Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Сироватка L'Oreal Paris Elseve Growth Booster для боротьби з випадінням та ламкістю волосся 102 мл (3600524198367)

Оцінка користувачів 4.3/5
  • Іоланта Г***

Купувала донці, допомагає, але результат десь з 3 упаковки видно

Представник бренду

Іоланта, доброго дня! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашої продукції. Ми неймовірно раді, що сироватка L'Oreal Paris Elseve Growth Booster допомагає Вашій доньці впоратися з випадінням та ламкістю волосся! Ваше зауваження про появу результату після закінчення курсу(6 тижнів - дві сироватки) є абсолютно природним та дуже слушним, адже відновлення густоти та зміцнення волосяних цибулин - це накопичувальний процес, який потребує часу та регулярного догляду відповідно до природних циклів росту волосся. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 102 мл

Пользуюсь с удовольствием, заметила, что волосы перестали так сыпаться, как раньше, легко наносится и приятно пахнет!

Переваги:
    Легкость в использовании, текстура, аромат
    Недоліки:
      Представник бренду

Оксана, добрий день! Дякуємо за такий теплий відгук! Ми в захваті, що сироватка L’Oréal Paris Elseve Growth Booster приносить Вам задоволення у використанні та що Ви помітили зменшення випадіння волосся. Формула розроблена для зміцнення волосся та зменшення ламкості, допомагаючи йому виглядати більш здоровим і сильним. Раді, що Ви оцінили легкість нанесення, текстуру та аромат. Дякуємо за довіру до L’Oréal Paris!

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 102 мл

Або на моє волосся не підходить або навіть не розумію. Волосся просто посклеювало, поки не дуже

Представник бренду

Яна, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що засіб не виправдав Ваших очікувань. Сироватка L’Oréal Paris Elseve Growth Booster створена для зміцнення волосся та зменшення його ламкості завдяки активним компонентам, які стимулюють шкіру голови й покращують стан коренів. Іноді під час перших застосувань може здаватися, що волосся важче або менш об’ємне - це нормальна реакція, коли шкіра голови та пасма адаптуються до формули. Радимо наносити засіб безпосередньо на шкіру голови, невелику кількість (1 дозу - 6 мл), розподіляючи по проділах і ретельно промасажовуючи, щоб сироватка рівномірно поглинулася. Важливо не наносити продукт на довжину волосся - саме це може створювати відчуття "склеювання". Засіб рекомендується застосовувати щодня протягом 6 тижнів, на сухе або вологе волосся, не змиваючи. Для найкращого результату - використовувати в комплексі з шампунем і бальзамом із лінійки Elseve Growth Booster. Якщо ефект склеювання повторюється, спробуйте наносити його на чисту шкіру голови перед сном, щоб засіб краще поглинувся. Ми цінуємо Ваш відгук!

• Марина П***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 102 мл

Купила сыворотку, не зная, что она с аминексилом. До применения сыворотки усиленного выпадения волос никогда не было. Через неделю после начала применения начали сыпаться волосы, использовала 6 недель, после отмены прошел месяц и до сих пор сильно выпадают волосы. Объем волос уже сильно уменьшился и вместо того чтобы на висках густота стала больше, наоборот образовались вполне заметные залысины. Я не понимаю почему такие серьёзные ЛЕЧЕБНЫЕ препараты разрешают добавлять в уходовую косметику масс-маркета. Считаю что миноксидил и его производные должны назначаться трихологом по показаниям, чтобы людям потом, как мне, не приходилось лечиться от такого "ухода".

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо Вам, що поділилися своїм досвідом використання сироватки L'Oréal Paris Elseve Growth Booster для боротьби з випадінням та ламкістю волосся. Нам щиро шкода, що Ваші враження від продукту виявилися негативними. Хочемо зазначити, що L'Oréal Paris Elseve Growth Booster є косметичним засобом для догляду за волоссям, а не лікарським препаратом. Амінексил у складі використовується в косметичних формулах для догляду за волоссям та шкірою голови і не належить до лікарських засобів, які потребують призначення лікаря. Бренд L'Oréal Paris застосовує компоненти, ефективність і безпека яких оцінюються відповідно до вимог косметичного законодавства, щоб зробити сучасні технології догляду за волоссям доступними широкому колу споживачів у категорії мас-маркет. Водночас реакція на косметичні продукти є індивідуальною та може залежати від багатьох внутрішніх і зовнішніх факторів. Якщо випадіння волосся продовжується після припинення використання засобу, рекомендуємо звернутися до лікаря-трихолога або дерматолога, адже причини такого стану можуть бути різними, зокрема пов'язаними зі станом здоров'я, гормональними змінами, стресом, дефіцитом поживних речовин чи іншими індивідуальними особливостями організму, і не завжди пов'язані з косметичним доглядом. Фахівець зможе комплексно оцінити ситуацію, визначити можливі причини та надати індивідуальні рекомендації. Ми вдячні Вам за зворотний зв'язок, адже він допомагає нам краще розуміти досвід наших споживачів.

• Андрій Г***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 102 мл

Користувався більше 6 місяців (2 флакони). Ефекту 0. Після нього волосся злипається. Якщо вам потрібен амінексил, то краще вже придбати від Віши.
    2 бали ставлю за запах, пахне приємно.
    Фото до та після додам. (Та що з надписом s21 - після).

Переваги:
    Пахне приємно
    Недоліки:
    0 ефекту, злипається волосся
      Представник бренду

Андрій, добрий день! Дякуємо Вам за відгук і за те, що так детально поділилися власним досвідом використання сироватки L'Oreal Paris Elseve Growth Booster. Нам щиро шкода, що результат не виправдав Ваших очікувань, особливо зважаючи на тривалий період застосування. Хочемо звернути увагу, що ефективність цього засобу значною мірою залежить від правильного способу використання: сироватку рекомендовано наносити курсом 6 тижнів, 5–7 разів на тиждень, у дозуванні 6 мл за одне нанесення (відповідно до поділок на флаконі), при цьому одного флакону зазвичай вистачає приблизно на 3 тижні. Дія сироватки спрямована на зміцнення волосся від кореня, зменшення ламкості та випадіння, а не на миттєве стимулювання росту нового волосся, тому результат може бути поступовим і залежати від індивідуального стану шкіри голови та волосся. Щодо відчуття злипання - сироватку можна наносити як на сухе, так і на вологе волосся; легка липкість можлива одразу після нанесення, але вона зазвичай зникає в міру висихання, особливо якщо дати волоссю висохнути природним шляхом або злегка просушити феном. Ми розуміємо, що кожен обирає засоби, які найкраще підходять саме йому, і дякуємо Вам за чесний зворотний зв’язок - він дуже важливий для нас і буде переданий команді бренду. Бажаємо Вам знайти продукт, який повністю відповідатиме Вашим очікуванням і потребам волосся!