цього питання, адже промакування шкіри сухою серветкою через кілька хвилин після нанесення допомагає легко прибрати надлишки олій без втрати корисних властивостей крему та захисту від сонця. Користуйтеся із задоволенням!
- Алла Л***Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Гарно пахне. Все. Шкіра обличчя його не вбирає. Зранку умиваєшся, і крем, як жир, змивається. Його чутно
- Переваги:
- Не дорогий
- Недоліки:
- Не зволожує. І взагалі лежить плівкою до першого вмивання
Представник брендуАлла, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук про денний крем-догляд L'Oreal Paris Вік Експерт 65+. Нам дуже прикро, що засіб не виправдав Ваших очікувань щодо поглинання та зволоження. Важливо врахувати, що цей продукт має насичену живильну формулу та містить сонцезахисні фільтри SPF 20, які розроблені спеціально для захисту шкіри вдень, тому він може відчуватися на обличчі як захисний шар. Щоб забезпечити шкірі глибше зволоження без відчуття плівки, ми рекомендуємо наносити під крем антивікову сироватку L’Oreal Paris Revitalift Filler HA з Гіалуроновою кислотою - посилання, а на ніч обов’язково використовувати саме спеціальний нічний крем із цієї лінійки, адже він не містить сонцезахисних фільтрів, має іншу текстуру для активного відновлення клітин під час сну та повністю поглинається епідермісом - посиланняМи обов’язково передамо Ваші зауваження нашій внутрішній команді, оскільки Ваш досвід допомагає нам краще розуміти потреби споживачів та вдосконалювати наші формули для Вашого комфорту!
- Любов Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Крем отличный
- Переваги:
- Цена, качество
Представник брендуЛюбов, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 65+ поєднує для Вас якість та доступну ціну. Його формула створена для живлення шкіри, підтримки пружності та захисту від сонця завдяки SPF 20, тож чудово, що він відповідає Вашим очікуванням і робить щоденний догляд комфортним та ефективним!
- Любов У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Крем гарний
- Недоліки:
Представник брендуЛюбов, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно чути, що антивіковий живильний денний крем-догляд L'Oreal Paris Вік Експерт 65+ Вам сподобався та залишив лише позитивні враження. Щасливі, що він забезпечує догляд, який відповідає Вашим очікуванням, і дарує комфорт Вашій шкірі щодня!
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Купую на постійній основі
- Переваги:
- Те що й хотіла
Представник брендуІрина, добридень! Дякуємо Вам за відгук! Ми в захваті, що антивіковий живильний денний крем-догляд L'Oreal Paris Вік Експерт 65+ став Вашим постійним вибором. Раді, що він виправдовує Ваші очікування, живить шкіру, допомагає підтримувати її пружність та захищає від сонця завдяки SPF20, даруючи доглянутий та комфортний вигляд щодня. Користуйтеся із задоволенням!
- Марія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Мені не підійшов, я мала замовити 55 а по неуважності замовила 65 і намазалась лице почервоніння і отікло, очі слезяться
Представник брендуМарія, добрий день! Дякуємо, що поділилися досвідом використання нашого крему. Нам щиро прикро, що засіб не підійшов Вашій шкірі та спричинив такий дискомфорт. Хочемо зауважити, що всі продукти бренду L'Oreal Paris проходять ретельне тестування та перевірені під дерматологічним та офтальмологічним контролем. Однак, на жаль, ми не можемо виключити індивідуальну реакцію Вашого організму на той чи інший інгредієнт у складі. Оскільки формула крему "Вік Експерт 65+" містить комплекс активних компонентів для інтенсивного живлення зрілої шкіри та фільтри SPF, вона може бути занадто насиченою для шкіри молодшого віку, що іноді викликає подразнення. Рекомендуємо Вам негайно припинити використання засобу та звернутися до фахівця для відновлення комфорту шкіри та зняття симптомів набряку. Бажаємо Вам якнайшвидшого одужання та сподіваємося, що наступний досвід з продукцією нашого бренду, підібраною за віком, буде виключно позитивним!
- Елена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Помтійно купую мамі.Вона задоволена.
Представник брендуЕлена, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що антивіковий живильний денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 65+ з SPF 20 приносить користь Вашій мамі. Цей крем спеціально розроблений для догляду за зрілою шкірою: він інтенсивно живить, допомагає зменшити видимість зморшок та забезпечує захист від сонячних променів завдяки SPF 20. Приємно чути, що Ваша мама задоволена результатом і відчуває комфорт та зволоження шкіри кожного дня!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Дякую. Потішили вчасною доставкою
Представник брендуСвітлана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що антивіковий живильний денний крем-догляд для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 65+ зміг Вас потішити. Цей крем створений для інтенсивного живлення шкіри та захисту від сонця, щоб підтримувати її пружність і комфорт щодня. Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris!
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Крем,як завжди,на висоті.
Представник брендуСвітлана, добридень! Дякуємо Вам за довіру та такий приємний відгук! Нам дуже радісно знати, що антивіковий денний крем L’Oréal Paris Вік Експерт 65+ і надалі виправдовує Ваші очікування. Формула з поживними компонентами та SPF 20 створена, щоб щодня підтримувати комфорт шкіри, допомагати зменшувати прояви вікових змін і захищати від впливу сонця. Бажаємо Вам лише приємних вражень від догляду та чудових результатів!
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Користуюся всією лінійкою по догляду за шкірою. Якістю задоволена. Беру постійно.
- Переваги:
- Нормальна ціна по акції.
- Недоліки:
- Жодних.
Представник брендуСвітлана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що антивіковий крем L’Oreal Paris Вік Експерт 65+ став частиною Вашого щоденного догляду та відповідає Вашим очікуванням. Формула крему з SPF 20 допомагає живити шкіру, зменшувати видимість зморшок і захищати від сонячного впливу, підтримуючи здоровий та сяючий вигляд обличчя. Раді, що Ви залишаєтеся з нами і отримуєте задоволення від результату щодня!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Антивіковий живильний денний крем-догляд для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 65+ проти зморщок з SPF 20 50 мл доречний для догляду.
Має приємний запах та приємну текстуру.
Бюджетний- Переваги:
- має приємний запах та приємну текстуру
- Недоліки:
- не має
Представник брендуОльга, вітаємо! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що антивіковий живильний денний крем-догляд L'Oreal Paris Вік Експерт 65+ з SPF 20 став для Вас комфортним вибором у щоденному догляді. Щасливі, що Ви оцінили його приємну текстуру та аромат! Дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- АлёнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Кремчик для обличчя для бабуси суперосий , дякуемо віробнику та Розетки за доставку.
- Переваги:
- Все ОК.
- Недоліки:
- Нема поки що.
Представник брендуАлёна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що денний антивіковий крем L’Oreal Paris Вік Експерт 65+ став чудовим доповненням до догляду за шкірою. Його формула з живильними компонентами та SPF 20 допомагає підтримувати зволоження, пружність і захист шкіри щодня, що робить його ідеальним для делікатної та зрілої шкіри. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Крем пришёл в картонной коробке, без дополнительной защитной плёнки. Это вызвает вопросы о стерильности продукта и его оригинальности. Также внешне крышка и баночка отличаются от тех, которые я покупала ранее: раньше тиснения на крышке не было. Кроме того, под крышкой отсутствовала защитная плёнка-мембрана, которая обычно подтверждает, что крем запечатан и не использовался. При покупке на сайте баночка на фото выглядит иначе. Естественно я побоюсь пользоваться этим продуктом
- Недоліки:
- Упаковка
Представник брендуИрина, добрий день! Дякуємо Вам за коментар! Щодо змін: плоска кришечка з брендованим логотипом - це нова версія баночки, а випукла кришка - стара версія. Зміни відбулися в рамках глобального проєкту L’Oreal Paris по зменшенню кількості скла та пластику в пакуванні. Щодо пакування: інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної та доглядової косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Ми хочемо запевнити Вас, що крем L’Oréal Paris Вік Експерт 65+ проти зморщок з SPF 20 є оригінальним продуктом бренду. Якщо у Вас залишилися питання або сумніви щодо продукту рекомендуємо звернутися до відділу консультування споживачів компанії "Лореаль Україна" по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться, після Вашого звернення. Дякуємо.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Гарний крем з ніжною текстурою.
- Переваги:
- Приємний запах
- Недоліки:
Представник брендуЕлена, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі дізнатися, що антивіковий денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 65+ припав Вам до душі. Його ніжна текстура забезпечує комфортне нанесення, а формула з живильними компонентами та SPF 20 допомагає підтримувати зволоження шкіри та захищає її від шкідливого впливу сонця, зменшуючи появу зморщок і даруючи відчуття доглянутості. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Хватит,Розетка молодец
Представник брендуРоман, вітаємо! Дякуємо за Вашу високу оцінку! Нам дуже приємно, що антивіковий денний крем L’Oréal Paris Вік Експерт 65+ виправдав Ваші очікування. Формула з поживними компонентами та SPF 20 допомагає доглядати за шкірою і захищати її щодня. Дякуємо за довіру до L’Oréal Paris! Користуйтеся із задоволенням!
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Використовую вже понад 15 років
Тільки згідно віку закупаю
Звикання не відчуваю
Шкіра відчуває вологість зразу після вмивання
Дякую- Переваги:
- Цена по скідки
- Недоліки:
- Можно і частіше акціі
Представник брендуВладислав, добрий день! Щиро дякуємо Вам за таку довіру та багаторічну відданість L'Oreal Paris! Нам надзвичайно приємно знати, що антивіковий крем Вік Експерт вже понад 15 років залишається для Вас надійним щоденним доглядом. Формула крему розроблена спеціально з урахуванням потреб зрілої шкіри: вона інтенсивно живить, підтримує комфорт та відчуття зволоженості одразу після вмивання, допомагає пом’якшити шкіру та зменшити видимість зморщок. Додатковий захист SPF 20 щодня оберігає шкіру від фотостаріння, що особливо важливо з віком. Дякуємо, що обираєте нас!
- Куценко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Легкий крем, не блищить на обличчі, добре зволожує. Запах не сильний, приємний.
- Переваги:
- Ціна відповідає якості
- Недоліки:
- Зморшки не зникли))
Представник брендуТетяна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і приємно, що Ви відзначили легку текстуру, комфортне зволоження та приємний аромат крему L’Oréal Paris Вік Експерт 65+. Антивіковий догляд не дає миттєвого "зникнення" зморшок, а працює поступово: формула крему спрямована на інтенсивне живлення, підтримку пружності шкіри, зменшення відчуття сухості та захист від щоденного впливу сонця завдяки SPF 20. За регулярного використання шкіра виглядає більш доглянутою, гладкою та комфортною. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями, і бажаємо Вам приємного подальшого користування та всього тільки найкращого!
- Любовь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Хороший крем.
Представник брендуЛюбовь, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що антивіковий денний крем L’Oreal Paris Вік Експерт 65+ Вам сподобався. Раді чути, що він забезпечує живлення, догляд та додатковий захист шкіри з SPF 20, допомагаючи зберігати її здоровою та доглянутою щодня! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Хороший
Представник брендуЛюдмила, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що Вам сподобався денний крем L’Oréal Paris Вік Експерт 65+. Формула розроблена спеціально для потреб зрілої шкіри: вона допомагає живити, пом’якшувати та підтримувати комфорт шкіри протягом дня, а SPF 20 забезпечує щоденний захист від сонця. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Замовляла для мами. Дуже задоволена!
- Переваги:
- Чудова ціна та якість.
- Недоліки:
Представник брендуТатьяна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що антивіковий живильний денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 65+ з SPF 20 сподобався Вам та Вашій мамі. Він створений для живлення та зволоження шкіри, допомагає зменшувати видимість зморшок і забезпечує щоденний захист від сонця, поєднуючи ефективність і комфорт у використанні. Ми раді, що крем виправдав Ваші очікування. Гарного настрою!
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Мама користується тільки ним, й подобається що ще треба
Представник брендуАнна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що антивіковий живильний денний крем L’Oréal Paris Вік Експерт 65+ з SPF 20 став улюбленим засобом Вашої мами і приносить їй задоволення від догляду за шкірою. Дуже цінно знати, що він відповідає її очікуванням і забезпечує комфорт та захист протягом дня. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Все супер
- Переваги:
- Швидко доставили
- Недоліки:
Представник брендуЯна, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді чути, що антивіковий денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 65+ Вам сподобався і повністю відповідає очікуванням. Сподіваємось, він і надалі даруватиме Вашій шкірі комфорт, живлення та захист протягом дня! Бажаємо Вам чудового настрою!
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Отличный крем приятный на лице. Покупаю его постоянно.
Представник брендуВалентина, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що антивіковий денний крем L’Oreal Paris Вік Експерт 65+ з SPF 20 став Вашим улюбленим і Ви купуєте його постійно. Його живильна формула з SPF допомагає зволожувати шкіру, зменшувати видимість зморшок та захищати від сонця, залишаючи обличчя доглянутим і комфортним протягом дня. Раді, що Ви задоволені результатом!
- Марія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
брала на подарунок мамі, вона задоволена
- Переваги:
- Повна відповідність ціна-якість
- Недоліки:
- відсутні
Представник брендуМарія, добридень! Щиро дякуємо, що поділилися своїм відгуком! Нам дуже приємно чути, що Ваша мама залишилася задоволена денним крем-доглядом L'Oreal Paris Вік Експерт 65+! Цей крем створений спеціально для потреб зрілої шкіри - він живить, зменшує видимість зморшок та підтримує пружність, а SPF 20 забезпечує додатковий захист від сонячного випромінювання, що є важливим щодня! Ми раді, що засіб виправдав очікування і сподобався! Дякуємо за довіру до L'Oréal Paris!
- Лилия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Користуюсь кремом вже 3 роки, але в цей раз прийшов зовсім в іншій упаковці, тобто баночка зовсім іншого дизайну і менша. Здається і запах інший. Тепер не знаю, чи це не підробка.
- Переваги:
- Поки не знаю
Представник брендуЛилия, добрий день! Щиро дякуємо, що поділилися своїм відгуком і багаторічним досвідом використання крему L’Oréal Paris Вік Експерт 65+ проти зморщок з SPF 20. Розуміємо Ваші сумніви щодо змін в упаковці та аромату, тому хочемо запевнити Вас, що продукт є оригінальним, а зміни пов’язані з оновленням формули та дизайну пакування. Наші експерти вдосконалили склад крему, щоб зробити його ще ефективнішим у догляді за зрілою шкірою. Можливі незначні відмінності у відтінку чи ароматі пов’язані саме з оновленням складу, але не впливають на якість або дію продукту. Баночка дійсно змінилася - тепер вона компактніша, легша і більш екологічна. Наші спеціалісти зменшили вагу скляного паковання на 30% із 2019 року без впливу на кількість продукту. Об’єм крему залишився незмінним, а для виготовлення тепер використовується 25–40% переробленого скла. Крім того, нова баночка повністю придатна для повторної переробки. Ми хочемо запевнити Вас, що крем L’Oréal Paris Вік Експерт 65+ проти зморщок з SPF 20 є оригінальним продуктом бренду. Якщо у Вас залишилися питання або сумніви щодо продукту рекомендуємо звернутися до відділу консультування споживачів компанії "Лореаль Україна" по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться, після Вашого звернення. Дякуємо. Гарного дня.
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Крем мені сподобався. Ніжний, потрібно невеличку порцію. Після використання шкіра стає ніжнішою та трохи пружнішою.
Представник брендуВалентина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук про денний крем L’Oréal Paris Вік Експерт 65+ з SPF 20! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ніжна текстура та економне використання крему. Наша формула розроблена для живлення та підтримки пружності шкіри, тож чудово чути, що після нанесення обличчя відчувається більш ніжним і доглянутим. Бажаємо й надалі насолоджуватися комфортом та ефективністю Вашого щоденного догляду!
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Класный крем
- Переваги:
- Не тяжелый
- Недоліки:
Представник брендуЮрий, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що антивіковий денний крем L’Oréal Paris Вік Експерт 65+ з SPF 20 Вам сподобався і забезпечує комфортний легкий догляд за шкірою. Раді, що продукт поєднує ефективність та ніжну текстуру, допомагаючи підтримувати шкіру зволоженою, захищеною та доглянутою щодня. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Гуд
Представник брендуВолодимир, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що антивіковий денний крем-догляд L’Oreal Paris Вік Експерт 65+ виправдав Ваші очікування та подарував приємний досвід у догляді. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватись його живильною дією та ефектом доглянутої шкіри!
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Люблю этот крем. Хорошо увлажняет, питает кожу лица и шеи. Защищает от ультрофиалета
- Переваги:
- Ощущение свежести и нежная кожа
Представник брендуЛюдмила, раді вітати! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Приємно чути, що антивіковий денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 65+ забезпечує Вашій шкірі обличчя та шиї відчуття свіжості, добре зволожує і живить, а також захищає від шкідливого впливу ультрафіолету завдяки SPF 20. Його ніжна текстура робить догляд приємним і комфортним щодня!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Мені особисто дуже подобається цей крем-і текстура,і запах.
- Переваги:
- Хороший продукт
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник брендуОлена, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що денний крем L’Oreal Paris Вік Експерт 65+ припав Вам до душі. Його ніжна текстура і приємний аромат роблять щоденний догляд за шкірою справжнім задоволенням, а формула з SPF 20 допомагає захищати обличчя від сонця, підтримуючи комфорт і зволоження протягом дня. Приємно чути, що продукт справді відповідає Вашим очікуванням!